Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 284K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
πολυ συγκαταβατικο να λες οτι δεν εχουν αρνητικα οι αντρες. anyway...δε θα σταθω σ'αυτο.

δεν ειναι συγκαταβατικο, εννοω οτι δεν εχουν αρνητικα λογω της αντρικης φυσης τους και μονο.
ο Πανος, ο Μενιος, ο avatar σαφως και εχουν αρνητικα, αλλα Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!!!

προφανως δεν ειχα σκοπο να θιξω οικογενεια κανενος, αλλα απλα να υπενθυμισω εξαιρεσεις που ο καθενας βλεπει σπιτι τπυ.
οπως π.χ. την αδεφη σου η την κορη σου ισως τις θεωρεις αξιολογες, σκεψου οτι υπαρχουν κι άλλες

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
φιλαρακο εδω εισαι λαθος,και να σου θυμησω καποιες συμπεριφορες.

1.ο μαλακας που χρεωνει ολη του την οικογενεια για να παρει ενα αυτοκινητο,για να το παιζει μουρη.
2.ο μαλακας που τρωει απο καμια γκομενα,επειδη βρηκε ενα ζωο να τον γουσταρει.
3.ο μαλακας που πεταει λουλουδια στα μπουζουκια και την αλλη μερα δεν εχει να παρει ουτε τσιγαρα.
4.ο μαλακας που λεει το ιδιο ψεμμα σε ολες τις γκομενες.
5.ο μαλακας που η καθε γκομενα τον βαζει μεσα στο βρακι τις.
6.ο μαλακας που δεν λεει γεια ουτε στην μανα του οταν βρει γκομενα.
7.ο μαλακας που δενβ σεβετε τις γυναικες.

εχει και αλλους,αλλα για αρχη παρε αυτους.

εγω δεν κατηγοριοποιησα ουτε τους μεν ουτε τις δε.

ουτε ειπα οτι εμεις ειμαστε αγιοι.
λιγοτερο ψωνια ομως μας λεω και πιο προσγειωμενους.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
εγω σεν κατηγοριοποιησα ουτε τους μεν ουτε τις δε.

ουτε ειπα οτι εμεις ειμαστε αγιοι.
λιγοτερο ψωνια ομως μας λεω και πιο προσγειωμενους.
αναγκαστικα ο αντρας ειναι λιγοτερο ψωνιο γιατι πληρωνει μονος του.
η γυναικα  ειναι μεγαλυτερο γιατι τις τα πληρωνει αλλος.(αντρας,γκομενος,γαμιας).
αρα βλεπεις οτι παλι ο μαλακας τις υποθεση ειναι ο αντρας.αυτος φταιει για την σημερινη καταντια,και αυτος την τρεφει ομως. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
δεν ειναι συγκαταβατικο, εννοω οτι δεν εχουν αρνητικα λογω της αντρικης φυσης τους και μονο.
ο Πανος, ο Μενιος, ο avatar σαφως και εχουν αρνητικα, αλλα Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!!!

Σ'αυτο συμφωνω.
εκει που διαφωνω ειναι οτι υπαρχει ενας κοινος παρανομαστης απο αρνητικα που εχουν ολοι.

θεωρω οτι στο σαιτ αυτο σχολιαζαμε στα θρεντ εκτος και αν εχω καταλαβει αλλα.

θα θεωρουσα ατοπο να ελεγα για τα αρνητικα τα δικα σου πχ απ'τη στιγμη που δε σε ξερω.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Σ'αυτο συμφωνω.
εκει που διαφωνω ειναι οτι υπαρχει ενας κοινος παρανομαστης απο αρνητικα που εχουν ολοι.

θεωρω οτι στο σαιτ αυτο σχολιαζαμε στα θρεντ εκτος και αν εχω καταλαβει αλλα.

θα θεωρουσα ατοπο να ελεγα για τα αρνητικα τα δικα σου πχ απ'τη στιγμη που δε σε ξερω.

το μονο κοινο ειναι οτι οι γυναικες ειναι μπερδεμενες
ψαχνουν να βρουν το νεο ρολο τους
πλεον εχουν επιλογες και δεν ξερουν να επιλεγου, δεν το χα μαθει ως τωρα και οι μαναδες λογω του προδιαγεγραμμενου ρολου τους δεν ξερουν να τις διδαξουν,
θα παρει χρονο αλλα μετα θα ειναι καλυτερα, δεν εχει νοημα αυτο που λετε
αλλωστε και οι άντρες 30-40 ψαχνουν να παντρευτουν, νομιζεις οτι οι άντρες δεν εχουν εμφυτητη βιολογικη αναγκη να διαιωνισουν το ειδος τους?

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
το μονο κοινο ειναι οτι οι γυναικες ειναι μπερδεμενες
ψαχνουν να βρουν το νεο ρολο τους
πλεον εχουν επιλογες και δεν ξερουν να επιλεγου, δεν το χα μαθει ως τωρα και οι μαναδες λογω του προδιαγεγραμμενου ρολου τους δεν ξερουν να τις διδαξουν,
θα παρει χρονο αλλα μετα θα ειναι καλυτερα, δεν εχει νοημα αυτο που λετε
αλλωστε και οι άντρες 30-40 ψαχνουν να παντρευτουν, νομιζεις οτι οι άντρες δεν εχουν εμφυτητη βιολογικη αναγκη να διαιωνισουν το ειδος τους?

εγω θεωρω οτι ειναι φαυλος κυκλος.

τα πραγματα ποτε δε θα αλλαξουν ριζικα (εκτος αν γινουμε ταλιμπαν :grin:)

την εχουμε αυτη την αναγκη αλλα αν χτυπησει "το βιολογικο ρολοι" εμεις ευκολα βγαζουμε τη μπαταρια(φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
εγω θεωρω οτι ειναι φαυλος κυκλος.

τα πραγματα ποτε δε θα αλλαξουν ριζικα (εκτος αν γινουμε ταλιμπαν :grin:)

την εχουμε αυτη την αναγκη αλλα αν χτυπησει "το βιολογικο ρολοι" εμεις ευκολα βγαζουμε τη μπαταρια(φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις)

με ταλιμπανεζικες τακτικες θα πετυχεις τα αντιθετα
μπορεις απλα να πεις οτι "θελω μια γυναικα να ειναι ετσι ετσι κι ετσι"
και να μην υποχωρησεις αν δεν το βρεις.
ααπλο μου φααινεται.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
με ταλιμπανεζικες τακτικες θα πετυχεις τα αντιθετα
μπορεις απλα να πεις οτι "θελω μια γυναικα να ειναι ετσι ετσι κι ετσι"
και να μην υποχωρησεις αν δεν το βρεις.
ααπλο μου φααινεται.

εμενα ουτοπικο μου φαινεται.
κατι ξερουν οι ταλιμπαν.

ο καθενας εχει καποια πραγματα στο μυαλο του για τη γυναικα που θελει, κανεις δε πηρε τη πρωτη που βρηκε.  Αλλα ποσοι το βρισκουν..? κατ'εμε ελαχιστοι.

anyway ωρα για υπνο, παλι εγερτηριο χαραματα αυριο. :headbang:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
εμενα ουτοπικο μου φαινεται.
κατι ξερουν οι ταλιμπαν.

ο καθενας εχει καποια πραγματα στο μυαλο του για τη γυναικα που θελει, κανεις δε πηρε τη πρωτη που βρηκε.  Αλλα ποσοι το βρισκουν..? κατ'εμε ελαχιστοι.

anyway ωρα για υπνο, παλι εγερτηριο χαραματα αυριο. :headbang:

αν θεωρεις οτι μια γυναικα διχως αποψη και διχως επαφη με το σημερινο κοσμο ειναι ικανη να σε καταλαβει, οκ ευκολο να τη βρεις
αλλα εισαι σιγουρος οτι θες μια εγκλειστη στο σπιτι που δεν θα μπορεις να συζητησεις απο πολιτικα θεματα, μεχρι θεματα εργασιακα και συναισθηματικα?

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
παιδες οπως εχουν γινει τα πραγματα σημερα ειναι λογικο ολοι να ψαχνουν να παντρευτουν μετα τα 30,
αν ξεκινησουμε απο το ποτε τελειωνουν οι σπουδες να βρεις μια καλη δουλεια κλπ
αλλωστε ειναι καλο να εχεις καποιες εμπειριες πριν τον γαμο, νομιζω οτι δεν θα υπαρχουν αποθυμενα.
Στην τελικη σε καθε σπιτι μπαινουν δυο μισθοι για να μπορεσει να συντηρηθει σωστα, δεν νομιζω οτι θελει καποιος απο εσας να δουλευει ολη μερα σε 2-3 δουλειες για να μπορει να ανταπεξελθει σε διαφορες υποχρεωσεις και να εχει την γυναικα στο σπιτι

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
εγώ πάντως σκευτομαι να υοθετίσω παιδάκι αμα παντρευτώ

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
εγώ πάντως σκευτομαι να υοθετίσω παιδάκι αμα παντρευτώ

δεν ειναι καθολου κακη ιδεα, τοσα παιδακια παρατανε στα ιδρυματα καθε μερα, μια καλυτερη τυχη τους αξιζει
απλα να ξερεις οτι ειναι πολυ αυστηρα τα πραγματα στο θεμα υιοθεσιας σε σχεση με τα νομοθετικα πλαισια

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
αχ είσαστε νέοι και θέλετε να πάρετε τ αρματα να ανεβείτε στα βουνά.

το λοιπόν...

αφήστε τα ταλιμπαν και τις μαλακίες ...και δουλέψτε καλά το παραμύθι....αυτό είναι το μόνο όπλα του άντρα πια...μόνο αυτό τις σπάει.....ειδικά
άμα πιούν...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το μόνο κοινό είναι ότι οι γυναίκες είναι γαμιόλες,ερωτεύονται σπάνια και απαιτούν πάρα μα πάρα πολλά.Για αυτό να πάνε να γαμηθούνε.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
τις ποτίζεις για να ερωτευτούν για μια ώρα, τους δίνεις πιο πολλά από όσα απαιτούν, τις γαμάς γιατί είναι γαμιόλες....και το επόμενο πρωι τους λές να πάνε να γαμηθούν...

αντέχεις???

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
δεν ειναι καθολου κακη ιδεα, τοσα παιδακια παρατανε στα ιδρυματα καθε μερα, μια καλυτερη τυχη τους αξιζει
απλα να ξερεις οτι ειναι πολυ αυστηρα τα πραγματα στο θεμα υιοθεσιας σε σχεση με τα νομοθετικα πλαισια

κοίτα, εγώ σκευτομαι οτι ήμαστε γαμημένα πολλοί οπότε δεν υπάρχει λόγος για να γίνουμε περισσότεροι, ενώ υπάρχουν μωρά και μικρά παιδιά που δεν έχουν γονείς και ζουνε σε ιδρύματα. Βέβαια ξέρω οτι οι διαδικασίες για υιοθεσία είναι πολύ δύσκολες και πιθανών να μήν δίνουνε σε ζευγάρια που μπορούν να τεκνοποιήσουν.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τις ποτίζεις για να ερωτευτούν για μια ώρα, τους δίνεις πιο πολλά από όσα απαιτούν, τις γαμάς γιατί είναι γαμιόλες....και το επόμενο πρωι τους λές να πάνε να γαμηθούν...

αντέχεις???

εισαι εκτός σκέψης μου.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ίσως, δε το ξέρα ότι σε έχουν στενοχωρήσει τόσο..

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
κοίτα, εγώ σκευτομαι οτι ήμαστε γαμημένα πολλοί οπότε δεν υπάρχει λόγος για να γίνουμε περισσότεροι, ενώ υπάρχουν μωρά και μικρά παιδιά που δεν έχουν γονείς και ζουνε σε ιδρύματα. Βέβαια ξέρω οτι οι διαδικασίες για υιοθεσία είναι πολύ δύσκολες και πιθανών να μήν δίνουνε σε ζευγάρια που μπορούν να τεκνοποιήσουν.

κοιταξε, δεν ξερω ποια ειναι η οικονομικη σου κατασταση κι ουτε με ενδιαφερει, απλα θα μιλησω συμφωνα με τα τωρινα δεδομενα:
οι περισσοτεροι απο εμας ειμαστε με ενα μισθο της ταξης των 700-800 ευρω, δεν ειναι κριμα να φερεις στον κοσμο ενα παιδακι που δεν θα μπορεις να του παρεχεις ολα οσα θελει και στην τελικη θα μεγαλωσει σε εναν κοσμο που θα επικρατει η οικολογικη καταστροφη, η αναρχια και το χαος???
εμεις ζησαμε, καναμε τις επιλογες μας, που δεν ειμαστε κι ευχαριστημενοι, ας τα λουστουμε

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom