KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Μια χαρά έχει να φάει
Στοίχημα ότι βγάζει τριπλάσια από όσα βγάζεις εσύ.
Κελεπούρι βρήκες ατιμούλα .....
Μια χαρά έχει να φάει
αμαν!!!! :S :S :SΆμα βρείτε γκόμενες εσείς μέσα.Δεν μας χαλάει.Εμείς πρωτίστως στις ψωλές κ στις κολάρες σας θα αφοσιοθούμε πάντως κ κάντε ότι θέλετε με τις γκόμενες.
αμαν!!!! :S :S :S
καλό ψαξιμο!
Άμα βρείτε γκόμενες εσείς μέσα.Δεν μας χαλάει.Εμείς πρωτίστως στις ψωλές κ στις κολάρες θα αφοσιοθούμε πάντως κ κάντε ότι θέλετε με τις γκόμενες.
Μια χαρά έχει να φάει
μπα,ασε...ζωνη υψηλού κινδύνου το σπίτι των λεγκοπακων!Τύπε, μία είναι η λύση: Αναμμένο φως και ανάσκελα.
Εκτός αν εισάγει ναρκωτικά! ;)
γκει.Τί δουλειά κάνει ρε αγόρι ο γκόμενός σου δηλαδή; Ο πρεσβευτής του Πακιστάν στην Αθήνα είναι;
Εκτός αν εισάγει ναρκωτικά! ;)
Μπορει να μην ειναι στη χοντρική, αλλα στο retail
αμαν!!!! :S :S :S
καλό ψαξιμο!
Τον έχει σπιτώσει μωρέ ο μαλάκας και τον ταΐζει, σιγά που θέλει και ρώτημα.
Και προφανώς για να έχει κολλήσει στον Πάκη τόσο πολύ και να γίνεται ρεζίλι εδώ μέσα ζητώντας ψωλές και εισπράττοντας χλευασμό, θα είναι καμιά κακάσχημη αδερφή που δεν θα έβρισκε πούτσο πριν τον Πάκη.
Μια μέσης εμφάνισης αδερφή θα πήγαινε σε ένα gay bar και θα μάζευε όσους πούτσους ήθελε...
τι ανωμαλίες είναι αυτές ρε λέγκολας ?
Μαλάκα εσύ ψυχολόγος πρέπει να γίνεις.Μαζί με όλα τα παραπάνω στερεότυπα που ξεφουρνίζεις μην ξεχάσεις κ το ντιβάνι στο γραφείο σου.
Θα στο εγκαινιάσουμε εμείς με παρτούζα.
Καραγκιόζη θα σου έλεγα να πας να γαμηθείς, αλλά θα το θεωρήσεις ευχή και θα με ευχαριστήσεις.
Ρε συ μπούλη θέλω να ξέρω δεν έχεις βαρεθεί να σε κάνω ρόμπα?χαχα
Πάντως εμένα δε με χαλάει να σε ξεφτυλίζω.Είμαι πολύ έμπειρος κ σε αυτό.
ετσι τυπεΛοιπόν άντε στέλνετε πμ σιγά σιγά.Κυρίως για να γαμήσω εγώ κ δευτερευόντος ο πακιστανός αλλά όποιος γουστάρει να σκίσει την αντρική χοντροκολάρα μου επίσης μέσα.
Βασικά στείλτε πμ με τι ενδιαφέρεστε κ θα το φτιάξουμε το θέμα.
ετσι τυπε
αφηστε τα μιση και πιαστε το γαμησι
δηλαδη τυπε?Εμένα τύπε μου μυρίζει πουστιά όλο αυτό :S