Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 282K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
παρθενα εννοεις;;;;;

Αν την πετύχεις και παρθένα,ακόμα καλύτερα.

Αλλά επειδή δεν τρέφουμε αυταπάτες,προτιμώ να τα είχε με κάποιον για λίγο καιρό παρά για 1 χρόνο και παραπάνω.Γιατί ξέρεις ότι σε τόσο διάστημα ο άλλος θα της έχει αλλάξει τα πετρέλαια.

Επισκέπτης
Καμία φορά τύπε οι χωρισμένες με τα παιδιά κάνουν μια δεύτερη προσπάθεια η οποία είναι πιο μελετημένη άρα και πιο σωστή.Εκει κάπου σκάει και ένας ελεύθερος ο οποίος συμβιβάζεται με την ιδέα ότι υπάρχει ένα παιδί κάποιου άλλου στην μέση αλλά αυτό δεν παύει να τον κάνει ευτυχισμένο..Ολοι έχουν δικαίωμα για μια δεύτερη ευκαιρία!

Οποιος μπαινει σε τετοια σχεση ειναι καμμενος απο χερι. Προτεραιοτητα για την γυναικα εχουν το/α παιδι/α της και μετα η νεα σχεση. Ο μπαμπας αν τα τεκνα ειναι ανηλικα θα ερχετε να παιρνει καθε βδομαδα οποτε το αισσθημα μπορει να ξανα φουντωσει. Θα μεγαλωσει παιδια με οτι συνεπαγεται αυτο, τα οποα ποτε δεν θα τον δουν σαν πατερα τους. Θα ειναι απλα ο πατριος τους. Συν τα οποια ψυχολογικα θα κουβαλα μαζι της η λεγαμενη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Αδελφέ sadman μια φορά έπεσα σε παρθένα ετών 27, η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου...φαντάσου μόλις χώρισα πήγαινα για μια εβδομάδα κάθε μέρα φυλής για να έρθω στα ίσια μου...

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.418
Πόντοι
6.955
Ελεύθερες 30αρες 40αρες ;
Σε άλλο κόσμο ζω εγώ ;
Πού τις βλέπετε;  

Συμφωνω κι εγω. Μόνο μπασκλασαρία χονδρές χαζές και άσχημες είναι ελεύθερες σε αυτή την δεκαετά της ζωής τους.
Οσο για ελεύθερους που παντρεύονται χωρισμένες με παιδιά αλουνού: εαν θέλουμε να είμαστε λογικοί αυτή η κατάσταση μοιάζει με ενα ποτήρι νερό που είναι γεμάτο μέχρι την μέση κι ενω κάποιος το βλέπει "μισοάδειο" ένας άλλος το βλέπει ¨μισογεμάτο". Ο ένας λεει δηλαδή πως είναι καμμένος εκείνος που μεγαλώνει παιδί αλουνού κι άλλος οτι καλά κάνει που φτιάχνει την ζωή του.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
τι δουλεια κανεις εσυ αν επιτρεπεται και εχεις τοσο διαφορετικούς συναδελφους?
είμαι σε μεγάλη εταιρία και έχω πολλούς συνεδελφους,οχι φιλους. Αλλά και στη ζωή βλέπω ότι περισσότερο καμμένοι είναι οι άντρες 40+ που συνηθωςθα φορτωθουν χωρισμένη με παιδιά για να μη μείνουν μονοι

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
είμαι σε μεγάλη εταιρία και έχω πολλούς συνεδελφους,οχι φιλους. Αλλά και στη ζωή βλέπω ότι περισσότερο καμμένοι είναι οι άντρες 40+ που συνηθωςθα φορτωθουν χωρισμένη με παιδιά για να μη μείνουν μονοι

Αν ένας άνδρας είναι 35-45 με καλή δουλειά, ελεύθερος χωρίς παιδιά και σχετικά εμφανίσιμος είναι κελεπούρι για γυναίκες 30+ διαλέγει όποια θέλει.
Το πρόβλημα είναι ότι κοπέλες 20-28 μαξ δεν χτυπάει σχεδόν με τίποτα και εκεί είναι τα αστεράκια δυστυχώς !!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Αν ένας άνδρας είναι 35-45 με καλή δουλειά, ελεύθερος χωρίς παιδιά και σχετικά εμφανίσιμος είναι κελεπούρι για γυναίκες 30+ διαλέγει όποια θέλει.
Το πρόβλημα είναι ότι κοπέλες 20-28 μαξ δεν χτυπάει σχεδόν με τίποτα και εκεί είναι τα αστεράκια δυστυχώς !!!!!
Τι λες βρε ανθρωπε? Εσυ τι νομιζεις οτι ψαχνουν "τα αστερακια" 20-28?
Τα 25χρονα αγορακια με το κλαρινομούσι, τα τατουαζ και το μαλλί με το τζελ?
Εχετε καρφωσει πεντε κλισεδακια στο μυαλο σας και βασανιζεστε ανευ λογου.

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Tυπε αναφέρεσαι στο να χτυπήσει για γάμο ή να τις πηδήξει κάποιος 35-45? Γιατί εμένα στη Σχολή μου όταν τελείωσα οι μισές συμφοιτητρίες μου στο Πάντειο, κορίτσια 19-23 ετών που ήταν και οι πιο όμορφες, πηδιόντουσαν από 30αριδες μέχρι 45αρηδες που τους παρήχαν ό,τι δεν μπορούσαν οι άνεργοι πιτσιρικάδες φοιτητές.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Tυπε αναφέρεσαι στο να χτυπήσει για γάμο ή να τις πηδήξει κάποιος 35-45? Γιατί εμένα στη Σχολή μου όταν τελείωσα οι μισές συμφοιτητρίες μου στο Πάντειο, κορίτσια 19-23 ετών που ήταν και οι πιο όμορφες, πηδιόντουσαν από 30αριδες μέχρι 45αρηδες που τους παρήχαν ό,τι δεν μπορούσαν οι άνεργοι πιτσιρικάδες φοιτητές.
Ετσι. Νάτος ο σωστος.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
874
Πόντοι
96
Μεγάλος μαλάκας αυτός ο ελεύθερος που θα πάει να μεγαλώνει παιδί άλλου.Επειδή αυτή τα σκάτωσε με τον πρώην,πρέπει να έχει και δεύτερη ευκαιρία;Ας βρει κανέναν όμοιό της επίσης χωρισμένο και καμμένο να ενώσουν τα...αποκαίδια τους.
Πιστεύω ότι χωρισμένη με παιδί αξίζει μόνο αν σου κάνει δικό σου παιδί.Αλλιώς είσαι ουσιαστικά ένας ξένος σε άλλου οικογένεια και όσο δίνεις καλά .Αν όμως συμβεί κάτι μπορεί να σε ξωπετάξουν !    :(

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
τζειμς πολλα παιδακια μεταξυ 20-23-26 χρονων οταν βρουν μια γκομενιτσα νομιζουν οτι βρηκαν την αντικαστατρια τις μαμας τους.στις περισσοτερες περιπτωσεις τους βρισκει η γκομενα αυτους και οχι αυτοι την γκομενα(εχουμε πει οτι ο κυνηγος πλεον εχει γινει η γυναικα).και συνηθως η γκομενα ειναι που εχει το πανω χερι στην σχεση.ο πιτσιρικας απλα εκτελει διαταγες,και προσπαθει να τις εκτελεσει οσο πιο καλα μπορει για να ευχαριστει την γκομενα(μαμα του).επειδη μεταξυ συνομηλικων ζευγαριων η γκομενα παντα εχει πιο πολυ μυαλο,και σκεφτετε παντα πιο συμφεροντολογικα,σε καποια φαση τον εχει βαλη μεσα στο μουνι τις και τον ελεγχει.αν δει οτι τα πραγματα πανε καλως το συνεχιζει,αν δει οτι οχι,αλλαγη πλευσης,και δρομο.
+1000
Exουν μπανάρει τον Αrcans και έχουν αφήσει ελεύθερο τον Πίκερ.

Reporter

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
1
Πιστεύω ότι χωρισμένη με παιδί αξίζει μόνο αν σου κάνει δικό σου παιδί.Αλλιώς είσαι ουσιαστικά ένας ξένος σε άλλου οικογένεια και όσο δίνεις καλά .Αν όμως συμβεί κάτι μπορεί να σε ξωπετάξουν !    :(

Όλα σχετικά είναι φίλε. Κάθε άνθρωπος είναι χωριστή περίπτωση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Μεγάλος μαλάκας αυτός ο ελεύθερος που θα πάει να μεγαλώνει παιδί άλλου.Επειδή αυτή τα σκάτωσε με τον πρώην,πρέπει να έχει και δεύτερη ευκαιρία;Ας βρει κανέναν όμοιό της επίσης χωρισμένο και καμμένο να ενώσουν τα...αποκαίδια τους.
Σε αυτο το θεμα ειμαι κι εγω "ρατσιστης". Χωρισμενη με παιδι, με τιποτα.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6

Δεν λέω ότι αν θα είχες τύχη σε περίπτωση που την γνώριζες μια πιτσιρίκα αλλά ότι είναι δύσκολο να έρθεις σε επαφή με αυτές τις ηλικίες λόγο κύκλου.
Φυσικά εννοώ για να βγαίνεις και να πηδάς .....και με τα ανάλογα δωράκια ταξίδια κτλ φυσικά αλλά πραγματικά είναι δύσκολο να τις βρεις αν δεν είναι σε εργασίας ή φιλικό κύκλο .....

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
μην ξεχνας οτι εχει πολλους που η μονη γκομενα που εχουν γαμησι ειναι στο μπουρδελο.εχουν μαθει να κοβουν εισητηριο και να γαμανε.αυτα τα ατομα δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσουν κανουν παιχνιδι με καμια γκομενα καμια φορα.και οσα λενε για ελλεηνιδες και ολα τα αλλα τα γνωστα παπαριλικια ειναι για να εχουν δικαιολογια για τα χαλια τους.
 Δυστυχώς.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Τι λες βρε ανθρωπε? Εσυ τι νομιζεις οτι ψαχνουν "τα αστερακια" 20-28?
Τα 25χρονα αγορακια με το κλαρινομούσι, τα τατουαζ και το μαλλί με το τζελ?
Εχετε καρφωσει πεντε κλισεδακια στο μυαλο σας και βασανιζεστε ανευ λογου.

Από επαγγελματικό ή φιλικό κύκλο δεν παίζει να γνωρίσω κάποιο πιπινάκι έχεις καμιά ηδέα ? ευπρόσδεκτη ....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom