Νέα

Ψάχνουμε άτομα για παρτούζα.Έλληνας-Πακιστανός ζευγάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 679
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τι είναι αυτό με τους κώνους?δε το χω ξανακούσει

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν άντε στέλνετε πμ σιγά σιγά.Κυρίως για να γαμήσω εγώ κ δευτερευόντος ο πακιστανός αλλά όποιος γουστάρει να σκίσει την αντρική χοντροκολάρα μου επίσης μέσα.

Βασικά στείλτε πμ με τι ενδιαφέρεστε κ θα το φτιάξουμε το θέμα.
Και πουστης και χοντρος τυπε?Δεν βλεπεις τον Λιλα τι γραμμη διατηρει?

Επισκέπτης
Το τερματίσατε ρατσιστικές κ ομοφοβικές  πουτανίτσες με τα στερεότυπα σας.Απόφοιτοι δημοτικού με χρυσή καδένα στο στέρνο κ 3 δόντια ο καλύτερος σας φαντάζομαι.

Γαμώ την αμορφωσία σας

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
K  όπως σας είχα υποσχεθεί.Εδώ να περιποιούμαι τον πακιστανό μου

2f07plw.png
:2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ψηλέ,θες ξύρισμα.......... ;)

Μουσάτος άντρας είμαι ψηλέ.Πάντα ήμουν κ πάντα θα είμαι.Αυτό δεν αλλάζει με καμία κυβέρνηση.Αντρίλας.Η κολάρα πάντως άτριχη κ καταπιώνα για όποιον θέλει να την σκίσει.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Μουσάτος άντρας είμαι ψηλέ.Πάντα ήμουν κ πάντα θα είμαι.Αυτό δεν αλλάζει με καμία κυβέρνηση.Αντρίλας.Η κολάρα πάντως άτριχη κ καταπιώνα για όποιον θέλει να την σκίσει.
ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ ΣΤΑ 4 ΤΥΠΕ ΜΗΝ ΜΑς ΚΡΑΤΑς ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ!!! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

ΑΝΤΡΑΣ ?????????????????

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μουσάτος άντρας είμαι ψηλέ.Πάντα ήμουν κ πάντα θα είμαι.Αυτό δεν αλλάζει με καμία κυβέρνηση.[size=20pt]Αντρίλας[/size].Η κολάρα πάντως άτριχη κ καταπιώνα για όποιον θέλει να την σκίσει.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Όταν κάνεις γλυφοκωλάδα,στον Πακιστανό παρτενέρ...δεν τον ενοχλεί το γένι...?  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom