Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 284K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
μαγκες η σχολη εκτακτος θα λειτουργηση σημερα διοτι προεκυψε θεμα σοβαρο με εναν συναγωνιστη του σαιτ(δεν υπαρχει περιπτωση να πω ποιος ειναι).ελαβα ενα πμ απο το συναγωνιστη ο οποιος μου εγραψε τα εξης.(γραφω την περιληψη γιατι ειναι μεγαλο το πμ).

η γκομενα του μου περασε φοιτητρια στην αθηνα.(μενει σε αλλη πολη αυτος).αποφασισε να παει σημερα στην αθηνα και να τις κανει εκπληξη.το απογευμα εφθασε αθηνα,πηγε στο σπιτι τις χτυπησε το κουδουνι,και μολις ανοιξε την πορτα ξαφνιαστηκε εντελως.η γκομενα επαθε μια ταραχη πρωτη φορα την ειδε ετσι.ητανε με το μπουρνουζι.απο μεσα απο το μπανιο ακουγονταν θορυβος.την ρωτησε ποιος ειναι μεσα στο μπανιο,και του ειπε οτι ητανε ενας συμφοιτητης,που ηρθε να κανει μπανιο στο σπιτι τις,γιατι λεει κανουν κατι εργα στην γειτονια που μενει,και εκοψαν το νερο.ο συναγωνιστης δεν εκανε τιποτα.εφυγε απο το σπιτι και τωρα ειναι σε ενα ιντερνετ καφε καπου στην αθηνα,και περιμενει να παει 5,30 το πρωι ωστε να παρει το πρωτο λεωφορειο και να παει στην πολη του. η γκομενα τον εχει παρει καμια 10αρια φορες τηλεφωνο αλλα αυτος δεν το συκωνει,και του στελνει και sms,οτι δεν ειναι αυτο που νομιζει και αλλα τετοια.ο συναγωνιστης ειναι στεναχωρεμενος πολυ,και δεν ξερει τι να κανει.
πρεπει να τον βοηθησουμε.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
εγω του ειπα να μην κανει τιποτα.να πιει κανα δυο ποτακια,και να παει στο κτελ και φυγει στην πολη του.η γκομενα εχει σπιτωση αλλο γκομενο και κανει φοιτητικη ζωη.

(υποψην οτι ο συναγωνιστης μας διαβαζει τωρα).

dragonflame

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
99
Πόντοι
1
και πολυ καλα κανει που την γραφει στα αρχιδια του και δεν σηκωνει το τηλεφωνο. Πληρης αδιαφορια, ετσι πρεπει...

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
και πολυ καλα κανει που την γραφει στα αρχιδια του και δεν σηκωνει το τηλεφωνο. Πληρης αδιαφορια, ετσι πρεπει...
απο αδιαφορα αποκλειετε να ειναι φιλε.μονο αυτος ξερει την τραβαει. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
εγω του ειπα να μην κανει τιποτα.να πιει κανα δυο ποτακια,και να παει στο κτελ και φυγει στην πολη του.η γκομενα εχει σπιτωση αλλο γκομενο και κανει φοιτητικη ζωη.

(υποψην οτι ο συναγωνιστης μας διαβαζει τωρα).

νομιζω οτι ετσι ειναι και το καλύτερο, ας φυγει να ηρεμησει και τοτε αν ακομα θελει ας μιλησουνε, αλλα δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι, το κοριτσακι κανει την ζωη της

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
σχεσεις απο αποσταση δεν εχουν μελλον.... :headbang:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
μαγκες η σχολη εκτακτος θα λειτουργηση σημερα διοτι προεκυψε θεμα σοβαρο με εναν συναγωνιστη του σαιτ(δεν υπαρχει περιπτωση να πω ποιος ειναι).ελαβα ενα πμ απο το συναγωνιστη ο οποιος μου εγραψε τα εξης.(γραφω την περιληψη γιατι ειναι μεγαλο το πμ).

