Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 284K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.704
Πόντοι
19.485
μαγκες αυτα τα ωραια   και μορτικα που λεμε για τα γκομενακια που σηκωσαν αναστημα ,τολμανε συναδερφοι εξω να τους τα πουνε στα ισα και καταμουτρα...ή εδω ειμαστε μαγκες κι εξω....μωρο μου τι παιδι εισαι εσυ? πωπω μανιτσα και τα τι αυτα γυφτικα!!!?? :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :dancing: :dancing: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μια χαρά τολμάω, καλύτερα με το πουλί στο χέρι τύπε παρά με  τ αρχίδια στο στόμα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μαγκες αυτα τα ωραια   και μορτικα που λεμε για τα γκομενακια που σηκωσαν αναστημα ,τολμανε συναδερφοι εξω να τους τα πουνε στα ισα και καταμουτρα...ή εδω ειμαστε μαγκες κι εξω....μωρο μου τι παιδι εισαι εσυ? πωπω μανιτσα και τα τι αυτα γυφτικα!!!?? :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :dancing: :dancing: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω τα λεω κι εξω....χεστηκα κι αμα δεν γαμησω κανα μπαζο....

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Φιλε θα μιλησω προσωπικα και μονο.

Τα εχω πει αυτα εξω απο τα δοντια και τα εχω συζητησει με γυναικα.
Το κακο ειναι οτι ηταν δικηγορινα και ο φεμινισμος και η αντεπιχειρηματολογια χτυπουσε κοκκινο.

Αφενος μενουν εκπληκτες που καποιος τους τα λεει και μετα απλα σου απαντουν οτι δεν ειναι ετσι και ποτε δεν ηταν.
Αρα αποτελεσμα δε βγαζεις.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Φιλε θα μιλησω προσωπικα και μονο.

Τα εχω πει αυτα εξω απο τα δοντια και τα εχω συζητησει με γυναικα.
Το κακο ειναι οτι ηταν δικηγορινα και ο φεμινισμος και η αντεπιχειρηματολογια χτυπουσε κοκκινο.

Αφενος μενουν εκπληκτες που καποιος τους τα λεει και μετα απλα σου απαντουν οτι δεν ειναι ετσι και ποτε δεν ηταν.
Αρα αποτελεσμα δε βγαζεις.

προσωπικα θα απαντησω οτι αρκετοι απο αυτους που λενε τετοιες μαλακιες , λενε εντελως αλλα στα π.μ.

αρκετοι απο αυτους που λενε γενικα περι ελλεηνιδων, στη γκομενα τους καθονται σουζα

αντι να λετε γενικες μαλακιες για τις ελλεηνιδες και μπλα μπλα μπλα γιατι δεν κανετε το εξης απλο!
"ΜΗΝ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ"

οι περισσοτεροι καμμμενοι που ταλενε αυτα ειναι αυτοι που τα ανεχτηκαν μια και δυο και τρεις φορες.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
προσωπικα θα απαντησω οτι αρκετοι απο αυτους που λενε τετοιες μαλακιες , λενε εντελως αλλα στα π.μ.
αρκετοι απο αυτους που λενε γενικα περι ελλεηνιδων, στη γκομενα τους καθονται σουζα
αντι να λετε γενικες μαλακιες για τις ελλεηνιδες και μπλα μπλα μπλα γιατι δεν κανετε το εξης απλο!
"ΜΗΝ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ"
οι περισσοτεροι καμμμενοι που ταλενε αυτα ειναι αυτοι που τα ανεχτηκαν μια και δυο και τρεις φορες.

αφενος σε ποιους αναφερεσε?

αφετερου εγω μιλησα προσωπικα και ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
μπορει καποιος για δοκιμη να αρχισει να λεει...αντε γαμησου παλιομαλακω...ρε αντε ουστ κοπρια?    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αφενως σε σενα βγαινει προς τα εξω οτι αναφερεται, αυτο με τα πμ ειναι προκαρα  :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

αφενος κατινα δεν ειμαι (αλλα διευκρινιζω πως [size=14pt]δεν μιλαω για κανενα απο αυτους που απαντησαν απο πανω[/size])

αφετερου ποιο το νοημα οταν μιλας με τη δικηγορο να τις επισημαινεις τα αρνητικα γενικως των γυναικων και να μην την κραξεις για τις ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ συμπεριφορες? φοβασαι να στιγματισεις συγκεκριμενα πραγματα που κανει ΑΥΤΗ?
αν εισαι με μενα π.χ. πες μου τα δικα μου αρνητικα οχι τα αρνητικα ολων των γυναικων, καποια απο τα οποια εγω ίσως τυγχανει να μην εχω.

γιατι μετα και οι αλλοι σου λεει τα αρνητικα των αντρων και κουβεντα δε γινεται...

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
αφενως σε σενα βγαινει προς τα εξω οτι αναφερεται, αυτο με τα πμ ειναι προκαρα  :2funny:

ο λογος που ρωτησα ηταν γιατι εκανε παραθεση σε μενα.

και προκαρα να ηταν σε μενα δε πηγαινε γιατι πολυ απλα δεν εχω στειλει κανενα πμ, αρα στα @@.

Ποιους παιρνει η μπαλλα δε ξερω.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
αφενος κατινα δεν ειμαι (αλλα διευκρινιζω πως [size=14pt]δεν μιλαω για κανενα απο αυτους που απαντησαν απο πανω[/size])
αφετερου ποιο το νοημα οταν μιλας με τη δικηγορο να τις επισημαινεις τα αρνητικα γενικως των γυναικων και να μην την κραξεις για τις ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ συμπεριφορες? φοβασαι να στιγματισεις συγκεκριμενα πραγματα που κανει ΑΥΤΗ?
αν εισαι με μενα π.χ. πες μου τα δικα μου αρνητικα οχι τα αρνητικα ολων των γυναικων, καποια απο τα οποια εγω ίσως τυγχανει να μην εχω.
γιατι μετα και οι αλλοι σου λεει τα αρνητικα των αντρων και κουβεντα δε γινεται...

δε φοβαμαι να στιγματισω τιποτα.
τ'αρνητικα της της τα ειχα πει αλλη φορα,γιατι στο φιναλε τι θα μου κανει..?θα μου κοψει τη καλημερα εε ας το κανει.
απλα η ολη συζητηση γιατι ηταν παρεα, δεν ηταν πανω σ'αυτη και μιλαγαμε γι'αυτη τη ρημαδα την ισοτητα.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
δε φοβαμαι να στιγματισω τιποτα.
τ'αρνητικα της της τα ειχα πει αλλη φορα,γιατι στο φιναλε τι θα μου κανει..?θα μου κοψει τη καλημερα εε ας το κανει.
απλα η ολη συζητηση γιατι ηταν παρεα, δεν ηταν πανω σ'αυτη και μιλαγαμε γι'αυτη τη ρημαδα την ισοτητα.

δηλαδη για να καταλαβω, τα πιστευετε πραγματικα αυτα?

γυναικες = ελλεηνιδες
αντρες = μια χαρα παιδια

?????????????????????
πως γινεται????????

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
δηλαδη για να καταλαβω, τα πιστευετε πραγματικα αυτα?

γυναικες = ελλεηνιδες
αντρες = μια χαρα παιδια

?????????????????????
πως γινεται????????

γυναικες δεν ειναι μονο οι ελλεηνιδες.
ειστε μια κατηγορια απο μονες σας.

αντρες οχι μια χαρα παιδια. ο καθενας εχει κανει τις μαλακιες του.
Αλλα πολλοι λιγοτεροι λογοι να εχουμε τη συμπεριφορα που εχετε εσεις(γυναικες γενικα).

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Αλλα πολλοι λιγοτεροι λογοι να εχουμε τη συμπεριφορα που εχετε εσεις(γυναικες γενικα).

δεν προκειται να πω για αρνητικα των αντρων γιατι δεν πιστευω οτι υπαρχουν
μπορω να σου πω ατομικα για καποιον που γνωριζω αλλα οχι οτι 5-6 εκατομμυρια ανθρωποι παρουσιάζουν τα ιδια ελαττωματα...

εσεις πως μπορειτε να βγαζετε 5-6 εκατομμυρια γυναικες αχρηστες δεν μπορω να το καταλαβω...
(και φυσικα μεσα σε αυτες περιλαμβανεται η αδερφη σας η μανας σας και η κορη σας)

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16

φιλαρακο εδω εισαι λαθος,και να σου θυμησω καποιες συμπεριφορες.

1.ο μαλακας που χρεωνει ολη του την οικογενεια για να παρει ενα αυτοκινητο,για να το παιζει μουρη.
2.ο μαλακας που τρωει απο καμια γκομενα,επειδη βρηκε ενα ζωο να τον γουσταρει.
3.ο μαλακας που πεταει λουλουδια στα μπουζουκια και την αλλη μερα δεν εχει να παρει ουτε τσιγαρα.
4.ο μαλακας που λεει το ιδιο ψεμμα σε ολες τις γκομενες.
5.ο μαλακας που η καθε γκομενα τον βαζει μεσα στο βρακι τις.
6.ο μαλακας που δεν λεει γεια ουτε στην μανα του οταν βρει γκομενα.
7.ο μαλακας που δενβ σεβετε τις γυναικες.

εχει και αλλους,αλλα για αρχη παρε αυτους.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
δεν προκειται να πω για αρνητικα των αντρων γιατι δεν πιστευω οτι υπαρχουν
μπορω να σου πω ατομικα για καποιον που γνωριζω αλλα οχι οτι 5-6 εκατομμυρια ανθρωποι παρουσιάζουν τα ιδια ελαττωματα...

εσεις πως μπορειτε να βγαζετε 5-6 εκατομμυρια γυναικες αχρηστες δεν μπορω να το καταλαβω...
(και φυσικα μεσα σε αυτες περιλαμβανεται η αδερφη σας η μανας σας και η κορη σας)

πολυ συγκαταβατικο να λες οτι δεν εχουν αρνητικα οι αντρες. anyway...δε θα σταθω σ'αυτο.

απλα θα πω οτι ειναι κοινο γνωρισμα των καιρων και της σημερινης κοινωνιας.
ετσι τους τα εμαθαν(πχ μανα προς κορη:να βρει πλουσιο αντρα)
ή οι γνωστες μαλακιες που γραφουν τα περιοδικα,ΤV κτλ.

ειναι λογικο ενα μεγαλο ποσοστο(απλα για να μην πω η πλειοψηφια) να εχει κοινες αποψεις.

οσο για την οικογενεια επειδη θεωρειτε λεπτο ζητημα δε θα το σχολιαζα εδω.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom