Νέα

Ψευδείς αγγελίες; Ή απλώς ηλίθιες κωλοελλεεινήδες;!;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Melothanatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Melothanatos

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει, είμαι βιτσιόζος. Τσάκωσα μια λίστα με αγγελίες, και κοίταξα για "ελληνίδες". Γυναίκες και κορίτσια (όπου κορίτσια εννοώ αυτές τις αγγελίες με τα κορίτσια που πάνε παρέα). Είχα τεράστια όρεξη και ήμουν προδιατεθειμένος να περάσω το σημερινό μου απόγευμα με όμορφη συντροφιά. Άχχ... Το μαλάκα. Ξεκινάω το λοιπόν...

1) Μικροκαμωμένη ξανθιά ελληνίδα ρομαντική Σ..., Σε περιμένω σε μια άκρως ΕΡΩΤΙΚΗ και ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ ατμόσφαιρα για ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. 697... Βλέπω τη φωτό της στη σελίδα της εφημερίδας, μεγαλούτσικη γυναίκα, λέω δεν πειράζει, θα ξέρει να περιποιηθεί τον πελάτη της, και όντας ώριμη θα περάσουμε καλύτερα από κανά χαζό μικρό. Παίρνω τηλ, και μόλις τη ρωτάω πόσο είναι το δωράκι της, με αρχίζει στο βρίσιμο: "Άντε ρε αγριόπουστα τράβα ξυρίσου". Κατάπια την προσβόλα, λέω δεν γαμιέται, η φωνή μου είναι αλήθεια ακούγεται λίγο περίεργη από το τηλ., θα την τρόμαξα τη γυναίκα. Βλέπω άλλη λοιπόν...

2) Γυναικάρα πολύ όμορφη με τέλειο μπούστο και τέλειες καμπύλες Ελληνίδα σε περιμένει στο χώρο της να σου ολοκληρώσει όλα τα γούστα και τις φαντασιώσεις σου δεκτοί κύριοι των άκρων. 697... Θεώρησα ευγενικό να ρωτήσω το ονοματάκι της, καθώς δεν το έγραφε η αγγελία (έστω και ψεύτικο, πως να τη φώναζα, μπάμπη;). Αυτή χαλάστηκε εμφανώς, μου πέταξε μια π@π@ριά όνομα και ρώτησε το δικό μου, φυσικά κι εγώ ψεύτικο έδωσα. Τη ρωτάω την ταρίφα, 60 ευρώ στο χώρο της. Τη ρωτάω από ευγένεια "πότε μπορείς για σήμερα βράδυ" (αντί να της πω στις 8 ρε σκύλα θα έρθω να σε γαμήσω), κι αυτή αρχίζει να με στολίζει: "να ρθεις την ώρα που γαμάνε οι γύφτοι τέτοιος κομπλεξικός που είσαι".

Μια, δυο, τρεις και την κακή τους ώρα, μού "'πεσε" και η διάθεση με τις μαλακίες τους θα ασχολούμαι; Μετά μας λένε γουρούνια και άξεστους. Όταν τις φέρεσαι σαν gentleman και δίνεις αξία στα πουταναριά, όμως, τότε γαβγίζουν σαν σκύλες και σου δείχνουν τα δόντια τους. Δεν ήξερα ότι έπρεπε να περάσω και interview με τεστ φωνής ή συμβατότητα ατάκας, για να περάσω τις "όμορφες στιγμές" που μόνες τους κιόλας διαφημίζαν, οι κωλοελλεεινήδες! Μετά από αυτό, έφυγε και για τις ξένες η διάθεση. Σήμερα θα το έκαιγα το κατοστάευρο, ειδικά αν περνούσα καλά. Θά 'δινα και χαρτζηλίκι. Τόσο μαλάκας είμαι τελικά. Ήθελα να περάσω καλά και έψαξα για ελληνίδες. Πίστεψα τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ κιόλας γραπτά στην αγγελία.

Συναγωνιστές, πρόκειται για ψευδείς αγγελίες και αυτές τσατίστηκαν γιατί δεν ήταν του επαγγέλματος, ή απλά ήταν Ελλεεινίδες, και για αυτό δεν καταλαβαίνουν τίποτα και φέρονται και σκατά;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
Εντάξει, είμαι βιτσιόζος. Τσάκωσα μια λίστα με αγγελίες, και κοίταξα για "ελληνίδες". Γυναίκες και κορίτσια (όπου κορίτσια εννοώ αυτές τις αγγελίες με τα κορίτσια που πάνε παρέα). Είχα τεράστια όρεξη και ήμουν προδιατεθειμένος να περάσω το σημερινό μου απόγευμα με όμορφη συντροφιά. Άχχ... Το μαλάκα. Ξεκινάω το λοιπόν...

1) Μικροκαμωμένη ξανθιά ελληνίδα ρομαντική Σ..., Σε περιμένω σε μια άκρως ΕΡΩΤΙΚΗ και ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ ατμόσφαιρα για ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. 697... Βλέπω τη φωτό της στη σελίδα της εφημερίδας, μεγαλούτσικη γυναίκα, λέω δεν πειράζει, θα ξέρει να περιποιηθεί τον πελάτη της, και όντας ώριμη θα περάσουμε καλύτερα από κανά χαζό μικρό. Παίρνω τηλ, και μόλις τη ρωτάω πόσο είναι το δωράκι της, με αρχίζει στο βρίσιμο: "Άντε ρε αγριόπουστα τράβα ξυρίσου". Κατάπια την προσβόλα, λέω δεν γαμιέται, η φωνή μου είναι αλήθεια ακούγεται λίγο περίεργη από το τηλ., θα την τρόμαξα τη γυναίκα. Βλέπω άλλη λοιπόν...

2) Γυναικάρα πολύ όμορφη με τέλειο μπούστο και τέλειες καμπύλες Ελληνίδα σε περιμένει στο χώρο της να σου ολοκληρώσει όλα τα γούστα και τις φαντασιώσεις σου δεκτοί κύριοι των άκρων. 697... Θεώρησα ευγενικό να ρωτήσω το ονοματάκι της, καθώς δεν το έγραφε η αγγελία (έστω και ψεύτικο, πως να τη φώναζα, μπάμπη;). Αυτή χαλάστηκε εμφανώς, μου πέταξε μια π@π@ριά όνομα και ρώτησε το δικό μου, φυσικά κι εγώ ψεύτικο έδωσα. Τη ρωτάω την ταρίφα, 60 ευρώ στο χώρο της. Τη ρωτάω από ευγένεια "πότε μπορείς για σήμερα βράδυ" (αντί να της πω στις 8 ρε σκύλα θα έρθω να σε γαμήσω), κι αυτή αρχίζει να με στολίζει: "να ρθεις την ώρα που γαμάνε οι γύφτοι τέτοιος κομπλεξικός που είσαι".

Μια, δυο, τρεις και την κακή τους ώρα, μού "'πεσε" και η διάθεση με τις μαλακίες τους θα ασχολούμαι; Μετά μας λένε γουρούνια και άξεστους. Όταν τις φέρεσαι σαν gentleman και δίνεις αξία στα πουταναριά, όμως, τότε γαβγίζουν σαν σκύλες και σου δείχνουν τα δόντια τους. Δεν ήξερα ότι έπρεπε να περάσω και interview με τεστ φωνής ή συμβατότητα ατάκας, για να περάσω τις "όμορφες στιγμές" που μόνες τους κιόλας διαφημίζαν, οι κωλοελλεεινήδες! Μετά από αυτό, έφυγε και για τις ξένες η διάθεση. Σήμερα θα το έκαιγα το κατοστάευρο, ειδικά αν περνούσα καλά. Θά 'δινα και χαρτζηλίκι. Τόσο μαλάκας είμαι τελικά. Ήθελα να περάσω καλά και έψαξα για ελληνίδες. Πίστεψα τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ κιόλας γραπτά στην αγγελία.

Συναγωνιστές, πρόκειται για ψευδείς αγγελίες και αυτές τσατίστηκαν γιατί δεν ήταν του επαγγέλματος, ή απλά ήταν Ελλεεινίδες, και για αυτό δεν καταλαβαίνουν τίποτα και φέρονται και σκατά;
τις ειπες οτι παιρνεις τηλ απο τις αγγελιες η δεν το καταλαβαν ? γιτι αν το ανεφερες και δεν ηξεραν οτε ειναι ψευδεις αλλα αν τους το ειπες και δεν σου ειπαν εγινε λαθος τοτε ειναι πουτανες και δεν ξερουν τι τους γινεται!!!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ευτηχως τυπε που δεν τις συναντησες...με τοσα νευρα που κουβαλανε θα γινοσουν πραγματικα Melothanatos

:grin: :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
καλά βρε πουλάκι μου... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το συγκεκριμένο site βρίθει από studio και πρακτορεία (i kai free) με φωτοgραφίες, το τονίζω to με φωτογραφίες  :2funny:(!!!!) για να μην πάρεις γουρούνι στο σακί!!!
πες μου ένα καλο λόγο που προτίμησες άκυρες αγγελίες ? :2funny: :2funny: :2funny:

Vergara

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Βάλε εσύ μια αγγελία τότε για να σε παίρνουν εκείνες

υπογράφοντας ως Α.Γ.Α.Κ.(Αγριόπουστας Γύφτος Αξύριστος Κομπλεξικός)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pipis1974

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
ελλεεινηδες ειναι ρε φιλε και ολοι εμεις που δινουμε 200αρια και 150αρια σαν μαλακες τι εχουμε κανει ετσι

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

δικιο εχεις αλλα για να στα χωνουνε ολες με τον ιδιο τροπο μηπως εχεις λαθος προσεγγιση λεμε?

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
δικιο εχεις αλλα για να στα χωνουνε ολες με τον ιδιο τροπο μηπως εχεις λαθος προσεγγιση λεμε?

πόσο λάθος προσέγγιση μπορεί να έγινε δηλαδή;
πρώτη φορά παίρνει τηλέφωνο ο άνθρωπος;

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
πόσο λάθος προσέγγιση μπορεί να έγινε δηλαδή;
πρώτη φορά παίρνει τηλέφωνο ο άνθρωπος;

πολυ ευγενεια εβαλε taou. και της αφησε παραπανω περιθωρια ισως.μπορει ναχει και κατι η φωνη. :think: :think: :think: :think:

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
κι αυτή η έρημη "Άντε ρε αγριόπουστα τράβα ξυρίσου";
χαχαχα

OP
OP
Melothanatos

Melothanatos

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ευτηχως τυπε που δεν τις συναντησες...με τοσα νευρα που κουβαλανε θα γινοσουν πραγματικα Melothanatos

:grin: :grin:

Πραγματικά! Και ψάχνουν κάποιον λίγο πιο ευγενικό για να ξεσπάσουν πάνω του...;!; :s&m_3:

καλά βρε πουλάκι μου... 2funny 2funny 2funny 2funny
το συγκεκριμένο site βρίθει από studio και πρακτορεία (i kai free) με φωτοgραφίες, το τονίζω to με φωτογραφίες  2funny(!!!!) για να μην πάρεις γουρούνι στο σακί!!!
πες μου ένα καλο λόγο που προτίμησες άκυρες αγγελίες ? 2funny 2funny 2funny

Πες τα ρε πακιστανέ! Ήθελα να τ' ακούσω. Κυρίως επειδή η υπέροχη αυτή σελίδα δεν έχει αριθμούς κινητών στις φωτογραφίες, όπως οι αγγελίες (Online), ίσως γιατί είχα μια αδιευκρείνιστη βιτσιόζικη διάθεση για ελληνίδα, ίσως γιατί στο ζώδιό μου έλεγε να αποφύγω γνωριμίες και συναισθηματικά αυτήν την εβδομάδα...

πολυ ευγενεια εβαλε taou. και της αφησε παραπανω περιθωρια ισως.μπορει ναχει και κατι η φωνη.

Ναι, απίστευτο λάθος να δείχνεις περισσότερη ευγένεια από αυτή που πρέπει, ιδιαίτερα στα λάθος άτομα. Όχι μόνο στα επαγγελματικά δυστυχώς... Η φωνή μου πάλι, τίποτε δεν έχει, όμως για έναν περίεργο λόγο, μέσω τηλεφώνου ακούγεται πολύ διαφορετική. Τί να πω...

Τί λάθος προσέγγιση; Η μια με έβρισε στο "πόσο είναι το δωράκι σου;", κι η άλλη στο "τί ώρα μπορείς να ρθω". Το μόνο λάθος είναι πως ήταν ελληνίδες, και δεν κοίταξα την υπέροχη σελίδα μας για κριτικές...

Χαχαχα! Κατοχυρώθηκε και καταχωρήθηκε! Κρίμμα που δεν μπορώ να αλλάξω username.

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Τί λάθος προσέγγιση; Η μια με έβρισε στο "πόσο είναι το δωράκι σου;", κι η άλλη στο "τί ώρα μπορείς να ρθω". Το μόνο λάθος είναι πως ήταν ελληνίδες, και δεν κοίταξα την υπέροχη σελίδα μας για κριτικές...

δεν μας λες και ποιες είναι να αποφύγουμε κανένα σκόπελο;

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

Χαχαχα! Κατοχυρώθηκε και καταχωρήθηκε! Κρίμμα που δεν μπορώ να αλλάξω username.
[/quote]

πες το στο αφεντικο ολο και κατι θα κανει  ;) ;) ;)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κρίνοντας κι απ' το άλλο thread που άνοιξες, νομίζω ότι έχεις πρόβλημα. Μήπως θα πρεπε να το κοιτάξεις; Στο λέω εντελώς φιλικά... Ακόμη και το nick σου με ανησυχεί

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Κρίνοντας κι απ' το άλλο thread που άνοιξες, νομίζω ότι έχεις πρόβλημα. Μήπως θα πρεπε να το κοιτάξεις; Στο λέω εντελώς φιλικά... Ακόμη και το nick σου με ανησυχεί

λες???? να.... :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

OP
OP
Melothanatos

Melothanatos

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
φαντάζεσαι να εννοούσε κάτω;  :cheesy: :cheesy:

Θα εννοούσε όντως κάτω. Η πρώτη φορά που είχα πάει σε γυναίκα του επαγγέλματος, πριν πολλά χρόνια, μου γκρίνιαξε που δεν ήμουν γυαλισμένος-ξυρισμένος στα επίμαχα σημεία. Από τότε τό 'χω σύστημα, και σε κανονικές γκόμενες ακόμα, πάω γλομπέος.

δεν μας λες και ποιες είναι να αποφύγουμε κανένα σκόπελο;

Αν δεν καταλάβατε ήδη από τις αγγελίες, είναι του αγγελιοφόρου (όχι -χώρου). Η μία είναι η Σοφία, η άλλη που μου έδωσε ψεύτικο όνομα, "Αγλαΐτσα" μου είπε πως την λεν. Καλό μουνί στον πούτσο σας συνάδερφοι και μακρυά από τις ελλεεινίδες.

Πρώτα απ' όλα το username δεν είναι τίποτε άλλο από nickname. Έπειτα στο άλλο θέμα διευκρίνησα πως για το κομμάτι που παρεξηγήθηκε, ήταν σχήμα λόγου και χιούμορ. Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, εκτός από κάποιους που είτε νομίζουν πως τα ξέρουν όλα, ή ψάχνουν αφορμή για Flame. Δεν θα ταΐσω το τρολ. Εντελώς φιλικά. :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom