Νέα

Ψάχνουμε άτομα για παρτούζα.Έλληνας-Πακιστανός ζευγάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 679
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Άμα βρείτε γκόμενες εσείς μέσα.Δεν μας χαλάει.Εμείς πρωτίστως στις ψωλές κ στις κολάρες σας θα αφοσιοθούμε πάντως κ κάντε ότι θέλετε με τις γκόμενες.
αμαν!!!! :S :S :S
καλό ψαξιμο! :2funny: :2funny: :2funny:
:badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Άμα βρείτε γκόμενες εσείς μέσα.Δεν μας χαλάει.Εμείς πρωτίστως στις ψωλές κ στις κολάρες θα αφοσιοθούμε πάντως κ κάντε ότι θέλετε με τις γκόμενες.

τι ανωμαλίες είναι αυτές ρε λέγκολας ?
μήπως είσαι ξωτικό ?

http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/drague/gay/effemine2.gif[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/drague/gay/trgay.gif[/img[/URL]]

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Μια χαρά έχει να φάει

Στοίχημα ότι βγάζει τριπλάσια από όσα βγάζεις εσύ.

Τί δουλειά κάνει ρε αγόρι ο γκόμενός σου δηλαδή; Ο πρεσβευτής του Πακιστάν στην Αθήνα είναι;
Εκτός αν εισάγει ναρκωτικά! ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Μπορει να μην ειναι στη χοντρική, αλλα στο retail

Τον έχει σπιτώσει μωρέ ο μαλάκας και τον ταΐζει, σιγά που θέλει και ρώτημα.
Και προφανώς για να έχει κολλήσει στον Πάκη τόσο πολύ και να γίνεται ρεζίλι εδώ μέσα ζητώντας ψωλές και εισπράττοντας χλευασμό, θα είναι καμιά κακάσχημη αδερφή που δεν θα έβρισκε πούτσο πριν τον Πάκη.

Μια μέσης εμφάνισης αδερφή θα πήγαινε σε ένα gay bar και θα μάζευε όσους πούτσους ήθελε...

Επισκέπτης
Τον έχει σπιτώσει μωρέ ο μαλάκας και τον ταΐζει, σιγά που θέλει και ρώτημα.
Και προφανώς για να έχει κολλήσει στον Πάκη τόσο πολύ και να γίνεται ρεζίλι εδώ μέσα ζητώντας ψωλές και εισπράττοντας χλευασμό, θα είναι καμιά κακάσχημη αδερφή που δεν θα έβρισκε πούτσο πριν τον Πάκη.

Μια μέσης εμφάνισης αδερφή θα πήγαινε σε ένα gay bar και θα μάζευε όσους πούτσους ήθελε...

Μαλάκα εσύ ψυχολόγος πρέπει να γίνεις.Μαζί με όλα τα παραπάνω στερεότυπα που ξεφουρνίζεις μην ξεχάσεις κ το ντιβάνι στο γραφείο σου.

Θα στο εγκαινιάσουμε εμείς με παρτούζα.

Επισκέπτης
τι ανωμαλίες είναι αυτές ρε λέγκολας ?

όχι ρε σιγά.Αν βρείτε γκόμενες δε μας χαλάει.Απλά μην περιμένετε να δείξουμε κανά τρελό ενδιαφέρον για αυτές.Άντε μέχρι κανα πούτσο να τους ρίξουμε πάνω στην καύλα αλλά δε νομίζω πολλά πολλά.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Μαλάκα εσύ ψυχολόγος πρέπει να γίνεις.Μαζί με όλα τα παραπάνω στερεότυπα που ξεφουρνίζεις μην ξεχάσεις κ το ντιβάνι στο γραφείο σου.

Θα στο εγκαινιάσουμε εμείς με παρτούζα.

Καραγκιόζη θα σου έλεγα να πας να γαμηθείς, αλλά θα το θεωρήσεις ευχή και θα με ευχαριστήσεις. :)

Επισκέπτης
Καραγκιόζη θα σου έλεγα να πας να γαμηθείς, αλλά θα το θεωρήσεις ευχή και θα με ευχαριστήσεις. :)

Ρε συ μπούλη θέλω να ξέρω δεν έχεις βαρεθεί να σε κάνω ρόμπα?χαχα

Πάντως εμένα δε με χαλάει να σε ξεφτυλίζω.Είμαι πολύ έμπειρος κ σε αυτό.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ρε συ μπούλη θέλω να ξέρω δεν έχεις βαρεθεί να σε κάνω ρόμπα?χαχα

Πάντως εμένα δε με χαλάει να σε ξεφτυλίζω.Είμαι πολύ έμπειρος κ σε αυτό.

Ένας θρύλος στο μυαλό σου είσαι ρε νούμερο!

Κατά τα λοιπά μην νομίζεις πως βρέχει, απλά είναι πολλοί αυτοί που σε φτύνουν...

Επισκέπτης
Λοιπόν άντε στέλνετε πμ σιγά σιγά.Κυρίως για να γαμήσω εγώ κ δευτερευόντος ο πακιστανός αλλά όποιος γουστάρει να σκίσει την αντρική χοντροκολάρα μου επίσης μέσα.

Βασικά στείλτε πμ με τι ενδιαφέρεστε κ θα το φτιάξουμε το θέμα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Λοιπόν άντε στέλνετε πμ σιγά σιγά.Κυρίως για να γαμήσω εγώ κ δευτερευόντος ο πακιστανός αλλά όποιος γουστάρει να σκίσει την αντρική χοντροκολάρα μου επίσης μέσα.

Βασικά στείλτε πμ με τι ενδιαφέρεστε κ θα το φτιάξουμε το θέμα.
ετσι τυπε
αφηστε τα μιση και πιαστε το γαμησι :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom