Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
και η κουτση μαρια για να εχει φτασει 30-40 εχει ριξει τουλάχιστον 50-100 χυλοπιττες στην ζωη της. να προσεχε να μην ηταν τοσο επιλεκτικη.
και εγω ημουν επιλεκτικος μεχρι τα 22 που πηγα φαντάρος και εμενα με το πουλι στο χερι, αλλαξα τακτικη και ειδα θεου προσωπο, αυτές τι κανανε και κανουνε τις δυσκολες τοσα χρονια? το κλουβιο τους το μυαλο φταιει και κανενας άλλος, καλα λενε ολοι οι προηγούμενοι, δεν είναι να λυπάσαι καμμια.

:heavymetalbig:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Υπάρχουν πολλές και θα γίνουν περισσοτερες! Ελάχιστες συμμαθητριες μου η κοντινές ηλικίες έχουν παντρευτεί και είμαι 32 βέβαια και άντρες δε θέλουν γάμο και βλεπουμε 45-50 να ψάχνουν νύφη απελπισμενα στο φόβο της μοναξιας

Εμένα πάντως όλες σχεδόν είναι παντρεμένες.Και γενικά όσες  ξέρω γύρω στα 30,δεν είναι μόνες.Γι'αυτό και λεω ότι στην Ελλάδα ο ελεύθερος άντρας 30+ είναι στη χειρότερη κατάσταση.Γιατί ούτε 20αρες μπορεί να βρει πλέον,ούτε καλές συνομήλικες γιατί όλες είναι πιασμένες.Καλά,εαν ζει και επαρχία είναι τελειωμένος εντελώς,δεν συζητάμε.

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Εμένα πάντως όλες σχεδόν είναι παντρεμένες.Και γενικά όσες  ξέρω γύρω στα 30,δεν είναι μόνες.Γι'αυτό και λεω ότι στην Ελλάδα ο ελεύθερος άντρας 30+ είναι στη χειρότερη κατάσταση.Γιατί ούτε 20αρες μπορεί να βρει πλέον,ούτε καλές συνομήλικες γιατί όλες είναι πιασμένες.Καλά,εαν ζει και επαρχία είναι τελειωμένος εντελώς,δεν συζητάμε.

φιλε την καλη την γκομενα πρεπει να την αρπαξεις αποο αλλον δεν θα την εβρεις μονη

coyote80

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
881
Πόντοι
86
Δυσκολα βρισκεις νορμαλ γυναικα μετα τα 30.Οι πιο πολλες ειναι ή ανεραστες ή καμμενες απο κανενα αλανι που τις χορευε στο ταψι!!

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Ελεύθερες 30αρες 40αρες ;
Σε άλλο κόσμο ζω εγώ ;
Πού τις βλέπετε; 

SanenakO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
16
Πόντοι
1

Ποσο αληθεια για τα επαρχιοπαιδα.Filos στην επαρχια τελειωσε σχεση μετα απο 8 χρονια ειναι 32 και με το πουλι στο χερι εδω και 1,5 χρονο.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Ελεύθερες 30αρες 40αρες ;
Σε άλλο κόσμο ζω εγώ ;
Πού τις βλέπετε;  

πλάκα κάνεις ή δεν έχεις καιρό να βγεις σε μπαράκια ...... είναι γεμάτα όλα τα μαγαζιά γυμναστήρια κτλ κτλ ψάχνονται εναγωνίως για στεφάνι και οικογένεια ή για κάποιον για συντροφικότητα και να τις βοηθήσει με τα έξοδα για το παιδί της....από προηγούμενο γάμο (για Αθήνα μιλάω για επαρχία δεν ξέρω)

coyote80

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
881
Πόντοι
86
πλάκα κάνεις ή δεν έχεις καιρό να βγεις σε μπαράκια ...... είναι γεμάτα όλα τα μαγαζιά γυμναστήρια κτλ κτλ ψάχνονται εναγωνίως για στεφάνι και οικογένεια ή για κάποιον για συντροφικότητα και να τις βοηθήσει με τα έξοδα για το παιδί της....από προηγούμενο γάμο (για Αθήνα μιλάω για επαρχία δεν ξέρω)

Στην ουσια ψαχνουν για συνεταιρο στα εξοδα της ζωης τους,επειδη ο πριγκιπας του παραμυθιου τους βγηκε δρακος στο τελος!!Κι επιπλεον πληρωνεις και τα ψυχολογικα που της αφησε ο πρωην!!Δεν πειραζει,να το σκεφτοντουσαν οταν εκαναν την επιλογη τους με τα αυστηροτατα κριτηρια που ειχαν και μοιραζαν τις χυλοπιτες με το τσουβαλι!!Ροδα ειναι και γυριζει!!Πουτσα και δρομο σε τετοιου ειδους βρωμιαρες!!

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Στην ουσια ψαχνουν για συνεταιρο στα εξοδα της ζωης τους,επειδη ο πριγκιπας του παραμυθιου τους βγηκε δρακος στο τελος!!Κι επιπλεον πληρωνεις και τα ψυχολογικα που της αφησε ο πρωην!!Δεν πειραζει,να το σκεφτοντουσαν οταν εκαναν την επιλογη τους με τα αυστηροτατα κριτηρια που ειχαν και μοιραζαν τις χυλοπιτες με το τσουβαλι!!Ροδα ειναι και γυριζει!!Πουτσα και δρομο σε τετοιου ειδους βρωμιαρες!!

σίγουρα υπάρχουν πολλές καμένες όπως υπάρχουν και μια χαρά κοπέλες αλλά σίγουρα Υπάρχουν και είναι πολλές + γαμιούνται οι περισσότερες χωρίς αύριο !!!

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
:takethis:Δε :thubsdown: θα πω 30,θα δωσω αβαντζο κ 5 χρονια..Μετα τα 35 η γκομενα οσο ομορφη κ ναναι θα κουβαλαει-συγκαλυμενα-τοσα κουσουρια που αλοιμονο σε αυτον που θα τσιμπησει με τα καρατσιμπουκα που θα τον πλακωνει..Ολες σε αυτην την ηλικια ειναι για να τις παραμυθιαζεις τρελλα(αν εισαι ικανος,γιατι θαναι ψιλιασμενες) για σχεση με γαμο κ να τις ξεσκιζεις κανονικα απο ολες τις τρυπες μεχρι το παρα 5..κ μετα αντε γεια..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Ναι,βγαίνουν στα μπαράκια αλλά κοιτάνε μόνο τον μπαρμαν.Ή πάνε γυμναστήριο και κωλοτρίβονται μόνο στους γυμναστές.Όλοι οι άλλοι είναι σαν να μην υπάρχουν.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ναι,βγαίνουν στα μπαράκια αλλά κοιτάνε μόνο τον μπαρμαν.Ή πάνε γυμναστήριο και κωλοτρίβονται μόνο στους γυμναστές.Όλοι οι άλλοι είναι σαν να μην υπάρχουν.
Καλυτερα για να μην εχουμε ντραβαλα στο κεφαλι μας...Αρκετα περασαμε λιγο προ κρισης εποχη 07εως10..που πολλες κατασπαραξαν οσο χρημα ειχε μεινη σε καποιους...και δεν ενοω για της ξενες ουτε για τα μπουρδελα...αλλα για τα βαμπιρ ελληνιδες...πουλαγαν ερωτες...και καηκε κοσμος και κοσμακις...Ας πηγαινουν στους γυμναστες και στους μπαρμαν να τους δινουν 2 με 3 ψολιες και να τις παρατανε μετα....Τους αξιζη...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
φιλε την καλη την γκομενα πρεπει να την αρπαξεις αποο αλλον δεν θα την εβρεις μονη

Το θέμα είναι όμως να επιλέξει πρώτα εσένα και όχι αφού φάει πρώτα τα χύσια του άλλου.Μετά τί να την κάνεις;

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.819
Πόντοι
496

Και τι ρε τυπε, ΄δλδ θα χαλαστεις για αυτα τα μαλακιστηρια τωρα?ξερεις η ζωη εχει τον τροπο της να τους τακτοποιει ολους κ ολα και ο καθενας να παιρνει ο,τι του αξιζει.Εσυ κοιτας να περνας καλα και να'χεις ανοιχτα τα ματια σου στις ευκαιριες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Καμία φορά τύπε οι χωρισμένες με τα παιδιά κάνουν μια δεύτερη προσπάθεια η οποία είναι πιο μελετημένη άρα και πιο σωστή.Εκει κάπου σκάει και ένας ελεύθερος ο οποίος συμβιβάζεται με την ιδέα ότι υπάρχει ένα παιδί κάποιου άλλου στην μέση αλλά αυτό δεν παύει να τον κάνει ευτυχισμένο..Ολοι έχουν δικαίωμα για μια δεύτερη ευκαιρία!

Μεγάλος μαλάκας αυτός ο ελεύθερος που θα πάει να μεγαλώνει παιδί άλλου.Επειδή αυτή τα σκάτωσε με τον πρώην,πρέπει να έχει και δεύτερη ευκαιρία;Ας βρει κανέναν όμοιό της επίσης χωρισμένο και καμμένο να ενώσουν τα...αποκαίδια τους.

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
Μεγάλος μαλάκας αυτός ο ελεύθερος που θα πάει να μεγαλώνει παιδί άλλου.Επειδή αυτή τα σκάτωσε με τον πρώην,πρέπει να έχει και δεύτερη ευκαιρία;Ας βρει κανέναν όμοιό της επίσης χωρισμένο και καμμένο να ενώσουν τα...αποκαίδια τους.

τι γνωμη εχεις για οσους παιρνουν πουτανες με παιδια και τους τα μεγαλωνουν; ειναι κι αυτοι μαλακες η οχι;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και τι ρε τυπε, ΄δλδ θα χαλαστεις για αυτα τα μαλακιστηρια τωρα?ξερεις η ζωη εχει τον τροπο της να τους τακτοποιει ολους κ ολα και ο καθενας να παιρνει ο,τι του αξιζει.Εσυ κοιτας να περνας καλα και να'χεις ανοιχτα τα ματια σου στις ευκαιριες.

Σιγά μην χαλαστώ ρε φίλε για τις καμμένες.Εξάλλου,όλες σχεδόν μετά τα 35 γίνονται σκατά,από τσιγάρα,απροπονησιά και φυσικά από τα γονίδια που έχουν.Βλέπεις κάτι ξένες μιλφάρες με σώματα μοντέλου και βλέπεις κι αυτές με τους πατσάδες να κρέμονται να ψάχνουν και για τεκνά.

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
παρατηρεις διαφορα στην σουφρα τους;;;;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!