Νέα

Ψάχνουμε άτομα για παρτούζα.Έλληνας-Πακιστανός ζευγάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 679
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ρε νεοφιλελέ τρόμπα πάλι μπουκώθηκες με τα πυκνά νοήματα?Πότε το ισχυρίστηκα αυτό?λολ

Η σεξ συμπεριφορά δεν είναι μαύρο-άσπρο αγράμματο συμπλεγματικό σαπιοκάναγο.Στη χοντρή γκέι ψώλα μου τι πιστεύεις.Σόρρυ αν σου σπάω τη φούσκα σου αλλά ναι έχω κάνει σεξ κ με στρέητ άνδρες (κ όχι με 1-2 μόνο).

Σορρυ αν σου σπάω την φούσκα αλλά όταν κάποιου  του σηκώνεται όταν βλέπει έναν χοντρό μουσάτο μαλάκα σαν εσένα δεν είναι στρεητ φίλε.  :S
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ρε νεοφιλελέ τρόμπα πάλι μπουκώθηκες με τα πυκνά νοήματα?Πότε το ισχυρίστηκα αυτό?λολ

Η σεξ συμπεριφορά δεν είναι μαύρο-άσπρο αγράμματο συμπλεγματικό σαπιοκάναγο.Στη χοντρή γκέι ψώλα μου τι πιστεύεις.Σόρρυ αν σου σπάω τη φούσκα σου αλλά ναι έχω κάνει σεξ κ με στρέητ άνδρες (κ όχι με 1-2 μόνο).
πάλι λάθος κάνεις!
γκέι και στρέητ ΕΙΝΑΙ άσπρο-μαύρο...δεν έχει λίγο γκέι...

όπως δεν έχει λίγο έγκυος! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κατά τα άλλα καλά είναι να φαντασιώνεσαι ότι πήγες με στρέητ!
δε΄ν κακό!  :2funny:

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36

Τυπε μαλλον θα εννοεις με εως τοτε στρεητ αντρες!
Απο την στιγμη που τους μυησες εσυ στη "μαγια της πουστιας" επαψαν να ειναι στερητ! :P

Εκτος αν το κανανε με το ζορι, οποτε μιλαμε για βιασμο. :)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Φιλενάδα τον σέρλοκ τι τον έχεις ρε?λολ

Φυσικά κ θεωρώ κρυφόπουστες τους καταπιεσμένους κ κρυφούς γκέι.Την χειρότερη φάρα των LGBT μάλιστα.Ο καρκίνος του κινήματος είστε κρυφόπουστες.
Είσαστε κίνημα φίλε ?   :think:
Ζήτω η πουστιά και έτσι ?
Ρε φίλε εγώ δεν σου λέω ότι είσαι κρυφοστρέιτ, εσύ γιατί με αποκαλείς κρυφοπουστρα ?
Μήπως γιατί συχαίνεσε αυτό που είσαι και το πετάς σαν βρισιά ?

Επισκέπτης
πάλι λάθος κάνεις!
γκέι και στρέητ ΕΙΝΑΙ άσπρο-μαύρο...δεν έχει λίγο γκέι...

όπως δεν έχει λίγο έγκυος! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κατά τα άλλα καλά είναι να φαντασιώνεσαι ότι πήγες με στρέητ!
δε΄ν κακό!  :2funny:

Και νεοφιλελέ κ τρόμπας κ ακόμα να μάθεις ανάγνωση.Που θα το τερματίσεις μωρή νούλα?χαχα

Σε περίπτωση που ακόμα να κάνεις decipher τα πιο δύσκολα νοήματα,δεν αναφέρομαι στον σεξουαλικό προσανατολισμό μωρή τσαμπίκα.Αλλά στην σεξουαλική συμπεριφορά.

Με την κουλή λογική σου τότε κ γω δεν είμαι γκέι αφού έχω γαμήσει κ μουνιά.Άλλο η σεξουαλική συμπεριφορά μωρή μεσόκοπη νεοφιλελέ τρόμπα κ άλλο σεξ προσανατολισμός.Τα δόγματα μαύρο-άσπρο στις ανασφαλείς καργιόλες του συναφιού σου παίζει να χουν πέραση.

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
Ρε Λεγκολα εισαι ανωμαλιαρης, το εχουμε καταλαβει, αλλα τοσο πολυ που πας και με γυναικες? :grin:

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.214
Πόντοι
6.765
Εμένα ρε αρχίδι Legola γιατί δε μου έστειλες ?????
Δε σου κάνει το δικό μου το καυλί ????

Θα σε ξεμαλιάσω μωρή έτσι και σε βρω και να δω πως θα ξεφύγεις με τις γόβες ....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
:headbang: :headbang: :headbang: :booty: :booty: :booty: :booty: :S :S :S

Λέγκωωωω!
αίσχος!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

και ρατσιστής ωρέ?  :S :S :S

Και νεοφιλελέ κ τρόμπας κ ακόμα να μάθεις ανάγνωση.Που θα το τερματίσεις μωρή νούλα?χαχα

Σε περίπτωση που ακόμα να κάνεις decipher τα πιο δύσκολα νοήματα,δεν αναφέρομαι στον σεξουαλικό προσανατολισμό μωρή τσαμπίκα.Αλλά στην σεξουαλική συμπεριφορά.

Με την κουλή λογική σου τότε κ γω δεν είμαι γκέι αφού έχω γαμήσει κ μουνιά.Άλλο η σεξουαλική συμπεριφορά μωρή μεσόκοπη νεοφιλελέ τρόμπα κ άλλο σεξ προσανατολισμός.Τα δόγματα μαύρο-άσπρο στις ανασφαλείς καργιόλες του συναφιού σου παίζει να χουν πέραση.
για βγάλε τώρα τα βρισίδια και τα νεοφιλελε και βρες τα επιχειρήματα απ αυτό το ποστ!!
αν τα βρεις, δώρο δωνητής! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και ΝΑΙ.
όπως είπε και πιο πάνω ο φίλος!
αμα σου σηκώνεται βλέποντας πούτσο ΕΙΣΑΙ γκέι.
και πούστης
και αδερφή!
τι δεν καταλαβαίνεις? :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
και ΝΑΙ.
όπως είπε και πιο πάνω ο φίλος!
αμα σου σηκώνεται βλέποντας πούτσο ΕΙΣΑΙ γκέι.
και πούστης
και αδερφή!
τι δεν καταλαβαίνεις? :uglystupid: :uglystupid:

Αχ μωρή κάργια πόσο διασκεδάζω να σπάω τη φούσκα της κάθε συμπλεγματικής κ ανασφαλούς καργιόλας.Ναι μωρή τρόμπα.Δεν είναι μόνο η πραγματικότητα του μικρόκοσμου σου.

Υπάρχουν κ στρέητ οι οποίοι όντως πάνε με το ίδιο φύλο για πολλούς κ διάφορους λόγους κ αντίστοιχα γκέι που πάνε επίσης για πολλούς κ διάφορους λόγους με το αντίθετο φύλο.Αλίμονο εαν η ανθρώπινη σεξ. συμπεριφορά περιοριζόταν στις μπουρτζοβλαχίες της κάθε συμπλεγματικής καμμένης.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Αχ μωρή κάργια πόσο διασκεδάζω να σπάω τη φούσκα της κάθε συμπλεγματικής κ ανασφαλούς καργιόλας.Ναι μωρή τρόμπα.Δεν είναι μόνο η πραγματικότητα του μικρόκοσμου σου.

Υπάρχουν κ στρέητ οι οποίοι όντως πάνε με το ίδιο φύλο για πολλούς κ διάφορους λόγους κ αντίστοιχα γκέι που πάνε επίσης για πολλούς κ διάφορους λόγους με το αντίθετο φύλο.Αλίμονο εαν η ανθρώπινη σεξ. συμπεριφορά περιοριζόταν στις μπουρτζοβλαχίες της κάθε συμπλεγματικής καμμένης.
Αυτούς δεν τους λένε bi ?  :think:
Ρε φίλε μαγκιά του καθενός να κάνει ότι γουστάρει, δεν σπας κανενός την φούσκα ηλίθιε.
Αυτό που λέμε είναι ότι όπως έχει κάθε μαλάκας σαν εσένα δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει, έτσι και εγώ μπορώ να λέω ότι ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΌΝ ΚΩΛΟ  ΣΟΥ και να μην βγει η κάθε κομπλεξική παλιόπουστρα σαν και του λόγου σου και με με λέει κρυφοαδελφη και άλλες μαλακίες.
ΟΥΣΤ ΖΩΟ !

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

όχι πάλι λάθος!

αυτός που πάει με άνδρες δεν είναι στρέητ!
ό,τι άλλο συνδιασμό βρες.

τελεία.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αυτούς δεν τους λένε bi ?  :think:
Ρε φίλε μαγκιά του καθενός να κάνει ότι γουστάρει, δεν σπας κανενός την φούσκα ηλίθιε.
Αυτό που λέμε είναι ότι όπως έχει κάθε μαλάκας σαν εσένα δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει, έτσι και εγώ μπορώ να λέω ότι ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΌΝ ΚΩΛΟ  ΣΟΥ και να μην βγει η κάθε κομπλεξική παλιόπουστρα σαν και του λόγου σου και με με λέει κρυφοαδελφη και άλλες μαλακίες.
ΟΥΣΤ ΖΩΟ !

μην εισαι οπισθοδρομικος ρε φιλε  :grin:

Επισκέπτης
όχι πάλι λάθος!

αυτός που πάει με άνδρες δεν είναι στρέητ!
ό,τι άλλο συνδιασμό βρες.

τελεία.

Τότε κ γω δεν είμαι γκέι διότι έχω πάει με γυναίκες.Κ σε διαβεβαιώ πιο γκέι από μένα δεν έχει.

Αγράμματη τρόμπα.Ο σεξ.προσανατολισμός αναφέρεται στις εγγενείς κ βαθιά ριζωμένες έλξεις μας.Η σεξ συμπεριφορά μας από την άλλη αναφέρεται στο πως επιλέγουμε να συμπεριφερθούμε σεξουαλικά σε μια δεδομένη στιγμή.Το ένα δεν είναι απόλυτο predictor του άλλου.

Τι έγινε μωρή ξεπατωμένη,καπιτάλας κ δεν ξέρεις βασική στατιστική?Σε κόβω για ντεμέκ νεοφιλελέ.Κοίταξε το,μη σου βγει κ το όνομα δλδ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom