grant1
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
θέλω να με βάλουν στη θέση μου γερά σερνικά...
θέλω να με βάλουν στη θέση μου γερά σερνικά...
τυπε ντυσου αλαφουζος κι ερχομαι
Ποια αντρική φιγούρα στην παιδική σου ηλικία θα χαρακτήριζες "επιβλητική"?Θα είσαι όμως επιβλητικός μαζί μου?
Θα είσαι όμως επιβλητικός μαζί μου?
Μονο επιβλητικος? Εναν ερωτα ολο τρελα θα κανουμε μωρο μου!
Θα σου ξεσκισω το σουφριδι σου και θα σε σαπισω και στο ξυλο. Αυτα δεν θελεις?
θα με ψαρώνεις με το βλέμμα όμως?
Εφες αρχισες να ψηνεσαι ή είναι ιδεα μου?Μονο επιβλητικος? Εναν ερωτα ολο τρελα θα κανουμε μωρο μου!
Θα σου ξεσκισω το σουφριδι σου και θα σε σαπισω και στο ξυλο. Αυτα δεν θελεις?
Εφες αρχισες να ψηνεσαι ή είναι ιδεα μου?
Ναι κ να μου φωνάζεις με δύναμη.Να τρέμει η χοντροκολάρα μου μη φάει ξυλίκι.
Σκληρέ άντρα εσύ.
Να και τα γλωσσοφιλα...Για πες μου τωρα! Οταν σου ξεσκιζω τον κωλο θελεις και γλυκολογα και γλωσσοφιλα η σε φτανουν τα βρισιδια και τα χαστουκια?
Για πες μου τωρα! Οταν σου ξεσκιζω τον κωλο θελεις και γλυκολογα και γλωσσοφιλα η σε φτανουν τα βρισιδια και τα χαστουκια?
Εφες αρχισες να ψηνεσαι ή είναι ιδεα μου?
τυπε θα σε ψαρωσω με τα 41 πρωταθληματα
Δεν υπάρχουν κόσμιοι Συριζαιοι ρε συ, όλοι σαν εσένα για να τους χέζεις είναι ....Δε θέλω τρυφεράδες.Ακραία ξεφτύλα κ αντροβαρβατίλα γουστάρω.Θέλω να χέσεις κ πάνω στο στήθος μου για να φάω ύστατη ξεφτύλα κ μετά να είμαι ένας κόσμιος συριζαίος
Δε θέλω τρυφεράδες.Ακραία ξεφτύλα κ αντροβαρβατίλα γουστάρω.Θέλω να χέσεις κ πάνω στο στήθος μου για να φάω ύστατη ξεφτύλα κ μετά να είμαι ένας κόσμιος συριζαίος
Φυλάς τον κώλο σου τύπε ε?Ναι αλλα δεν θελω να ειναι κι ο γκομενος σου.
Οι δυο μας μονο!
παρε τον πορνομετανστη για διδυμοΔε θέλω τρυφεράδες.Ακραία ξεφτύλα κ αντροβαρβατίλα γουστάρω.Θέλω να χέσεις κ πάνω στο στήθος μου για να φάω ύστατη ξεφτύλα κ μετά να είμαι ένας κόσμιος συριζαίος
γιατι?περνα ενα χερι τον πακη μπας κ ισοφαρισουμε σαν εθνος,,,Ναι αλλα δεν θελω να ειναι κι ο γκομενος σου.
Οι δυο μας μονο!
Ο Πακης υποπτεύομαι ότι δινει, και δεν παιρνει τύπε...γιατι?περνα ενα χερι τον πακη μπας κ ισοφαρισουμε σαν εθνος,,,