Επισκέπτης
Σοβαρευτήτε ομοφοβικές κάργιες κ μην αποπροσανατολίζετε τους ενδιαφερόμενους.Παρτούζα να κάνουμε θέλουμε.Δηλώστε συμμετοχή.
Σοβαρευτήτε ομοφοβικές κάργιες κ μην αποπροσανατολίζετε τους ενδιαφερόμενους.Παρτούζα να κάνουμε θέλουμε.Δηλώστε συμμετοχή.
Αν εχετε και σημαιακια του Συριζα να ερθουμε να σας γαμησουμε βρε συ!
Ο ομοφοβικός είσαι εσύ που όποιον δεν γουστάρεις εδώ μέσα τον λες πούστη!
Άσε που πας να μας πουλήσεις αυτό που κανείς σαν .... πρόοδο.
Φίλε, μια ψωλή στον κώλο σου είναι απλά μια ψωλή στον κώλο σου, δεν είναι ούτε πσοοδευτική επανάσταση ούτε οπιστοδρόμηση.
Είσαι ο κλασικός μαλάκας που κοίταξε ανάμεσα στα πόδια του είδε τέσσερα αρχίδια και νόμιζε ότι είναι πολύ άντρας.
Δεν είσαι πολύ άντρας μαλακάκο, ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ !!!
βγές από την ντουλάπα επιτέλους,θα αραχνιάσεις από την αγαμία
Πάλι το ίδιο κανείς! Προσπαθείς να βγάλεις πούστη όποιον στην σπάει!
Τόσο σιχαινεσε αυτό που είσαι?
Τραβά για ψυχανάλυση πουστάκο.
γιατι ρε να φας ξυλοθέλω να φάω κ ξύλο αύριο αν ενδιαφέρεται κανείς...
γιατι ρε να φας ξυλο
Γιατί σε κάνει να νιώθεις καλύτερα το να πιστευεις ότι αυτοί που σε κράζουν είναι και αυτοί πούστηδες?σιωπή μωρή βαρετή κρυφάτζα
Γιατί απλούστατα δεν έχεις αξιοπρέπεια .....θέλω να με βάλουν στη θέση μου γερά σερνικά...
Γιατί απλούστατα δεν έχεις αξιοπρέπεια .....
Στα λόγια μου έρχεσαι.
Αυτό που θέλουμε να μας κάνουν οι άλλοι δίχνει τι πιστευουμε εμείς για τον εαυτό μας.
θέλω να φάω κ ξύλο αύριο αν ενδιαφέρεται κανείς...
Σε σαπιζω στο ξυλο εγω αν θελεις.
Θα σε βαλω πρωτα να μου πεις για τον συριζα να αγριεψω και μετα θα σε κάνω μαυρο απο το ξυλο, πουστρακο!
Σε σαπιζω στο ξυλο εγω αν θελεις.
Θα σε βαλω πρωτα να μου πεις για τον συριζα να αγριεψω και μετα θα σε κάνω μαυρο απο το ξυλο, πουστρακο!
Θα είσαι όμως επιβλητικός μαζί μου?
Απλά εγώ δεν είμαι κομπλάρας.Εσύ ως μίμου άπτου κρυφάτζα να πας με τις κοινωνικές επιταγές.
Εμείς θέλουμε ξεφτύλισμα κ ξυλίκια
Αχχχχχ
μην του μιλας ετσι γιατι θα σε ερωτευθει και θα σε κυνηγαει μετα
θέλω να φάω κ ξύλο αύριο αν ενδιαφέρεται κανείς...