Εχθές πήγα σε γάμο της κόρης ενός παλιοι συμφοιτητή, συναδέλφου στο στρατό και φίλου.
Η κόρη παντρεύτηκε δεύτερη φορά στα 36 της. Μελαχροινή μ επιπλέον σολάριουμ, κοντή, ατσούμπαλη και πλέον τέρμα κακόγουστη με φυλακόβια τατουάζ, αγένεια και γενικά κακομαθημένη.
Ο πρώτος είχε λογιστικό γραφείο, μορφωμένος, ωραίος και ήταν απο καλή οικογένεια. Επίσης τυχαίνει να είναι μακρινός συγγενής μου.
Τον χώρισε γιατί ήταν βαρετός.
Αυτός παντρεύτηκε μια Σέρβα θεά που γνώρισε σε ένα συνέδριο και έχει 2 παιδάκια. Η δε Σέρβα, όταν πήγα στον γάμο τους, χάλια. Με τα τακουνια 1,92 και έφτανε τον γαμπρό, ξανθιά Βαλκυρία 27 ετών με επίσης καλή δουλειά στην Σερβία (ο πατέρας τηε μεγαλολογιστής), την οποία ακόμα κάνει απομακρυσμένα, νοικοκυρά, ευγενέστατη κτλ.
Ο δεύτερος είναι PR σε κάποιο μαγαζί και στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με τατουάζ. Απο τότε που συζουν δεν κάνει ούτε το ένα ούτε το άλλο, τον ταίζει, τον ποτίζει και πάει το κέρατο συννεφο.
ΕΜΕΤΟΣ.
Στη μασαμπούκα, λοιπόν, σε κάποιο κτήμα κάπου στην Μαλακάσα, αρχισα να κόβω κίνηση. όλες οι φίλες του ζευγαριου είτε ελεύθερες-γυαλίζοντας ράφι, είτε χωρισμένες με παιδιά που ψάχνονταν μπας και βρουν κανένα μαλάκα να του φορτωθούν. Δεν ήξεραν πως να φερθούν σε ένα επίσημο γεγονός.'Ηταν άξεστες, είχαν ντυθεί σαν πουτάνες απο Κολομβία, είχαν όλες μια κοψιά και έβριζαν σαν νταλικέρηδες. Ο φίλος μου και πατέρας της νύφης είχε φρικάρει με όλη την κατάντια αυτή και δεν μιλαγε. Καθόταν σε μια γωνία. Είχε οργώσει όλη την Ελλάδα για δουλειά για να μπορεί να παρέχει ότι θέλει και να έχει απο πίσω την τοξική γυναίκα του να κάνει τα παιδιά τους βόθρο. Δεν έχω δεί ποτέ πιο σιωπηλά λυπημένη φιγούρα σε γάμο. Πήγα και έκατσα σε ένα τραπέζι που ήξερα μια απο αυτές, εχει και νήμα εδώ, πιάσαμε την κουβέντα και ήρθαν και άλλες φίλες μετά απο τα πέρα δώθε. Έχασα πάσα ιδέα. Χυδαίες με αμετροέπεια, τεράστια ιδέα για τους εαυτους τους και κόμπλεξ. Η άλλη που είναι επαγγελματίας σεξεργάτρια ήταν η πλέον κομψή, σοβαρή και μετρημένη στην συμπεριφορά της. Οι άλλες λες και συμμετείχαν σε κανένα όργιο. Έκαναν την δεξίωση σαλούν. Είμαι σίγουρος ότι επιναν και κοκόρια,γιατί τέτοιες συμπεριφορές δεν εξηγουνται με αλκοόλ. Γενικά καταλαβαίνω πλέον γιατί οι περισσότεροι άνδρες δεν κάνουν κίνηση προς τις γυναίκες και τους σέβομαι περισσότερο απο του πίρφορους που ανέχονται μαλακίες μπας και γαμήσουν. Μακριά και αλάργα λοιπόν απο τέτοιο κόσμο και εις άλλα με υγεία.