δηλαδη τυπε?![]()
Φοβάμαι μην κάνουν τίποτα ανωμαλίες, με κώνους και τέτοια :S
δηλαδη τυπε?![]()
τυπε δεν εχεις δει το θρεντ του λιλα? :Sτι είναι αυτό με τους κώνους?δε το χω ξανακούσει
τι είναι αυτό με τους κώνους?δε το χω ξανακούσει
τυπε δεν εχεις δει το θρεντ του λιλα? :S
να προσεξουν μην πιασουν κανα δακο τυπεΜάλλον θα έχουν και κούτσουρα τύπε![]()
Και πουστης και χοντρος τυπε?Δεν βλεπεις τον Λιλα τι γραμμη διατηρει?Λοιπόν άντε στέλνετε πμ σιγά σιγά.Κυρίως για να γαμήσω εγώ κ δευτερευόντος ο πακιστανός αλλά όποιος γουστάρει να σκίσει την αντρική χοντροκολάρα μου επίσης μέσα.
Βασικά στείλτε πμ με τι ενδιαφέρεστε κ θα το φτιάξουμε το θέμα.
Εμένα τύπε μου μυρίζει πουστιά όλο αυτό :S
Μάλλον θα έχουν και κούτσουρα τύπε![]()
να προσεξουν μην πιασουν κανα δακο τυπε![]()
Μια χαρά έχει να φάει
Στοίχημα ότι βγάζει τριπλάσια από όσα βγάζεις εσύ.
K όπως σας είχα υποσχεθεί.Εδώ να περιποιούμαι τον πακιστανό μου
![]()
ενσημα τουλαχιστον του κολλας η τον εχεις αδηλωτο?K όπως σας είχα υποσχεθεί.Εδώ να περιποιούμαι τον πακιστανό μου
![]()
Βαλε φωτο τυπεΜε αφράτη αντρική χοντροκολάρα κιόλας παρακαλώ.Καλή καταπιώνα όταν έχει καλό γαμιά.
K όπως σας είχα υποσχεθεί.Εδώ να περιποιούμαι τον πακιστανό μου
![]()
Ψηλέ,θες ξύρισμα.......... ;)
ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ ΣΤΑ 4 ΤΥΠΕ ΜΗΝ ΜΑς ΚΡΑΤΑς ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ!!!Μουσάτος άντρας είμαι ψηλέ.Πάντα ήμουν κ πάντα θα είμαι.Αυτό δεν αλλάζει με καμία κυβέρνηση.Αντρίλας.Η κολάρα πάντως άτριχη κ καταπιώνα για όποιον θέλει να την σκίσει.
Μουσάτος άντρας είμαι ψηλέ.Πάντα ήμουν κ πάντα θα είμαι.Αυτό δεν αλλάζει με καμία κυβέρνηση.Αντρίλας.Η κολάρα πάντως άτριχη κ καταπιώνα για όποιον θέλει να την σκίσει.
Μουσάτος άντρας είμαι ψηλέ.Πάντα ήμουν κ πάντα θα είμαι.Αυτό δεν αλλάζει με καμία κυβέρνηση.[size=20pt]Αντρίλας[/size].Η κολάρα πάντως άτριχη κ καταπιώνα για όποιον θέλει να την σκίσει.