Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 284K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γιατι υπαρχουν και πρωτοκλασατες απ'αυτες?

Προφανώς κάνεις πλάκα , αν ισχυρίζεσαι ότι δεν υπάρχουν πρωτοκλασσάτες ελληνίδες.
Υπάρχουν πολύ περισσότερες από Σλάβες.
Γιατί με τις Σλάβες εδώ που τα λέμε , αν κυκλοφορήσεις με μια 200Ε , τις κερνάς έξω και τους χαρίσεις ένα κινητό και ένα ζευγάρι παπούτσια nine west , γαμάς τις ίδιες κατά , τις μικρές τους αδελφές , τη μάνα τους και τη θεία τους αν γουστάρεις.
Κι αυτά ισχύουν σε ποσοστά πολύ μεγαλύτερα από τις ελληνίδες.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
πες τα τυπε...εισαι γιγαντας :rockon:

Είναι γίνταντας επειδή συμφωνεί με τις απόψεις σου;

Αν ΕΣΥ είχες τις αντίθετες απόψεις από αυτές, ενώ αυτός είχε τις ίδιες, αυτές για τίς οποίες τον επικροτείς τώρα, θα τον χαρακτήριχες πάλι "γίγαντα"; :think:

Γιατι υπαρχουν και πρωτοκλασατες απ'αυτες?

Υπάρχουν και παραϋπάρχουν...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Είναι γίνταντας επειδή συμφωνεί με τις απόψεις σου;

Αν ΕΣΥ είχες τις αντίθετες απόψεις από αυτές, ενώ αυτός είχε τις ίδιες, αυτές για τίς οποίες τον επικροτείς τώρα, θα τον χαρακτήριχες πάλι "γίγαντα"; :think:

Υπάρχουν και παραϋπάρχουν...
οχι θα τον χαρακτηριζα απλα τυπο ή μουρη....

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον θα σασ πω μια ιστορια αληθινη .ελεεινιδεσ?δινουν κολο για ενα μπισκοτο απτα χερια του αστερα ποδοσφαιριστη μαγαζατορα νυχτερινου πιανο μπαρ σου πιανο το κωλο.μεγαλητερεσ τανεσ δεν υπαρχουν.περσι τετοια εποχη καπου στο τριγωνο του κερατσινιου εβλεπε ολοσ ο κοσμοσ πακιστανια να μπενοβγενουν απο την απεναντη πολυκ.το ζουμι ηταν οτι η νεαρα παντρεμενη με παιδι με τη καβατζα τησ μαμασ  :knockinb: για 20 γιουρια αντι να δουλεψη.τησ ελειπαν τα λουσα η ενα αμαξι?ο αντρασ τησ μαλλον συναδελφοσ μου ειναι.εφυγαν μια νυχτα ολοι μαζι.οσο αφορα τισ σλαβεσ ουκρανεζεσ ρωσιδεσ φιλαρακια ακουστε .εμεισ μεγαλωσαμε με την αμερικανικη βοηθεια στην εποχη τησ στελλασ.πεινα κ των γονεων.η καθε μια οτι μπορουσε εκανε κ συνεχιστηκε το εργο στη ξενειτια .δεν φταινε.τι αλλο μπορουν να κανουν?θελουν κ αυτεσ να ζησουν.απλα δεν προκειται ποτε να στη φερουν πισοπλατα ουτε να σε κερατωσουν οπωσ οι δικεσ μασ πρωην μοντελλα για τσουβαλια.ρε.μαγαζια στα νησια απο το 1980 ειχα.τη να μασ πουνε οι προβληματικεσ?εχω μια γειτονησα 23 χρονων 1+ενα μιλκο υψοσ 100 κιλα κ ζηλευη τη γυναικα μου πουναι 40 κ μειαζη 30.εγω φταιω που το μπαζο καθε βραδυ τρωη 5 τριπλοπυτα με απολα?ουστ.να φυγετε να πατε αλου.καποτε στη ροδο η φασολεσ καναν διαδηλωση γιατι δεν τησ  :knockinb:οι αντρεσ του νησιου.τεσ πα.ναμαθουνε οτι ο αντρασ ειναι ο αφεντησ κ οχι ο φλωροσ πουχουν σαν προτυπο απο την τηλεωραση.σακουλευου?πουλεγε ο παππουσ μου ο τρελακιασ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν εισαι μονο γιγαντας γραφεις και γιγαντια ποστ :rockon:

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μαθουσαλα μαθουσαλα! πες μας κι αλλα, πες μας κι αλλα! :2funny:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
Η Ελλινδες θελουν καποιον να τον παντρευτουν να τις ταιζει και να τον κερατωνουν με ;λλον
Η δικια μου η χοντρη με ταιζει και εγψ καθομαι.
παντρευομαι με ζουν και απο επαγγελματια την εκανα κυρια

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Η Ελλινδες θελουν καποιον να τον παντρευτουν να τις ταιζει και να τον κερατωνουν με ;λλον
Η δικια μου η χοντρη με ταιζει και εγψ καθομαι.
παντρευομαι με ζουν και απο επαγγελματια την εκανα κυρια
ναι αλλα μεγαλε τρωει και τις παρτουζες τις απο του αλβανους.και υστερα εσυ την ξεπλενεις απο χυσια τον αλβανων.
να τα λες ολα φιλαρακο.και καλα θα κανεις να κοψεις λιγο την τρελιτσα που πουλας.
παραεγινες γραφικος και καραγκιοζις.

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
ενταξι ρε φιλε κανεις δεν τα λεει ολα τι συμβαινει σπιτι του

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
μήν μου πειράζετε τον bbwlover. Σχεδόν είναι το ίδαλμα μου. Φίλε όμως πρέπει να ξεφορτωθείς την Αλβαναρία...

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
εγω δεν ειμαι ρατσιστης. δεν ειμαι ενατιον των Αλβανων.

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
δεν ειπα τετιο πραμα. Εγω τουλαχιστον ξερω τι γινεται εσεις δεν εχετε ιδεα με τις δικες σας γυναικες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν ειπα τετιο πραμα. Εγω τουλαχιστον ξερω τι γινεται εσεις δεν εχετε ιδεα με τις δικες σας γυναικες
γιατι;δεν ειναι ασχημο να μοιραζεσαι την ομορφια και την χαρη με αλλους... :headbang:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
λοιπον θα σασ πω μια ιστορια αληθινη .ελεεινιδεσ?δινουν κολο για ενα μπισκοτο απτα χερια του αστερα ποδοσφαιριστη μαγαζατορα νυχτερινου πιανο μπαρ σου πιανο το κωλο.μεγαλητερεσ τανεσ δεν υπαρχουν.περσι τετοια εποχη καπου στο τριγωνο του κερατσινιου εβλεπε ολοσ ο κοσμοσ πακιστανια να μπενοβγενουν απο την απεναντη πολυκ.το ζουμι ηταν οτι η νεαρα παντρεμενη με παιδι με τη καβατζα τησ μαμασ  :knockinb: για 20 γιουρια αντι να δουλεψη.τησ ελειπαν τα λουσα η ενα αμαξι?ο αντρασ τησ μαλλον συναδελφοσ μου ειναι.εφυγαν μια νυχτα ολοι μαζι.οσο αφορα τισ σλαβεσ ουκρανεζεσ ρωσιδεσ φιλαρακια ακουστε .εμεισ μεγαλωσαμε με την αμερικανικη βοηθεια στην εποχη τησ στελλασ.πεινα κ των γονεων.η καθε μια οτι μπορουσε εκανε κ συνεχιστηκε το εργο στη ξενειτια .δεν φταινε.τι αλλο μπορουν να κανουν?θελουν κ αυτεσ να ζησουν.απλα δεν προκειται ποτε να στη φερουν πισοπλατα ουτε να σε κερατωσουν οπωσ οι δικεσ μασ πρωην μοντελλα για τσουβαλια.ρε.μαγαζια στα νησια απο το 1980 ειχα.τη να μασ πουνε οι προβληματικεσ?εχω μια γειτονησα 23 χρονων 1+ενα μιλκο υψοσ 100 κιλα κ ζηλευη τη γυναικα μου πουναι 40 κ μειαζη 30.εγω φταιω που το μπαζο καθε βραδυ τρωη 5 τριπλοπυτα με απολα?ουστ.να φυγετε να πατε αλου.καποτε στη ροδο η φασολεσ καναν διαδηλωση γιατι δεν τησ  :knockinb:οι αντρεσ του νησιου.τεσ πα.ναμαθουνε οτι ο αντρασ ειναι ο αφεντησ κ οχι ο φλωροσ πουχουν σαν προτυπο απο την τηλεωραση.σακουλευου?πουλεγε ο παππουσ μου ο τρελακιασ.

είσαι ο κορυφαίος όλων μας!respect! :rockon: :rockon:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom