Snoopy@
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
άσε ρε Κωστάκη!μην εισαι οπισθοδρομικος ρε φιλε
ούτε πμ δεν σου έστειλε η λέγκω και έχεις και μούτρα!
άσε ρε Κωστάκη!μην εισαι οπισθοδρομικος ρε φιλε
Τότε κ γω δεν είμαι γκέι διότι έχω πάει με γυναίκες.Κ σε διαβεβαιώ πιο γκέι από μένα δεν έχει.
Αγράμματη τρόμπα.Ο σεξ.προσανατολισμός αναφέρεται στις εγγενείς κ βαθιά ριζωμένες έλξεις μας.Η σεξ συμπεριφορά μας από την άλλη αναφέρεται στο πως επιλέγουμε να συμπεριφερθούμε σεξουαλικά σε μια δεδομένη στιγμή.Το ένα δεν είναι απόλυτο predictor του άλλου.
Τι έγινε μωρή ξεπατωμένη,καπιτάλας κ δεν ξέρεις βασική στατιστική?Σε κόβω για ντεμέκ νεοφιλελέ.Κοίταξε το,μη σου βγει κ το όνομα δλδ.
και με με λέει κρυφοαδελφη και άλλες μαλακίες.
ΟΥΣΤ ΖΩΟ !
όσο και να βρίζεις, απλά δείχνεις πόσο λίγος (ή λίγη...εσύ διαλέγεις) είσαιΤότε κ γω δεν είμαι γκέι διότι έχω πάει με γυναίκες.Κ σε διαβεβαιώ πιο γκέι από μένα δεν έχει.
Αγράμματη τρόμπα.Ο σεξ.προσανατολισμός αναφέρεται στις εγγενείς κ βαθιά ριζωμένες έλξεις μας.Η σεξ συμπεριφορά μας από την άλλη αναφέρεται στο πως επιλέγουμε να συμπεριφερθούμε σεξουαλικά σε μια δεδομένη στιγμή.Το ένα δεν είναι απόλυτο predictor του άλλου.
Τι έγινε μωρή ξεπατωμένη,καπιτάλας κ δεν ξέρεις βασική στατιστική?Σε κόβω για ντεμέκ νεοφιλελέ.Κοίταξε το,μη σου βγει κ το όνομα δλδ.
ε έλα ντε!ε εισαι μπαι και εμεις στρειτ.το ζητημα εκλεισε
Αλλά όχι να αλλάξουμε και τους ορισμούς των λέξεων και βρίζοντας να νομίζουμε ότι ταπώνουμε τον συνομιλητή...
Ρε μάστορα με είδες αυτό να το λέω σε καναν άλλον?Μόνο σε σένα.Γιατί άραγες?
Εσύ πως να γίνει φωνάζει κ κάνει μπαμ πως είσαι μια συμπλεγματική κρυφόπουστα με έντονη κ επίμονη ομοφοβία.
Όταν συμφιλιωθείς με τις έλξεις σου ξανακλίκαρε.Μέχρι τότε για κρυφόπουστα του κερατά σε έχω.Σόρρυ κιόλας.
μην εισαι οπισθοδρομικος ρε φιλε
ε εισαι μπαι και εμεις στρειτ.το ζητημα εκλεισε
ναι ναιΡε ψηλέ,είσαι πολύ λίγος για μένα διαλογικά.Τι να ταπώσω?Την συμπλεγματική αγραμμάτη μεσόκοπη με σκέψη μαύρο-άσπρο?Να ταπώσω κανέναν που ξέρει να κάνει διάλογο πάει κ έρχεται.Ίσως τότε να νιώσω λίγο τζι-τζι.
Με εσένα όμως απλά περιορίζομαι στο να σε διασύρω υπογραμμίζοντας την άγνοια σου.Διασκεδάζω μόνο.
Δεν είμαι μπαι.Δεν έλκομαι από το γυναικείο φύλο εγγενώς.Γκέι είμαι.Έχω κάνει όμως σεξ με γκόμενες κ μάλιστα καλοπέρασα πάνω στην καύλα.
Ας συσκεφτούν τα μυαλά του μπου για το πως έγινε αυτό.Να μην αφήσουμε το μυστήριο να πλανάται δηλαδής.Λολ
Αυτός που πάει μόνο με γυναίκες είναι στρέιτ!
το κατάλαβες ή ακόμα?
Τυπε μην τον λες οπισθοδρομικο.Δεν βλεπεις τι επιπεδο διαθετει?Ο τυπος ειναι ενας καλος gay.Δεν ειναι ενας κακος πουστης.Ψαχνειτυπε μαλλον ο λεγκολας ειναι οπισθοδρομικος
Δεν είμαι μπαι.Δεν έλκομαι από το γυναικείο φύλο εγγενώς.Γκέι είμαι.Έχω κάνει όμως σεξ με γκόμενες κ μάλιστα καλοπέρασα πάνω στην καύλα.
Ας συσκεφτούν τα μυαλά του μπου για το πως έγινε αυτό.Να μην αφήσουμε το μυστήριο να πλανάται δηλαδής.Λολ
ρε χεστήκαμε τι κάνεις εσύ και για ποιο λόγο!
αυτό το κατάλαβες ή θα κάνεις για πολλές ώρες γαργάρες ακόμα?
Ας συσκεφτούν τα μυαλά του μπου για το πως έγινε αυτό.Να αφήσουμε το μυστήριο να πλανάται δηλαδής.Λολ
δηλαδη τωρα μονο με ψωλες καβλωνεις? :S :S
δηλαδη τωρα μονο με ψωλες καβλωνεις? :S :S
Έχω βαρεθεί σε αυτό το σάιτ ηλίθιους να κάνουν χαζά ερωτήματα και να το παίζουν έξυπνοι.
τυπε αυτο σου κανει εντυπωση;το οτι περασε καλα με ελλεηνιδες σου φαινεται φυσιολογικο; :S
Ανέκαθεν κ πάντα με άνδρες καύλωνα μόνο κ εγγενώς.Απο φυσικού μου,πως το λένε.