Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 283K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ποιο γαμημενο χαρακτηρηστικο ρε μπορει να θεωρειται ωραιο στης Ελληνιδες?
Η κυτταριδιτα?Η τραβελοφατσες? :jerking: ελεος ειπαμε μην μαλακιζεσαι τοσο.Δεν μιλαω για την μειοψηφια ελεινιδων που θεωρειται ομορφη...μιλαω για την μεση Ελληνιδα που δεν πιανει μια μπρος στην μεση Ρωσιδα...

Είναι επειδή είναι χονδρές, άμα ήταν αδύνατες θα ανέβαινε ο μέσος όρος  :rockon: :rockon: :2funny:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Ε γιατί έχει γίνει ρε? Αλλού γιατί δε γίνεται? Γιατί από τα 16 του ο άλλος έχει μπουχτίσει να γαμάει μουνάρες. Τις ίδες γυναίκες που είναι εδώ, και τις κάνουν θεές, είναι τυχαίο που έξω δε τις δίνει κανείς σημασία? Είναι τυχαίο τύπε μου που όπου όποτε ο Έλληνας έχει να επιλέξει μεταξύ ξένης και ελληνίδας, επιλέγει την πρώτη ? Δλδ άμα είναι σε περιβάλλον που είναι και οι δύο μαζί ( π.χ. τουριστικά μέρη, ή εξωτερικό κλπ)? Είναι το ίδιο να περπατάς στους δρόμους του Κιέβου, το Ντονέτσκ, του Βελιγραδίου, του Ζάγκρεμπ, της Μόσχας, της Αγίας Πετρούπολης, της Βαρσοβίας, της Κρακοβίας, ή της Στοκχόλμης και του Όσλο ή της Κοπενχάγης, ή του Καράκας και το ίδιο εδώ? ή π.χ στο Κάιρο, τη Δαμασκό ή το Ισλαμαμάντ? Και μετά σου λέει ο άλλος " ε παντού υπάρχουν οι ωραίες και οι άσχημες". Ε πηγέντε τότε στο Πακιστάν και την Αίγυπτο και τη Συρία να φχαριστηθείτε γυναίκες !!! :2funny: :2funny: :2funny:
σεβαλιε εχεις ριξει ολο το βαρος σε γκομενες των βαλκανιων,ρωσσιδες,βουλγαρες,και ολα τα σκατα,τις οποιες εγω προσωπικα συχαινομαι για τον πουστικο χαρακτηρα που εχουν,και την λογικη του φαγωματια που εχουν.και οπως ξερουμε ολοι την εχουν πατησει πολλοι.και να κανω την εξης ερωτηση,στην οποια βαζω και τον ευατο μου μεσα.
γιατι δεν παει ο ελληνας να το παιξει γκομενος και γαμιας σε χωρες,οπως ειναι η αγγλια,γαλλια,γερμανια,ισπανια,ολλανδια,και γενικα στην ευρωπη,για να μην πω τωρα για αμερικη και αλλες?και παει στις φτωχογειτονιες τις ευρωπης να το παιζει γαμιας?.και μην ακουσω μαλακιες οτι εκει ειναι οι μουναρες,σε ολο τον κοσμο εχει μουναρες.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Οι ισπανοί σε μια έρευνα βγήκαν καλύτεροι εραστές . Με Ιταλούς και Βραζιλιάνους. Οι δε Έλληνες ... "γλυκανάλατοι"! Αυτά για να καταρρίπτοναι και οι μλκιες του δήθεν γαμήκουλα και σεξουλιάρη ελληνάρα.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γιατι δεν παει ο ελληνας να το παιξει γκομενος και γαμιας σε χωρες,οπως ειναι η αγγλια,γαλλια,γερμανια,ισπανια,ολλανδια,και γενικα στην ευρωπη,για να μην πω τωρα για αμερικη και αλλες?και παει στις φτωχογειτονιες τις ευρωπης να το παιζει γαμιας?.και μην ακουσω μαλακιες οτι εκει ειναι οι μουναρες,σε ολο τον κοσμο εχει μουναρες.

Γαλλίδες φορεβα λέμεεεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

(και Γάλλοι, λίγο μετά τους Ισπανούς  :rockon:  :cum: :cum: )

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σεβαλιε εχεις ριξει ολο το βαρος σε γκομενες των βαλκανιων,ρωσσιδες,βουλγαρες,και ολα τα σκατα,τις οποιες εγω προσωπικα συχαινομαι για τον πουστικο χαρακτηρα που εχουν,και την λογικη του φαγωματια που εχουν.και οπως ξερουμε ολοι την εχουν πατησει πολλοι.και να κανω την εξης ερωτηση,στην οποια βαζω και τον ευατο μου μεσα.

Ρε μαλάκα άλλα λέω άλλα λες. Δεν έχει πολλές όμορφες γυναίκες η Ελλάδα. Άλλες χώρες έχουν. Τι με λες για τον Έλληνα και σε φτωχογειτονιές? Ποια είναι φτωχογειτονιά ρε η Μόσχα ή η Κρακοβία? Η Ελλάδα με την κάθε αρχοντοχωριάτισα που έβοσκε κατσίκιες και κατέβηκε από το χωριό τι είναι? Το Παρίσι ή το Μονακό?

Και ρε παπάρα επιτέλους σε όλο τον κόσμο έχει μουνάρες! ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ? Πήγαινε στο Πακιστάν εσύ ή στο Μπαγκλαντές και βρες τες!!! Είναι το ίδιο θα τρελαθούμε?
Άιντε ρε Βγενό βάλε μια τάξη!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Είναι επειδή είναι χονδρές, άμα ήταν αδύνατες θα ανέβαινε ο μέσος όρος  :rockon: :rockon: :2funny:

σαν να μου φαινεται οτι πρεπει να ξαναγυρισεις στον πεπιτο σου!Και να μην κανεις ηλιθια σχολια του στυλ "α με μπορει να τους αρεσουν".Αντε τωρα με τον καθε μαλακα που περα απο τα ελεινα μπαζα που εχουμε εδω για γυναικες δεν εχει δει κατι αλλο και νομιζει οτι ειναι θεωρουνται νορμαλ γυναικες οι ελεινιδες :headbang:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σαν να μου φαινεται οτι πρεπει να ξαναγυρισεις στον πεπιτο σου!Και να μην κανεις ηλιθια σχολια του στυλ "α με μπορει να τους αρεσουν".Αντε τωρα με τον καθε μαλακα που περα απο τα ελεινα μπαζα που εχουμε εδω για γυναικες δεν εχει δει κατι αλλο και νομιζει οτι ειναι θεωρουνται νορμαλ γυναικες οι ελεινιδες :headbang:

Σαν να μου φαίνεται ότι πρέπει να πας στα πολιτικά να ξεκαυλωσεις  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ρε μαλάκα άλλα λέω άλλα λες. Δεν έχει πολλές όμορφες γυναίκες η Ελλάδα. Άλλες χώρες έχουν. Τι με λες για τον Έλληνα και σε φτωχογειτονιές? Ποια είναι φτωχογειτονιά ρε η Μόσχα ή η Κρακοβία? Η Ελλάδα με την κάθε αρχοντοχωριάτισα που έβοσκε κατσίκιες και κατέβηκε από το χωριό τι είναι? Το Παρίσι ή το Μονακό?

έχει ωραίες γυναίκες, Chevalier. και η ικανοποίηση όταν τις 'ριξεις'' είναι αρκετά μεγαλύερη απο το να ρίξεις την άφραγκη/απορη ανατολική που θα το έδινε στον καθένα για ένα καλό φόρεμα ή ενα φαί σε καλό εστιατόριο. μη τρελαθούμε τωρα. δεν ειναι το ιδιο. να συγκρίνουμε όμοια πράγματα.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Γαλλίδες φορεβα λέμεεεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

(και Γάλλοι, λίγο μετά τους Ισπανούς  :rockon:  :cum: :cum: )
Στο Παρίσσι μπουμπού είχα δει την πιο όμορφη μαύρη! :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

αν και δεν είμαι φαν αλλά ένα  :knockinb: :knockinb: θα το έριχνα!

Θεά παιδί μου Θεά! :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Στο Πρίσσι μπουμπού είχα δει την πιο όμορφη μαύρη! :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

αν και δεν είμαι φαν αλλά ένα  :knockinb: :knockinb: θα το έριχνα!

Θεά παιδί μου Θεά! :2funny: :2funny: :2funny:

Άσπροι, μαύροι, κίτρινοι, κόκκινοι, πράσινοι με μοβ βούλες λέμεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
έχει ωραίες γυναίκες, Chevalier. και η ικανοποίηση όταν τις 'ριξεις'' είναι αρκετά μεγαλύερη απο το να ρίξεις την άφραγκη/απορη ανατολική που θα το έδινε στον καθένα για ένα καλό φόρεμα ή ενα φαί σε καλό εστιατόριο. μη τρελαθούμε τωρα. δεν ειναι το ιδιο. να συγκρίνουμε όμοια πράγματα.

εγω το προβλημα το εντοπιζω οχι στην εμφανιση αλλα στο οτι η μεση ελληνιδα ανατραφηκε με μανα της δεκαετιας του 70-80, του φεμινισμου, οποτε και επαγγελοταν ¨οικοκυρικα" η στην καλυτερη μια ψευτοδουλιτσα αλλα το ειδε απελευθερωμενη, η οικογενιεα ετρωγε σε  φαστ φουντ, τα λεφτα της τα εδινε σε ινστιτουτα κλπ, ηθελε και αμαξι να πηγαινοερχεται στη δουλεια ενω μονο με το μισθο του άντρα περνουσε η οικογενεια.

ε, αυτη η μανα ανεθρεψε με τετοια προτυπα την κορουλα της...

Επισκέπτης
Σωστά, μίλα εσύ ψύχραιμα και κυρίως αντικειμενικά και αμερόληπτα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ναι δεν ειμαι αριστερατζα ουτε ανηκω σε καμια παπαροδιεθνη αμνηστια οποτε δεν μπορω να κανω ολα τα παραπανω :jerking:

Και ναι το ακουσαμε και αυτο.Ειναι αντικειμενικοτητα να ισχυριζεσαι οτι οι σαβουρες που εχουμε για γυναικες εδω μπορει να θεωρουνται και αντικειμενικα ομορφες... :jerking: Ουτε ζωο που εχει δει εξω πως ειναι οι γυναικες δεν ασχολεισαι με τις ελεινιδες...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ναι δεν ειμαι αριστερατζα ουτε ανηκω σε καμια παπαροδιεθνη αμνηστια οποτε δεν μπορω να κανω ολα τα παραπανω :jerking:

Και ναι το ακουσαμε και αυτο.Ειναι αντικειμενικοτητα να ισχυριζεσαι οτι οι σαβουρες που εχουμε για γυναικες εδω μπορει να θεωρουνται και αντικειμενικα ομορφες... :jerking: Ουτε ζωο που εχει δει εξω πως ειναι οι γυναικες δεν ασχολεισαι με τις ελεινιδες...

Αφού ψημένος είσαι να πας στα πολιτικά ρεεεεεεεεεεε τι κάθεσαι εδώ, δεν έχει βρισίδια  :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom