Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μην ακούς κανένα, είσαι μεγάλος!!

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ακουστε το κουλο!σε καποιο σαιτ ειναι 3 κορασιδες φωρανε σουτιεν με το λογοτυπο μυλοι αγιου γεωργιου κιλα 50 για τετοια βυζια μιλαμε κ γυρω στο τονο αποβαρο.στα φερρυ των νησιων κοβουναι τριπλοτυπη αποδειξη.η 1=η κοκινη χαρλευ :booty:η φωτο της ταυτοτητας βγηκε απο 25 μετρα αποσταση για να χωρεσει.βλεμα νυσταγμενου ροφου κ οδοντοστοιχια κροκοδειλου!ειναι σε 5 σαιτ εδω κ 3 χρονια κ ζηταει νεαρον απο καλη οικογενεια με λεφτα αισθηματα καμπριο η γερανο δεν θυμαμαι.την εχει δει το αστερι.για πολλες κλωτσες μιλαμε.η πλακα ειναι μαλακισμενα οτι ορισμενοι απο δω τισ την εχεται πεσει λιγουρια.η 2 τουλα-φρωσο αδαμαντια με πολλα νικ μενει καλιθεα με τα μουτρα κατι απο μπολντογκ που ζηταει τηλ σραθερο να κανει κονε.αν θελει το λογαριασμο του οτε να τις τον δωσο.καραμπαζο κολημενη χωριατα.η 3 ειναι η νυχτολουλουδο νικαια τεωσ σαλαμινα κατοικος 850 κιλα με κομενα τα νυχια.φωτο στο προφιλ με δυχτι ολοσωμο για φαλαινες.τωρα που το θυμηθηκα εκλαπη δυχτι γκολποστ απο 5επι5.λες ναναι αυτο?μη τισ μιλατε για σεξ,ειναι υπερανω αναφερη βεβαια κατι για τριγωνα πανοραματοσ κ αλλα κολπα ζορικα που κανουν στο τσιρκο.τετοια αγαμια εχει πεσει στις μπαζολες.σιγα μη παμε με το μομπυ ντικ.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
ακουστε το κουλο!σε καποιο σαιτ ειναι 3 κορασιδες φωρανε σουτιεν με το λογοτυπο μυλοι αγιου γεωργιου κιλα 50 για τετοια βυζια μιλαμε κ γυρω στο τονο αποβαρο.στα φερρυ των νησιων κοβουναι τριπλοτυπη αποδειξη.η 1=η κοκινη χαρλευ :booty:η φωτο της ταυτοτητας βγηκε απο 25 μετρα αποσταση για να χωρεσει.βλεμα νυσταγμενου ροφου κ οδοντοστοιχια κροκοδειλου!ειναι σε 5 σαιτ εδω κ 3 χρονια κ ζηταει νεαρον απο καλη οικογενεια με λεφτα αισθηματα καμπριο η γερανο δεν θυμαμαι.την εχει δει το αστερι.για πολλες κλωτσες μιλαμε.η πλακα ειναι μαλακισμενα οτι ορισμενοι απο δω τισ την εχεται πεσει λιγουρια.η 2 τουλα-φρωσο αδαμαντια με πολλα νικ μενει καλιθεα με τα μουτρα κατι απο μπολντογκ που ζηταει τηλ σραθερο να κανει κονε.αν θελει το λογαριασμο του οτε να τις τον δωσο.καραμπαζο κολημενη χωριατα.η 3 ειναι η νυχτολουλουδο νικαια τεωσ σαλαμινα κατοικος 850 κιλα με κομενα τα νυχια.φωτο στο προφιλ με δυχτι ολοσωμο για φαλαινες.τωρα που το θυμηθηκα εκλαπη δυχτι γκολποστ απο 5επι5.λες ναναι αυτο?μη τισ μιλατε για σεξ,ειναι υπερανω αναφερη βεβαια κατι για τριγωνα πανοραματοσ κ αλλα κολπα ζορικα που κανουν στο τσιρκο.τετοια αγαμια εχει πεσει στις μπαζολες.σιγα μη παμε με το μομπυ ντικ.

Μεγαλε τιποτα δεν καταλαβα απο τι ειπες.... :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αμα οι 30αρες εως 40αρες ψαχνουν απεγνωσμενα για γαμπρο να πανε στη Ζαχαρω που ψαχνουν για νυφες και αναγκαζονται να κανουν εισαγωγη! Πως θα αυξησουμε το εμπορικο μας ισοζυγιο, μεχρι και τις νυφες εισαγωγη τις κανουμε, τιποτα δεν παραγει πια αυτος ο τοπος  :headbang:

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Αμα οι 30αρες εως 40αρες ψαχνουν απεγνωσμενα για γαμπρο να πανε στη Ζαχαρω που ψαχνουν για νυφες και αναγκαζονται να κανουν εισαγωγη! Πως θα αυξησουμε το εμπορικο μας ισοζυγιο, μεχρι και τις νυφες εισαγωγη τις κανουμε, τιποτα δεν παραγει πια αυτος ο τοπος  :headbang:

Καλό!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
μαγκες με αφορμη σε ενα γαμο που ημουν σημερα εχω να κανω την εξης παρατηρηση.
εχει πολλες γκομενες 30εως 40 αλλες ελευθερες και αλλες ζωντοχηρες,οι οποιες ψαχνοντε απεγνωσμενα να καβαντζωθουν,για σχεση σοβαρη και για γαμο ακομα,διοτι ως γνωστον περνανε και τα ατιμα τα χρονια και κρεμαει το βυζι και ο κωλος πεφτει.δεν μιλαω για να γαμηθουν,διοτι ολες την εχουν την καβαντζα τους για γαμησι,μιλαω για γαμο,δηλαδη να δεσουν τον γαιδαρο τους και απο εκει και περα οτι πουτσα μας αρεσει δεκτη.μερικες εχουν ξεφυγει εντελως,μονο στο μετωπο δεν εχουν γραψει η στην πλατη τους <<ζητητε γαμπρος>>.αφορμη να ανοιξω το θρεντ,ητανε η συζητηση που ειχα με μια συμφοιτητρια μου,που ητανε οχι η μουναρα τις σχολης,αλλα η καραμουναρα ολοκληρου του πανεπιστημιου.η οποια μολις τελειωσαμε τις σπουδες μετα απο κανενα χρονο πηγε και παντρευτηκε το πρωτο μαλακα που βρηκε μπροστα τις.το αποτελεσμα ηταν να  χωρισουνε με τα απο 3 χρονια γαμου και να εχει τωρα 2 παιδια.θελει να παντρευτει παλι οπως μου ειπε,η να συζησει με καποιον.τις ειπα οτι ειναι δυσκολο να την φορτωθει καποιος με 2 παιδια,εκτος αν βρει και αυτη κανεναν μαλακα σαν τον αδωνη οπως η ευγενια.παντως μαγκες η γκομενα αν και 32 χρονων παραμενει γυναικαρα-μουναρα,κανονισαμε να παμε για καφεδακι αυριο,(αν ολα πανε καλα βλεπω να πεφτει και κανενα καλο γαμησι)διοτι την παρηγορησα σημερα πολυ καλα και τις ανεβασα και την ψυχολογια. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Τη γάμησες την συμφοιτήτρια ή τελικά σου κατσικώθηκε και σου φόρτωσε και τα δυο παιδιά που είχε με τον άλλονα;;;  :rolleyes:

Επισκέπτης
Πάντως τον τελευταίο καιρό "χαίρομαι" να βλέπω την πρώτη φουρνιά των "δεν θέλω κανένα μαλάκα στο κεφάλι μου" να είναι πια 50άρες, να μην βλέπονται και 2-3 μαζί να πίνουν καφέ έτοιμες για ομαδική αυτοκτονία.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
το θέμα με τις ελληνίδες για μένα και για ένα μεγάλο ποσοστό ελλήνων ανδρών έχει οριστικά τελειώσει για θέμα "γάμο,συμβίωση κλπ...".Αν κάτσει η φάση μόνο γαμήσι,τίποτε άλλο.Οι δικές μας γυναίκες είναι σαβούρες στο μυαλό και στο σώμα.Πολύ λίγες είναι οι γυναίκες εκείνες που θα συνδυάσουν εμφάνιση με μυαλό(δεν εννοώ εξυπνάδα,αλλά σπιρτάδα,σωστή κρίση,αντίληψη,λογική και όχι pool moore...).Ολοένα και συζητάμε με κάτι φιλαράκια τις συχνές εξόδους απο τη χώρα προς ανατολικό ex-block για να βρούμε γυναίκες για σοβαρά πράματα...Οι ελληνίδες είναι καμμένο χαρτί.Ας κλάψουν για τη συμφορά που θα τους βρεί,χεστήκαμε πατόκορφα.Ας κλάψουν και οι μανάδες τους που δε βρέθηκε Ο ένας μαλάκας για να την πακεταρει και να την παει στο σπίτι τους,στο "δικό τους" σπίτι.Ας κλαψουν που δε βρέθηκε Ο ένας και μοναδικός μαλάκας που θα σκάσει 15000-20000-30000 για να δεξιωθεί όλη τη σαβουροσυγγενοπαρέα στο grande party της κωλοδεξίωσης.Ας κλάψει που δε θα γίνει μάνα παρά μόνο απο "ατύχημα" και θα βλέπει δίπλα της τις ρωσίδες,τις ουκράνες,τις μολδαβές,τις πολωνές,τις σιβηριανές κλπ...να γεννούν κουτσούβελα και να αγοράζουν καροτσάκια και μπιμπελο για τα μωράκια τους δίπλα σε έναν έλληνα σοβαρό άντρα που δε θέλησε να συμβιβαστεί με το τουπέ και τα κόμπλεξ ηλιθιότητας των ελληνίδων.Τιμή και δόξα σε όσους έχουν κάνει την υπέρβαση αυτή,σε όσους θέλουν να την κάνουν και σε όσους θα το πράξουν λυτρώνοντας έτσι την ύπαρξή τους απο τα δεσμά της μαμακίασης,του τρέντυ τρόπου διαβίωσης και της μαλακισμένης ελληνικής σαβουροπραγματικότητας.Είναι "λίγοι" και χέστες παράλληλα όσοι παντρεύτηκαν ελληνίδες τα τωρινά χρόνια απο συμβιβασμό και ανασφάλεια.Να ξέρουν(τό ήξεραν ήδη μέσα τους) ότι κατέστρεψαν τον εαυτό τους χωρίς λόγο και αιτία και αποκατέστησαν πλάσματα ανάξια για συντροφικότητα.Αυτή είναι η μέση ελληνική πραγματικότητα και όποιος δεν τη βλέπει είναι απλά τυφλός.

:coffee:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Πάντως τον τελευταίο καιρό "χαίρομαι" να βλέπω την πρώτη φουρνιά των "δεν θέλω κανένα μαλάκα στο κεφάλι μου" να είναι πια 50άρες, να μην βλέπονται και 2-3 μαζί να πίνουν καφέ έτοιμες για ομαδική αυτοκτονία.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Υπάρχουν πολλές και θα γίνουν περισσοτερες! Ελάχιστες συμμαθητριες μου η κοντινές ηλικίες έχουν παντρευτεί και είμαι 32 βέβαια και άντρες δε θέλουν γάμο και βλεπουμε 45-50 να ψάχνουν νύφη απελπισμενα στο φόβο της μοναξιας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι εκανε λεει ψαχνουν οι αντρες στα 45-50????
εγω οσους γνωρισα και γνωρισα αρκετους 45-50 λογω δουλειας,
για καλο δικηγορο για το διαζυγιο ψάχνανε ή πως θα το πουνε στην γυναικα τους ότι θελουν να χωρισουν.
από τους 40ριδες και 50ριδες καμμια 150 συνάδελφοι στα 20 σχολεια που εργαστηκα το τελευταια 11 χρονια χμμμμ... 0. ΜΗΔΕΝ ψάχνανε για νυφη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και η κουτση μαρια για να εχει φτασει 30-40 εχει ριξει τουλάχιστον 50-100 χυλοπιττες στην ζωη της. να προσεχε να μην ηταν τοσο επιλεκτικη.
και εγω ημουν επιλεκτικος μεχρι τα 22 που πηγα φαντάρος και εμενα με το πουλι στο χερι, αλλαξα τακτικη και ειδα θεου προσωπο, αυτές τι κανανε και κανουνε τις δυσκολες τοσα χρονια? το κλουβιο τους το μυαλο φταιει και κανενας άλλος, καλα λενε ολοι οι προηγούμενοι, δεν είναι να λυπάσαι καμμια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
στη δουλειά φίλε έχω πολλά παραδείγματα πουεμειναν ελεύθεροι και ψαχνονται άλλος εμπλεξεμε χωρισμένη με παιδιά και άλλα.  Σίγουρα οι γκομενες ψάχνουν τα πολλά και θα
τι δουλεια κανεις εσυ αν επιτρεπεται και εχεις τοσο διαφορετικούς συναδελφους?

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
τι εκανε λεει ψαχνουν οι αντρες στα 45-50????
εγω οσους γνωρισα και γνωρισα αρκετους 45-50 λογω δουλειας,
για καλο δικηγορο για το διαζυγιο ψάχνανε ή πως θα το πουνε στην γυναικα τους ότι θελουν να χωρισουν.
από τους 40ριδες και 50ριδες καμμια 150 συνάδελφοι στα 20 σχολεια που εργαστηκα το τελευταια 11 χρονια χμμμμ... 0. ΜΗΔΕΝ ψάχνανε για νυφη.
στη δουλειά φίλε έχω πολλά παραδείγματα πουεμειναν ελεύθεροι και ψαχνονται άλλος εμπλεξεμε χωρισμένη με παιδιά και άλλα.  Σίγουρα οι γκομενες ψάχνουν τα πολλά και θα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom