Επισκέπτης
για ποιο λόγο παιδεύεσαι εδώ μέσα
Γιατί εδώ παίζει κ κανάς στρέητ που το ψιλοψήνει να δοκιμάσει.Όσο να ναι γουστάρω να δίνω νέες εμπειρίες κ σε στρέητ που δεν είναι συμπλεγματικές κ καταπιεσμένες νούλες.Έχει το κατι τις του.
για ποιο λόγο παιδεύεσαι εδώ μέσα
Ρε συ ψηλέ πόσο στόκος είσαι?Κ ο πακιστανός γκέι είναι.Ξέρεις πούτσες κ αντρίλα γουστάρει.Τα λεφτά που κολάνε?
Μάγκες αλήθεια αυτό ψάχνει , εμένα μου την έπεσε με πμ :S :SΓιατί εδώ παίζει κ κανάς στρέητ που το ψιλοψήνει να δοκιμάσει.Όσο να ναι γουστάρω να δίνω νέες εμπειρίες κ σε στρέητ που δεν είναι συμπλεγματικές κ καταπιεσμένες νούλες.Έχει το κατι τις του.
μπράβο!Γιατί εδώ παίζει κ κανάς στρέητ που το ψιλοψήνει να δοκιμάσει.Όσο να ναι γουστάρω να δίνω νέες εμπειρίες κ σε στρέητ που δεν είναι συμπλεγματικές κ καταπιεσμένες νούλες.Έχει το κατι τις του.
καλά κι εμένα μου έστειλε!Μάγκες αλήθεια αυτό ψάχνει , εμένα μου την έπεσε με πμ :S :S
μπράβο!
το είπες τελικά!
αν και θυμίζεις πορνόπαπο (μάλλον όλοι οι συριζαίοι είστε πρήχτες...αλλιώς δεν εξηγείται).
Δηλ μας λες ότι εκτός από γκέι γουστάρεις και στρέιτ που θα θελήσουν έστω και μια φορα στη ζωή τους....να κάνουν τα καταπιεσμένα τους όνειρα πραγματικότητα!έτσι δε λέτε για όλους τους στρέιτ?
σωστά?
Οπότε μέσα σε μια=δυο βδομάδες τους βρήκες εδώ μέσα....τους στρέητ δηλ που θέλησαν να δοκιμάσουν!
αυτό λες?
Μάγκες αλήθεια αυτό ψάχνει , εμένα μου την έπεσε με πμ :S :S
καλά κι εμένα μου έστειλε!
δε λέει κάτι αυτό!
ο τύπος ισχυρίζεται όμως ότι 3 τουλάχιστον στρέητ τσίμπησαν!
προσοχή!
όχι πούστηδες αλλά στρέητ!
ο τύπος ισχυρίζεται όμως ότι 3 τουλάχιστον στρέητ τσίμπησαν!
Σε έκοψε για άγριο τύπε και θα τον έφτιαξες!
Για να θέλει να δοκιμάσει σημαίνει πως στάνταρ το παληκάρι δεν θα ναι κανα συμπλεγματικό καμμένο γίδι.
Μάγκες αλήθεια αυτό ψάχνει , εμένα μου την έπεσε με πμ :S :S
Ρε τσομπανόγυφτα είπα με 3 απο δω πήγα.Δεν αναφέρθηκα στον σεξουαλικό τους προσανατολισμό (αν κ ο ένας σίγουρα στρέητ πρέπει να ήταν όπως τον έκοψα).
Εξάλλου γιατί μωρή κομπλεξικιά συγχορδία σοκάρεσαι?Δε το ξέρεις πως μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις των γκέι είναι να πάνε με στρέητ?Ουστ αγράμματες κατίνες.Φυσικά κ θα γουστάρω κάργα να χτυπήσω στρέητ που θέλει να δοκιμάσει.Για να θέλει να δοκιμάσει σημαίνει πως στάνταρ το παληκάρι δεν θα ναι κανα συμπλεγματικό καμμένο γίδι.
πώς δεν υπάρχει ρε τύπε!Για να μην είσαι συμπλεγματικό γίδι πρέπει να γλύφεις χυσια?
Άλλος τρόπος δεν υπάρχει? :S
Καλά μεταξύ όμως μωρή τρόμπα εσένα να σε τρολάρω ήθελα.
Εξάλλου κάνει μπαμ από την επίπονη ομοφοβία σου πως καταπιεσμένη κρυφόπουστα είσαι.Στο είπα αφού κ στο πμ.
ότι δηλ (όπως ισχυρίζεστε) η φαντασίωση ενός στρέητ είναι να πάει με γκέι
Για να μην είσαι συμπλεγματικό γίδι πρέπει να γλύφεις χυσια?
Άλλος τρόπος δεν υπάρχει? :S
πώς δεν υπάρχει ρε τύπε!
θα τον φας μόνο...δε χρειάζεται και να τα φας!
ρε τι λέμε ρε πρωί πρωί μεσημεριάτικα!
:SΤη ομοφοβικό είπα ρε φίλε ? Σε γαμανε Πακιστανοί και σε χύνουν στην μάπα, έτσι δεν είναι?
Εσύ είσαι ομοφοβικός που θεωρείς αυτά που κανείς βρισιά.
Εσύ συχαίνεσε τον εαυτό σου και προσβάλεσε όταν σου λένε αυτά που ο ίδιος παραδεχεσε για τον εαυτό σου.
Είσαι σχιζοφρενής ρε φίλε ....
ξανάΡε φίλε από την μια σε λένε συμπλεγματικό τους την πεις και από την άλλη αν θέλουν να σε βρίσουν σε λένε παλιόπουστα!
Ρε οι gay είναι για τον Καιάδα όλοι μιλάμε .....
Τη ομοφοβικό είπα ρε φίλε ? Σε γαμανε Πακιστανοί και σε χύνουν στην μάπα, έτσι δεν είναι?
Εσύ είσαι ομοφοβικός που θεωρείς αυτά που κανείς βρισιά.
Εσύ συχαίνεσε τον εαυτό σου και προσβάλεσε όταν σου λένε αυτά που ο ίδιος παραδεχεσε για τον εαυτό σου.
Είσαι σχιζοφρενής ρε φίλε ....