Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 283K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ρε σιλβα κανει την πλακα τις εδω μεσα.(αν και ωρες ωρες την πιανουν κατι ψυχολογικα που εχει).η παρουσια στο σαιτ τις σιλβα και τις καθε σιλβας,παιζει και αυτο καποιο ρολο νομιζω.συμφωνω οτι υπαρχουν κουτσες.στραβες,μπαζα,που το παιζουν γκομενες μεσω ιντερνετ,αλλα για την σιλβα δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο,οπως και για μερικες αλλες κοπελες του σαιτ.
αχ,ποσο με νιωθεις!

ε ρε λυσσα κακια σημερα! >:(

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε σιλβα κανει την πλακα τις εδω μεσα.(αν και ωρες ωρες την πιανουν κατι ψυχολογικα που εχει).η παρουσια στο σαιτ τις σιλβα και τις καθε σιλβας,παιζει και αυτο καποιο ρολο νομιζω.συμφωνω οτι υπαρχουν κουτσες.στραβες,μπαζα,που το παιζουν γκομενες μεσω ιντερνετ,αλλα για την σιλβα δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο,οπως και για μερικες αλλες κοπελες του σαιτ.

Ρε τύπε έχεις πιει να πούμε? Διάβαζε τι λέω! Για τι σίλβα είπα ή για αυτούς που ασχολούνται με τη σίλβα - και κάθε ιντερνετική σίλβα?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
με τον ορο purchasng power εννοω απλές, καθημερινές επικοινωνιακες δεξιότητες, προσεγμένη εμφάνιση, ευγένεια, καλλιέργεια, υπομονή, κάποια εργασία, κλπ. Όσοι τα έχουν αυτα, γαμάνε ΟΛΟΙ. Αν αυτά συνυπάρχουν με χρήματα ή status, ο αριθμός των γυναικών αυξάνετε εκθετικά.

Συφωνώ  :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
με τον ορο purchasng power εννοω απλές, καθημερινές επικοινωνιακες δεξιότητες, προσεγμένη εμφάνιση, ευγένεια, καλλιέργεια, υπομονή, κάποια εργασία, κλπ. Όσοι τα έχουν αυτα, γαμάνε ΟΛΟΙ. Αν αυτά συνυπάρχουν με χρήματα ή status, ο αριθμός των γυναικών αυξάνετε εκθετικά.

Κατάλαβα τι εννοούσες. Και εγώ μπορώ να σου πω ότι σε άλλες χώρες γαμάνε πολύ καλύτερες μουνάρες και αυτοί που δεν έχουν όλα αυτά! Γιατί εδώ λοιπόν να έχεις όλα αυτά για τις μέτριες? Και όχι για τον αφρό?
Δηλαδή εδώ πρέπει να χεις όοολα αυτά για να χεις μια μέτρια γυναίκα , έ σιγά το πράγμα. Και στο Αφγανιστάν να πας μια γυναίκα θα την έχεις.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Κατάλαβα τι εννοούσες. Και εγώ μπορώ να σου πω ότι σε άλλες χώρες γαμάνε πολύ καλύτερες μουνάρες και αυτοί που δεν έχουν όλα αυτά! Γιατί εδώ λοιπόν να έχεις όλα αυτά για τις μέτριες? Και όχι για τον αφρό?
Δηλαδή εδώ πρέπει να χεις όοολα αυτά για να χεις μια μέτρια γυναίκα , έ σιγά το πράγμα. Και στο Αφγανιστάν να πας μια γυναίκα θα την έχεις.

Μπορεί αυτή που για σένα είναι μέτρια για τον άλλο να είναι αυτό που θέλει  :dunno:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ρε τύπε έχεις πιει να πούμε? Διάβαζε τι λέω! Για τι σίλβα είπα ή για αυτούς που ασχολούνται με τη σίλβα - και κάθε ιντερνετική σίλβα?
το ψαχνεις τωρα κι εσυ...;εδω προχτες πλακα εκανα οτι ημουνα γυναικα με το ιδιο νικ και μου την πεσανε 5-6 με πμ σε αλλο θρεντ :headbang: :headbang:

τερμα...θα φτιαξω κι εγω γυναικειο κλωνο.... :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μπορεί αυτή που για σένα είναι μέτρια για τον άλλο να είναι αυτό που θέλει  :dunno:

Καλά κάτσε να σου δείξω τι γυναίκες εύκολα διαθέσιμες και προσιτές υπάρχουν και έλα να μου πεις εσύ μετά τις θεωρίες!!! Και δε μιλάω για γούστο αλλά για ομορφιά!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
το ψαχνεις τωρα κι εσυ...;εδω προχτες πλακα εκανα οτι ημουνα γυναικα με το ιδιο νικ και μου την πεσανε 5-6 με πμ σε αλλο θρεντ :headbang: :headbang:

τερμα...θα φτιαξω κι εγω γυναικειο κλωνο.... :rockon:

εμ, που αλλού γίνονται αυτά ρε φίλε? Άσε τώρα.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
σεβαλιε ερχεσε στα λογια μου.εδω εχει ανεβει ο πυχης ανευ λογου και αιτιας,και το εκμεταλευοντε αυτο οι γκομενες,και γιαυτο φταινε παλι οι αντρες οι μαλακιες.ο ντιλιβερας περνει δανειο να παρει μερσεντες να το παιζει μουρη,οταν βγαινει,ο υπαλληλος G700 δεν εχει να φαει,αλλα τα δωρακια στην γκομενα τα αγοραζει.ολοι μεσα στην μαλακια ειναι φιλε.οι γκομενες το ξερουν αυτο μην τις εχεις για κοροιδα.γιαυτο και το καθε μπαζο το παιζει γκομενα,διοτι και το μπαζο καποιος μαλακας την ταιζει και αυτη.ολα αλυσιδα ειναι φιλε.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Καλά κάτσε να σου δείξω τι γυναίκες εύκολα διαθέσιμες και προσιτές υπάρχουν και έλα να μου πεις εσύ μετά τις θεωρίες!!! Και δε μιλάω για γούστο αλλά για ομορφιά!

Τι να μου δείξεις ρε? Έχω πάει σε πολλά μέρη και ξέρω πολύ καλά τι εννοείς.
Αλλά όπως εσύ απορρίπτεις τις ελληνίδες μπορεί σε κάποιον να αρέσουν, γιατί πρέπει ντε και σώνει να του αρέσουν αυτές που λες εσύ; Και μπορεί αυτός που του αρέσουν να μην τις θεωρεί ΤΟΣΟ απρόσιτες όσο εσύ, ή να γουστάρει να ρίχνει τις καργιόλες που σηκώνουν μύτη.

Άβυσσος...  :boobies:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΒΑΛΚΑΝΙΕΣ ΠΟΡΝΕΣ! :think: :think: :think:

αυτες γκαζακια τον περασμενο δεκεμβρη βαζαν φιλε ιπποτη και τις πιασαν;για ξηγα το λιγο....κανεις κανα κινημα διαμαρτυριας για την απεέυθερωση τους;

Επισκέπτης

αν πανε μια βολτα τα μαλακισμενα που θεωρουν την μετρια Ελληνιδα ωραιοα και "αυτο που θελουν" σε καμια χωρα του εξωτερικου και δουν τι γυναικες υπαρχουν εκει απλα μετα εδω ουτε να τις φτυσουν δεν θα θελουν τις πατσαβουρες που εχουν σε εκτιμηση και μιλανε μαζι τους τωρα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σεβαλιε ερχεσε στα λογια μου.εδω εχει ανεβει ο πυχης ανευ λογου και αιτιας,και το εκμεταλευοντε αυτο οι γκομενες,και γιαυτο φταινε παλι οι αντρες οι μαλακιες.ο ντιλιβερας περνει δανειο να παρει μερσεντες να το παιζει μουρη,οταν βγαινει,ο υπαλληλος G700 δεν εχει να φαει,αλλα τα δωρακια στην γκομενα τα αγοραζει.ολοι μεσα στην μαλακια ειναι φιλε.οι γκομενες το ξερουν αυτο μην τις εχεις για κοροιδα.γιαυτο και το καθε μπαζο το παιζει γκομενα,διοτι και το μπαζο καποιος μαλακας την ταιζει και αυτη.ολα αλυσιδα ειναι φιλε.
Ε γιατί έχει γίνει ρε? Αλλού γιατί δε γίνεται? Γιατί από τα 16 του ο άλλος έχει μπουχτίσει να γαμάει μουνάρες. Τις ίδες γυναίκες που είναι εδώ, και τις κάνουν θεές, είναι τυχαίο που έξω δε τις δίνει κανείς σημασία? Είναι τυχαίο τύπε μου που όπου όποτε ο Έλληνας έχει να επιλέξει μεταξύ ξένης και ελληνίδας, επιλέγει την πρώτη ? Δλδ άμα είναι σε περιβάλλον που είναι και οι δύο μαζί ( π.χ. τουριστικά μέρη, ή εξωτερικό κλπ)? Είναι το ίδιο να περπατάς στους δρόμους του Κιέβου, το Ντονέτσκ, του Βελιγραδίου, του Ζάγκρεμπ, της Μόσχας, της Αγίας Πετρούπολης, της Βαρσοβίας, της Κρακοβίας, ή της Στοκχόλμης και του Όσλο ή της Κοπενχάγης, ή του Καράκας και το ίδιο εδώ? ή π.χ στο Κάιρο, τη Δαμασκό ή το Ισλαμαμάντ? Και μετά σου λέει ο άλλος " ε παντού υπάρχουν οι ωραίες και οι άσχημες". Ε πηγέντε τότε στο Πακιστάν και την Αίγυπτο και τη Συρία να φχαριστηθείτε γυναίκες !!! :2funny: :2funny: :2funny:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Αλλά όπως εσύ απορρίπτεις τις ελληνίδες μπορεί σε κάποιον να αρέσουν, γιατί πρέπει ντε και σώνει να του αρέσουν αυτές που λες εσύ; Και μπορεί αυτός που του αρέσουν να μην τις θεωρεί ΤΟΣΟ απρόσιτες όσο εσύ, ή να γουστάρει να ρίχνει τις καργιόλες που σηκώνουν μύτη.

ρε μπουμ ο σεβαλιε εχει δικιο απο την δικη του εμπειρια μεχρι τωρα απο οτι φαινετε.
ολες οι γκομενες δεν ειναι ιδιες,θελουν τον τροπο τους η καθεμια.δεν μπορει να ακολουθης τον ιδιο τροπο καμακιου σε ολες,δεν ισχυει αυτο.η καθε μια για μενα ειναι και μια ξεχωριστη περιπτωση.το αναλογο το κανουν και κατι γκομενες,που ειναι μεγαλες γατες ομως. ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης

ποιο γαμημενο χαρακτηρηστικο ρε μπορει να θεωρειται ωραιο στης Ελληνιδες?
Η κυτταριδιτα?Η τραβελοφατσες? :jerking: ελεος ειπαμε μην μαλακιζεσαι τοσο.Δεν μιλαω για την μειοψηφια ελεινιδων που θεωρειται ομορφη...μιλαω για την μεση Ελληνιδα που δεν πιανει μια μπρος στην μεση Ρωσιδα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ουφφφ. είναι απρόσιτες επειδή είναι ΛΙΓΕΣ. Και αρέσουν σε μεγάλο αντρικό πληθυσμό. 5/100 ε γίνονται απρόσιτες.

Και έπειτα εγώ λέω για ομορφιά. Κάτι το αντικειμενικό. Άσε το τι γουστάρει κάποιος μεμονωμένος. Αυτά είναι οι εξαιρέσεις. Και έπειτα αυτές έχουν εδώ, αυτές γουστάρουν. Έχουν δει και τπτ άλλο οι φουκαράδες???  :huh:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αν πανε μια βολτα τα μαλακισμενα που θεωρουν την μετρια Ελληνιδα ωραιοα και "αυτο που θελουν" σε καμια χωρα του εξωτερικου και δουν τι γυναικες υπαρχουν εκει απλα μετα εδω ουτε να τις φτυσουν δεν θα θελουν τις πατσαβουρες που εχουν σε εκτιμηση και μιλανε μαζι τους τωρα.

Ισπανοί φορέβα λέμεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ρε μπουμ ο σεβαλιε εχει δικιο απο την δικη του εμπειρια μεχρι τωρα απο οτι φαινετε.
ολες οι γκομενες δεν ειναι ιδιες,θελουν τον τροπο τους η καθεμια.δεν μπορει να ακολουθης τον ιδιο τροπο καμακιου σε ολες,δεν ισχυει αυτο.η καθε μια για μενα ειναι και μια ξεχωριστη περιπτωση.το αναλογο το κανουν και κατι γκομενες,που ειναι μεγαλες γατες ομως. ;) ;) ;) ;) ;)

Δε λέω ότι έχει άδικο, λέω οτι δε βλέπουν όλοι το ίδιο  :boobies:

Όσο για τις γκόμενες ναι, αλλά το θέμα είναι και να μην αναλωνόμαστε στην κάθε βλαμένη/στον κάθε βλαμένο. Αυτά με τους καλούς τους μύλους δε μου πολυαρέσουν  :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ισπανοί φορέβα λέμεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Οι ισπανοί σε μια έρευνα βγήκαν καλύτεροι εραστές . Με Ιταλούς και Βραζιλιάνους. Οι δε Έλληνες ... "γλυκανάλατοι"! Αυτά για να καταρρίπτοναι και οι μλκιες του δήθεν γαμήκουλα και σεξουλιάρη ελληνάρα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom