λοιπον θα σασ πω μια ιστορια αληθινη .ελεεινιδεσ?δινουν κολο για ενα μπισκοτο απτα χερια του αστερα ποδοσφαιριστη μαγαζατορα νυχτερινου πιανο μπαρ σου πιανο το κωλο.μεγαλητερεσ τανεσ δεν υπαρχουν.περσι τετοια εποχη καπου στο τριγωνο του κερατσινιου εβλεπε ολοσ ο κοσμοσ πακιστανια να μπενοβγενουν απο την απεναντη πολυκ.το ζουμι ηταν οτι η νεαρα παντρεμενη με παιδι με τη καβατζα τησ μαμασ
για 20 γιουρια αντι να δουλεψη.τησ ελειπαν τα λουσα η ενα αμαξι?ο αντρασ τησ μαλλον συναδελφοσ μου ειναι.εφυγαν μια νυχτα ολοι μαζι.οσο αφορα τισ σλαβεσ ουκρανεζεσ ρωσιδεσ φιλαρακια ακουστε .εμεισ μεγαλωσαμε με την αμερικανικη βοηθεια στην εποχη τησ στελλασ.πεινα κ των γονεων.η καθε μια οτι μπορουσε εκανε κ συνεχιστηκε το εργο στη ξενειτια .δεν φταινε.τι αλλο μπορουν να κανουν?θελουν κ αυτεσ να ζησουν.απλα δεν προκειται ποτε να στη φερουν πισοπλατα ουτε να σε κερατωσουν οπωσ οι δικεσ μασ πρωην μοντελλα για τσουβαλια.ρε.μαγαζια στα νησια απο το 1980 ειχα.τη να μασ πουνε οι προβληματικεσ?εχω μια γειτονησα 23 χρονων 1+ενα μιλκο υψοσ 100 κιλα κ ζηλευη τη γυναικα μου πουναι 40 κ μειαζη 30.εγω φταιω που το μπαζο καθε βραδυ τρωη 5 τριπλοπυτα με απολα?ουστ.να φυγετε να πατε αλου.καποτε στη ροδο η φασολεσ καναν διαδηλωση γιατι δεν τησ
οι αντρεσ του νησιου.τεσ πα.ναμαθουνε οτι ο αντρασ ειναι ο αφεντησ κ οχι ο φλωροσ πουχουν σαν προτυπο απο την τηλεωραση.σακουλευου?πουλεγε ο παππουσ μου ο τρελακιασ.