η γκομενα του μου περασε φοιτητρια στην αθηνα.(μενει σε αλλη πολη αυτος).αποφασισε να παει σημερα στην αθηνα και να τις κανει εκπληξη.το απογευμα εφθασε αθηνα,πηγε στο σπιτι τις χτυπησε το κουδουνι,και μολις ανοιξε την πορτα ξαφνιαστηκε εντελως.η γκομενα επαθε μια ταραχη πρωτη φορα την ειδε ετσι.ητανε με το μπουρνουζι.απο μεσα απο το μπανιο ακουγονταν θορυβος.την ρωτησε ποιος ειναι μεσα στο μπανιο,και του ειπε οτι ητανε ενας συμφοιτητης,που ηρθε να κανει μπανιο στο σπιτι τις,γιατι λεει κανουν κατι εργα στην γειτονια που μενει,και εκοψαν το νερο.ο συναγωνιστης δεν εκανε τιποτα.εφυγε απο το σπιτι και τωρα ειναι σε ενα ιντερνετ καφε καπου στην αθηνα,και περιμενει να παει 5,30 το πρωι ωστε να παρει το πρωτο λεωφορειο και να παει στην πολη του. η γκομενα τον εχει παρει καμια 10αρια φορες τηλεφωνο αλλα αυτος δεν το συκωνει,και του στελνει και sms,οτι δεν ειναι αυτο που νομιζει και αλλα τετοια.ο συναγωνιστης ειναι στεναχωρεμενος πολυ,και δεν ξερει τι να κανει.
πρεπει να τον βοηθησουμε.

επειδή ή ζωή είναι πολύ μικρή για ανωτερώτητες, προτείνω να καλέσει εκτάκτως όσους πιστούς μπορούνε για έκτακτη μπουρδελοθεραπεία και κατόπιν τούτου, να επιστρέψει σπίτι του, φροντίζοντας να διαδώσει με τρόπο το πόσο άσχημα του φέρθηκε η πρώην του. Το ξέρω οτι είναι δύσκολο και καταλαβαίνω οτι εκείνη την στιγμή θα ήθελε να σηκώσει το τηλέφωνο και να του πεί η άλλη οτι το σκηνικό είναι ψευτικο, ότι δεν τρέχει τίποτα ή οτι έκανε ένα λάθος αλλα τον αγαπάει ακόμα, αλλα πιστευω οτι αυτός είναι ο σωστός τρόπος τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Αργότερα (μετα απο κάποιο καιρό) μπορεί να το συζητήσει μαζί της. Αλλα να θυμάται οτι άν του φέρθηκε έτσι πούστικά τότε δεν αξίζει.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τωρα που το σκεφτομαι.
μηπως ειπε η γκομενα την αληθεια? :think: :think: :think: :think: :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
δεν συγκρίνεται με το φρέσκο βέβαια, αλλα όπως και 'νάχει παραμένει πούστική συμπεριφορά. Και αυτό ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση. Αν η κυρία ήθελε να κάνει φοιτητική ζώη τότε ας τον πάρει ένα τηλ και να του πεί οτι δεν μπορεί να διατηρεί σχέση εξ αποστάσεως και θέλει να χωρίσουν. Αλλιώς να σκάσει 50€ (οι φοιτήτριες πάντα είναι ματσό γιατι τους δίνει λευτάκια ο μπαμπας) για να πάρει τον δονήταρο.

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Ακόμα και αν γλύτωνε το κέρατο κατα την περίοδο των σπουδών της (που σιγά μην το γλύτωνε, λέμε τώρα) θα το έτρωγε όταν θα πήγαινε αυτός φαντάρος. Οπότε -λέω εγώ τώρα- πάει και κάνει στα καπάκια και το φανταριλίκι για να ξεμπερδεύει, έτσι φρεσκοχωρισμένος που ειναι, θα του σπάσουν τα αρχίδια και οι καραβανάδες σε βαθμό τέτοιο που να μην δίνει δεκάρα για την γκόμενα πια, και μετά από καιρό την αντιμετωπίζει -αν αυτή επιμείνει, και αυτός θέλει- με πραγματικά άλλους όρους... Και τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει το πάνω χέρι.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Οπότε -λέω εγώ τώρα- πάει και κάνει στα καπάκια και το φανταριλίκι για να ξεμπερδεύει, έτσι φρεσκοχωρισμένος που ειναι, θα του σπάσουν τα αρχίδια και οι καραβανάδες σε βαθμό τέτοιο που να μην δίνει δεκάρα για την γκόμενα πια, και μετά από καιρό την αντιμετωπίζει -αν αυτή επιμείνει, και αυτός θέλει- με πραγματικά άλλους όρους... Και τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει το πάνω χέρι.

ΟΧΙ ποτε αυτο.

παλικαρι στη μοναδα μου, τον χωρισε η γκομενα οταν ηταν μεσα και αυτοκτονησε μπροστα στο διοικητηριο. Το ειχαν πει και οι ειδησεις.

Συμβουλη σε οσους ειναι να πανε: να ειναι ελευθεροι (αν γινεται).

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
ΟΧΙ ποτε αυτο.

παλικαρι στη μοναδα μου, τον χωρισε η γκομενα οταν ηταν μεσα και αυτοκτονησε μπροστα στο διοικητηριο. Το ειχαν πει και οι ειδησεις.

Συμβουλη σε οσους ειναι να πανε: να ειναι ελευθεροι (αν γινεται).

Μα ελεύθερος είναι τώρα. Το έχει καταλάβει νομίζω. Είναι τελείως διαφορετικό από το να σε χωρίσει ενώ είσαι μέσα. Εκεί υπάρχει η απογοήτευση που είναι πολύ επικίνδυνη όπως πολύ σωστά επισήμανες. Ο φίλος μας την περνάει την απογοήτευσή του τώρα που γράφουμε και μας διαβάζει. Όταν σε έναν μήνα θα ντύνεται στο χακί, θα είναι οργισμένος. Η καλύτερη ψυχολογία για να πας φαντάρος. θα τον τρέμουν όλοι, και θα γράψει κάθε κακουχία στα αρχίδια του...

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Μα ελεύθερος είναι τώρα. Το έχει καταλάβει νομίζω. Είναι τελείως διαφορετικό από το να σε χωρίσει ενώ είσαι μέσα. Εκεί υπάρχει η απογοήτευση που είναι πολύ επικίνδυνη όπως πολύ σωστά επισήμανες. Ο φίλος μας την περνάει την απογοήτευσή του τώρα που γράφουμε και μας διαβάζει. Όταν σε έναν μήνα θα ντύνεται στο χακί, θα είναι οργισμένος. Η καλύτερη ψυχολογία για να πας φαντάρος. θα τον τρέμουν όλοι, και θα γράψει κάθε κακουχία στα αρχίδια του...

και θα τρωει τις καμπανες βροχη.

δε συμφωνω αλλα δεν ειναι δικη μου αποφαση.

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να βρει έναν τρόπο να την ξεχάσει. Ειδικά αμα ήταν και ερωτευμένος μαζί της. Μπορεί να το πετύχει αυτό και βρίσκοντας άλλη γκόμενα. Αλλά είναι σημαντικό να την ξεχάσει και γρήγορα μάλιστα.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
arkans πες το παιδί να τη χωρίσει αλλά ΟΡΙΣΤΙΚΑ!

γιατί το πιο επικίνδυνο είναι σε λίγες μέρες.

τώρα είναι ακόμα θυμωμένος, σε 2-3 μέρες που θα ηρεμήσει όμως....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να βρει έναν τρόπο να την ξεχάσει. Ειδικά αμα ήταν και ερωτευμένος μαζί της. Μπορεί να το πετύχει αυτό και βρίσκοντας άλλη γκόμενα. Αλλά είναι σημαντικό να την ξεχάσει και γρήγορα μάλιστα.
δεν ξεχνιεται ευκολα ειδικα τετοιο μουνι με μπουρνουζακι....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom