Νέα

Ψάχνουμε άτομα για παρτούζα.Έλληνας-Πακιστανός ζευγάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 679
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
για ποιο λόγο παιδεύεσαι εδώ μέσα

Γιατί εδώ παίζει κ κανάς στρέητ που το ψιλοψήνει να δοκιμάσει.Όσο να ναι γουστάρω να δίνω νέες εμπειρίες κ σε στρέητ που δεν είναι συμπλεγματικές κ καταπιεσμένες νούλες.Έχει το κατι τις του.

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
Ρε συ ψηλέ πόσο στόκος είσαι?Κ ο πακιστανός γκέι είναι.Ξέρεις πούτσες κ αντρίλα γουστάρει.Τα λεφτά που κολάνε?

Ασε τυπε καταλαβαμε ποιος πληρωνει και ποιος πληρωνεται!

Επειδη εσυ δεν πληρωνεις δηλωσες. ;)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Γιατί εδώ παίζει κ κανάς στρέητ που το ψιλοψήνει να δοκιμάσει.Όσο να ναι γουστάρω να δίνω νέες εμπειρίες κ σε στρέητ που δεν είναι συμπλεγματικές κ καταπιεσμένες νούλες.Έχει το κατι τις του.
Μάγκες αλήθεια αυτό ψάχνει , εμένα μου την έπεσε με πμ  :S  :S

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
μπράβο!
το είπες τελικά!
αν και θυμίζεις πορνόπαπο (μάλλον όλοι οι συριζαίοι είστε πρήχτες...αλλιώς δεν εξηγείται).

Δηλ μας λες ότι εκτός από γκέι γουστάρεις και στρέιτ που θα θελήσουν έστω και μια φορα στη ζωή τους....να κάνουν τα καταπιεσμένα τους όνειρα πραγματικότητα!έτσι δε λέτε για όλους τους στρέιτ?  :2funny: :2funny:
σωστά?

Οπότε μέσα σε μια=δυο βδομάδες τους βρήκες εδώ μέσα....τους στρέητ δηλ που θέλησαν να δοκιμάσουν!
αυτό λες? :grin:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Μάγκες αλήθεια αυτό ψάχνει , εμένα μου την έπεσε με πμ  :S  :S
καλά κι εμένα μου έστειλε!
δε λέει κάτι αυτό!
ο τύπος ισχυρίζεται όμως ότι 3 τουλάχιστον στρέητ τσίμπησαν!
προσοχή!
όχι πούστηδες αλλά στρέητ!

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
μπράβο!
το είπες τελικά!
αν και θυμίζεις πορνόπαπο (μάλλον όλοι οι συριζαίοι είστε πρήχτες...αλλιώς δεν εξηγείται).

Δηλ μας λες ότι εκτός από γκέι γουστάρεις και στρέιτ που θα θελήσουν έστω και μια φορα στη ζωή τους....να κάνουν τα καταπιεσμένα τους όνειρα πραγματικότητα!έτσι δε λέτε για όλους τους στρέιτ?  :2funny: :2funny:
σωστά?

Οπότε μέσα σε μια=δυο βδομάδες τους βρήκες εδώ μέσα....τους στρέητ δηλ που θέλησαν να δοκιμάσουν!
αυτό λες? :grin:

Φίλε τι να βρει ? Εδώ μιλάμε ο τύπος είναι κανονική σεξουαλική παρενόχληση .....  :S
Κλασική ξεκωλιάρα πούστρα που νομίζει ότι όλοι είναι σαν τα χυμένα μούτρα της ....

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
καλά κι εμένα μου έστειλε!
δε λέει κάτι αυτό!
προσοχή!
όχι πούστηδες αλλά στρέητ!

Ρε μαλάκα λες να εννοεί εμάς ?  :grin:
Η καριόλα η Λέγκω θα μας βγάλει και το όνομα φίλε  :S

Επισκέπτης

Ρε τσομπανόγυφτα είπα με 3 απο δω πήγα.Δεν αναφέρθηκα στον σεξουαλικό τους προσανατολισμό (αν κ ο ένας σίγουρα στρέητ πρέπει να ήταν όπως τον έκοψα).

Εξάλλου γιατί μωρή κομπλεξικιά συγχορδία σοκάρεσαι?Δε το ξέρεις πως μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις των γκέι είναι να πάνε με στρέητ?Ουστ αγράμματες κατίνες.Φυσικά κ θα γουστάρω κάργα να χτυπήσω στρέητ που θέλει να δοκιμάσει.Για να θέλει να δοκιμάσει σημαίνει πως στάνταρ το παληκάρι δεν θα ναι κανα συμπλεγματικό καμμένο γίδι.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Για να θέλει να δοκιμάσει σημαίνει πως στάνταρ το παληκάρι δεν θα ναι κανα συμπλεγματικό καμμένο γίδι.

Για να μην είσαι συμπλεγματικό γίδι πρέπει να γλύφεις χυσια?
Άλλος τρόπος δεν υπάρχει?  :S

Επισκέπτης
Μάγκες αλήθεια αυτό ψάχνει , εμένα μου την έπεσε με πμ  :S  :S

Καλά μεταξύ όμως μωρή τρόμπα εσένα να σε τρολάρω ήθελα.

Εξάλλου κάνει μπαμ από την επίπονη ομοφοβία σου πως καταπιεσμένη κρυφόπουστα είσαι.Στο είπα αφού κ στο πμ

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ρε τσομπανόγυφτα είπα με 3 απο δω πήγα.Δεν αναφέρθηκα στον σεξουαλικό τους προσανατολισμό (αν κ ο ένας σίγουρα στρέητ πρέπει να ήταν όπως τον έκοψα).

Εξάλλου γιατί μωρή κομπλεξικιά συγχορδία σοκάρεσαι?Δε το ξέρεις πως μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις των γκέι είναι να πάνε με στρέητ?Ουστ αγράμματες κατίνες.Φυσικά κ θα γουστάρω κάργα να χτυπήσω στρέητ που θέλει να δοκιμάσει.Για να θέλει να δοκιμάσει σημαίνει πως στάνταρ το παληκάρι δεν θα ναι κανα συμπλεγματικό καμμένο γίδι.

όχι όχι κάνεις λάθος!
δεν σοκάρομαι για το ότι "μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις των γκέι είναι να πάνε με στρέητ"

φυσικά και είναι!

Αμφισβητώ και σε λέω ΨΕΥΤΗ
για το ανάποδο!
ότι δηλ (όπως ισχυρίζεστε) η φαντασίωση ενός στρέητ είναι να πάει με γκέι
και ότι τους βρήκες κι όλας!  :2funny: :2funny: :2funny:

τώρα βέβαια το αλλάζεις και λες ότι ο ένας απ τους τρεις ήταν στρέητ.  :2funny:
και όχι σίγουρα...αλλά όπως τον "έκοψες"!

Στην ουσία δηλ τζίφος η θεωρία σου!
πάλι με πούστηδες πήγες!  :2funny: :2funny: :2funny:
σε πληροφορώ λοιπόν ότι στρέητ για αλλαξοκωλιές δε θα βρεις όσο και να χτυπιέσαι!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Για να μην είσαι συμπλεγματικό γίδι πρέπει να γλύφεις χυσια?
Άλλος τρόπος δεν υπάρχει?  :S
πώς δεν υπάρχει ρε τύπε!  :fuck1: :fuck1:
θα τον φας μόνο...δε χρειάζεται και να τα φας!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε τι λέμε ρε πρωί πρωί μεσημεριάτικα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Καλά μεταξύ όμως μωρή τρόμπα εσένα να σε τρολάρω ήθελα.

Εξάλλου κάνει μπαμ από την επίπονη ομοφοβία σου πως καταπιεσμένη κρυφόπουστα είσαι.Στο είπα αφού κ στο πμ.

Τη ομοφοβικό είπα ρε φίλε ? Σε γαμανε Πακιστανοί και σε χύνουν στην μάπα, έτσι δεν είναι?
Εσύ είσαι ομοφοβικός που θεωρείς αυτά που κανείς βρισιά.
Εσύ συχαίνεσε  τον εαυτό σου και προσβάλεσε όταν σου λένε αυτά που ο ίδιος παραδεχεσε για τον εαυτό σου.
Είσαι σχιζοφρενής ρε φίλε ....

Επισκέπτης
ότι δηλ (όπως ισχυρίζεστε) η φαντασίωση ενός στρέητ είναι να πάει με γκέι

ρε νεοφιλελέ τρόμπα πάλι μπουκώθηκες με τα πυκνά νοήματα?Πότε το ισχυρίστηκα αυτό?λολ

Η σεξ συμπεριφορά δεν είναι μαύρο-άσπρο αγράμματο συμπλεγματικό σαπιοκάναγο.Στη χοντρή γκέι ψώλα μου τι πιστεύεις.Σόρρυ αν σου σπάω τη φούσκα σου αλλά ναι έχω κάνει σεξ κ με στρέητ άνδρες (κ όχι με 1-2 μόνο).

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
πώς δεν υπάρχει ρε τύπε!  :fuck1: :fuck1:
θα τον φας μόνο...δε χρειάζεται και να τα φας!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε τι λέμε ρε πρωί πρωί μεσημεριάτικα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε φίλε από την μια σε λένε συμπλεγματικό τους την πεις και  από την άλλη αν θέλουν να σε βρίσουν σε λένε παλιόπουστα!
Ρε οι gay είναι για τον Καιάδα όλοι μιλάμε .....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τη ομοφοβικό είπα ρε φίλε ? Σε γαμανε Πακιστανοί και σε χύνουν στην μάπα, έτσι δεν είναι?
Εσύ συχαίνεσε  τον εαυτό σου και προσβάλεσε όταν σου λένε αυτά που ο ίδιος παραδεχεσε για τον εαυτό σου.
:S
τον απαξίωσες τύπε!
Ρε φίλε από την μια σε λένε συμπλεγματικό τους την πεις και  από την άλλη αν θέλουν να σε βρίσουν σε λένε παλιόπουστα!
Ρε οι gay είναι για τον Καιάδα όλοι μιλάμε .....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ξανά
:S

Επισκέπτης

Φιλενάδα τον σέρλοκ τι τον έχεις ρε?λολ

Φυσικά κ θεωρώ κρυφόπουστες τους καταπιεσμένους κ κρυφούς γκέι.Την χειρότερη φάρα των LGBT μάλιστα.Ο καρκίνος του κινήματος είστε κρυφόπουστες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom