Νέα

Ψάχνουμε άτομα για παρτούζα.Έλληνας-Πακιστανός ζευγάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 679
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φοβερός promoter!
κλασικός γκέμπελς-συριζαίος!
πόσοι σου στείλανε πμ μωρή λουλού?
ΕΣΥ είσαι αυτός που στέλνεις μπας και τσιμπήσεις πελατάκια για τον κώλο σου!  :2funny: :2funny: :2funny:

τι κακιασμένη νεοφιλελέ κατίνα

με 3 έχουμε βρεθεί ήδη από τότε που άρχισε το νήμα

στείλε κ συ μωρή κομπλεξικιά να δεις χαρά στα σκέλια σου.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
τι κακιασμένη νεοφιλελέ κατίνα

με 3 έχουμε βρεθεί ήδη από τότε που άρχισε το νήμα

στείλε κ συ μωρή κομπλεξικιά να δεις χαρά στα σκέλια σου.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μόλις μπήκες και το είδες έσπευσες να απαντήσεις πρώτο πρώτο σ αυτό το μήνυμα ε?  :2funny: :2funny: :2funny:
μωρή χοντροκώλα αδερφή....
πόσο ψεύτης είσαι?
και πόσο προκλητικός ταυτόχρονα να μπαίνεις σε σάιτ με πουτάνες και να ψάχνεις ποόυστηδες και κωλομπαράδες?
στα γκέι σάιτ δηλ δε βρίσκεις?
αφού από δω βρήκες 3, φαντάσου πόσες θα βρεις εκεί!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

μόλις μπήκες και το είδες έσπευσες να απαντήσεις πρώτο πρώτο σ αυτό το μήνυμα ε?  :2funny: :2funny: :2funny:
πόσο ψεύτης είσαι?
και πόσο προκλητικός ταυτόχρονα να μπαίνεις σε σάιτ με πουτάνες και να ψάχνεις ποόυστηδες και κωλομπαράδες?
αφού από δω βρήκες 3, φαντάσου πόσες θα βρεις εκεί!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Γιατί μωρή  τρούπια κομπλεξικιά καταπιεσμένη κολόγρια τι μου είσαι για να σου δώσω κ εξηγήσεις?
Τσιμπά την επίσης χοντρή ψωλάρα μου μαζί με την χοντροκολάρα μου μπας κ ξεβαλτώσει το ακατοίκητο.

Σου ρίχνει που σου ρίχνει μωρή ξεπουλημένη νεοφιλελέ τόση πούτσα ο πιτσαδόρος άλλες 2 τι σε πειράζουν?λολ
Έλα κάργια αφέσου ελεύθερη κ έλα να σε παίξουμε παρεάκι με τον Πακιστανό.

Θα σε πάμε αίμα λέμε.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656

πόσο ψεύτης είσαι?

τυπε να τα λες αυτα γιατι καποιοι λενε οτι ο λιλας και ο ιπποτης ειναι πουστηδες    :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656
Γιατί μωρή  τρούπια κομπλεξικιά καταπιεσμένη κολόγρια τι μου είσαι για να σου δώσω κ εξηγήσεις?
Τσιμπά την επίσης χοντρή ψωλάρα μου μαζί με την χοντροκολάρα μου μπας κ ξεβαλτώσει το ακατοίκητο.

Σου ρίχνει που σου ρίχνει μωρή ξεπουλημένη νεοφιλελέ τόση πούτσα ο πιτσαδόρος άλλες 2 τι σε πειράζουν?λολ

Θα σε πάμε αίμα λέμε.

τυπε λογικα την ψωλη σου δεν την χρειαζεσαι και πολυ απ'ο,τι μας λες εδω   :S

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
παιδιά οι πούστηδες μπορεί να είναι σκατάδες ανώμαλοι αλλά έχουν κάτι καλό γι'αυτούς βρίσκουν να γαμήσουν τσάμπα και πανεύκολα μπαίνουν στο νετ και κανονίζουν μακάρι να γαμούσαμε και εμείς γκόμενες τόσο απλά σ'αυτό τους βγάζω το καπέλο :headbang:

Σιγα μην βρισκουν τζαμπα! Εδω ο Λεγκολας για να τον γαμαει ο Πακιστανος μεχρι γαμο του εταξε! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
παιδιά οι πούστηδες μπορεί να είναι σκατάδες ανώμαλοι αλλά έχουν κάτι καλό γι'αυτούς βρίσκουν να γαμήσουν τσάμπα και πανεύκολα μπαίνουν στο νετ και κανονίζουν μακάρι να γαμούσαμε και εμείς γκόμενες τόσο απλά σ'αυτό τους βγάζω το καπέλο :headbang:

Τύπε η Ελλάδα είναι παράδεισος για πούστηδες και γυναίκες. Αυτές οι 2 κατηγορίες κάνουν ζωάρα στη χώρα μας.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Θα σε πάμε αίμα λέμε.
τόσες πολλές λέξεις και ουσία μηδέν...σαν τον αρχηγό σου τον Τσίπρα!
γιατί δεν απαντάς?
τι φοβάσαι εσύ ο ατρόμητος? :2funny: :2funny:

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κανείς δεν λέει όχι σε μια παρτούζα, ειδικά αν τα ούζα πριν είναι πολλά

Επισκέπτης

Ίσα μωρή που θα μας κάνεις κ κύρηγμα περι ανωμαλίας.Κάτι γιδόμπαζα σπηλαίων σα του λόγου σου είστε οι καρκίνοι της κοινωνίας.Φυσικά κ είναι εύκολο το σεξ μεταξύ ανδρών.Άνδρες είμαστε σε άνδρες απευθυνόμαστε.Διεκπαιρεωτικό είναι το θέμα κ καραευκολάκι.Όχι σα μερικές μη μου άπτου στρέητ κυράτσες που το πάνε με το σταυρό στο χέρι κ το ευαγγέλιο πισθάγκωνα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656
Ίσα μωρή που θα μας κάνεις κ κύρηγμα περι ανωμαλίας.Κάτι γιδόμπαζα σπηλαίων σα του λόγου σου είστε οι καρκίνοι της κοινωνίας.Φυσικά κ είναι εύκολο το σεξ μεταξύ ανδρών.Άνδρες είμαστε σε άνδρες απευθυνόμαστε.Διεκπαιρεωτικό είναι το θέμα κ καραευκολάκι.Όχι σα μερικές μη μου άπτου στρέητ κυράτσες που το πάνε με το σταυρό στο χέρι κ το ευαγγέλιο πισθάγκωνα.

εισαι σιγουρος τυπε;  :S

Επισκέπτης
Σιγα μην βρισκουν τζαμπα! Εδω ο Λεγκολας για να τον γαμαει ο Πακιστανος μεχρι γαμο του εταξε! :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν έχω πληρώσει ποτέ στη ζωή μου για σεξ κ ούτε παίζει.

Άσε που για να πληρώσει γκέι για σέξ θα πρέπει να είναι γνωστικών ικανοτήτων από σύνδρομο ντάουν κ κάτω.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τύπε η Ελλάδα είναι παράδεισος για πούστηδες και γυναίκες. Αυτές οι 2 κατηγορίες κάνουν ζωάρα στη χώρα μας.
μπα! μην το λες!
κι έξω που μένω τα ίδια και χειρότερα!
Βγάζει μια φωτο η μπατζόλα χοντροκώλα γρμανίδα και σε 10 λεπτάκια γεμίζει με λάικ και 200 σχόλια από γερμαναράδες να λένε:
όμορφηηηηη
σέξυυυυυυυ
καύλαααααα
κάνε αντ σε ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩ!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
άσε
παγκόσμιο φαινόμενο είναι!

έχει δίκιο εδώ ο τύπος:
Φυσικά κ είναι εύκολο το σεξ μεταξύ ανδρών.Άνδρες είμαστε σε άνδρες απευθυνόμαστε.Διεκπαιρεωτικό είναι το θέμα κ καραευκολάκι.Όχι σα μερικές μη μου άπτου στρέητ κυράτσες που το πάνε με το σταυρό στο χέρι κ το ευαγγέλιο πισθάγκωνα.
;)

Επισκέπτης
τόσες πολλές λέξεις και ουσία μηδέν...σαν τον αρχηγό σου τον Τσίπρα!
γιατί δεν απαντάς?
τι φοβάσαι εσύ ο ατρόμητος? :2funny: :2funny:

Σε τι να απαντήσω μωρή στοκατζού?Στο οτι στέλνω κ γω πμ? Φυσικά κ θα στείλω άμα μου καυλώσει.Η ουσία είναι πως ήδη με 3 βρεθήκαμε από δω κ βλέπω να κλείνω το έτος με ντουζίνα.Εσείς οι δεύτερες συμπλεγματάρες μείνετε με την ψωλή στο χέρι.

Επισκέπτης

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
[quote author=Legolas33aris link=topic=208887.msg5956439#msg5956439 date=1418725303]
Σε τι να απαντήσω μωρή
  στοκατζού?  Στο οτι στέλνω κ γω πμ? Φυσικά κ θα στείλω άμα μου καυλώσει.Η ουσία είναι πως ήδη με 3 βρεθήκαμε από δω κ βλέπω να κλείνω το έτος με ντουζίνα.Εσείς οι δεύτερες συμπλεγματάρες μείνετε με την ψωλή στο χέρι.
[/quote] :think: αυτή τη βρισιά πρώτη φορά την ακούω...θα τη λέω στον px όταν βρίζει τους άλλους!  :2funny: :2funny: :2funny:

όχι όχι για τα τηλέφωνα....'αλλη ήταν η ερώτηση ομορφοκώλα!  :2funny: :2funny:

γιατί ψάχνεις σε σάιτ με πουτάνες να βρεις πούστηδες και κωλομπαράδες και δεν ψάχνεις σε γκέι σάιτ?
αφού βρήκες όπως λες εδώ 3, στα άλλα θα βρεις δεκάδες!!
για ποιο λόγο παιδεύεσαι εδώ μέσα και τσιτώνεις απ τον καθένα..."ομοφοβικό" όπως λες...? και είσαι και σε κρίσιμη ηλικία...θα κάνεις και ρυτίδες!  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δηλαδη ρε τυπε στο σπιτικο σας ποιος φερνει τα λεφτα; Εσυ η ο Πακιστανος;
Μην μου πεις και οι δυο, τα πολλα λεμε! ;)

Ρε συ ψηλέ πόσο στόκος είσαι?Κ ο πακιστανός γκέι είναι.Ξέρεις πούτσες κ αντρίλα γουστάρει.Τα λεφτά που κολάνε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom