δηλαδη τυπε?
Φοβάμαι μην κάνουν τίποτα ανωμαλίες, με κώνους και τέτοια :S
δηλαδη τυπε?
τυπε δεν εχεις δει το θρεντ του λιλα? :Sτι είναι αυτό με τους κώνους?δε το χω ξανακούσει
τι είναι αυτό με τους κώνους?δε το χω ξανακούσει
τυπε δεν εχεις δει το θρεντ του λιλα? :S
να προσεξουν μην πιασουν κανα δακο τυπεΜάλλον θα έχουν και κούτσουρα τύπε
Και πουστης και χοντρος τυπε?Δεν βλεπεις τον Λιλα τι γραμμη διατηρει?Λοιπόν άντε στέλνετε πμ σιγά σιγά.Κυρίως για να γαμήσω εγώ κ δευτερευόντος ο πακιστανός αλλά όποιος γουστάρει να σκίσει την αντρική χοντροκολάρα μου επίσης μέσα.
Βασικά στείλτε πμ με τι ενδιαφέρεστε κ θα το φτιάξουμε το θέμα.
Εμένα τύπε μου μυρίζει πουστιά όλο αυτό :S
Μάλλον θα έχουν και κούτσουρα τύπε
να προσεξουν μην πιασουν κανα δακο τυπε
Μια χαρά έχει να φάει
Στοίχημα ότι βγάζει τριπλάσια από όσα βγάζεις εσύ.
K όπως σας είχα υποσχεθεί.Εδώ να περιποιούμαι τον πακιστανό μου
ενσημα τουλαχιστον του κολλας η τον εχεις αδηλωτο?K όπως σας είχα υποσχεθεί.Εδώ να περιποιούμαι τον πακιστανό μου
Βαλε φωτο τυπεΜε αφράτη αντρική χοντροκολάρα κιόλας παρακαλώ.Καλή καταπιώνα όταν έχει καλό γαμιά.
K όπως σας είχα υποσχεθεί.Εδώ να περιποιούμαι τον πακιστανό μου
Ψηλέ,θες ξύρισμα.......... ;)
ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ ΣΤΑ 4 ΤΥΠΕ ΜΗΝ ΜΑς ΚΡΑΤΑς ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ!!!Μουσάτος άντρας είμαι ψηλέ.Πάντα ήμουν κ πάντα θα είμαι.Αυτό δεν αλλάζει με καμία κυβέρνηση.Αντρίλας.Η κολάρα πάντως άτριχη κ καταπιώνα για όποιον θέλει να την σκίσει.
Μουσάτος άντρας είμαι ψηλέ.Πάντα ήμουν κ πάντα θα είμαι.Αυτό δεν αλλάζει με καμία κυβέρνηση.Αντρίλας.Η κολάρα πάντως άτριχη κ καταπιώνα για όποιον θέλει να την σκίσει.
Μουσάτος άντρας είμαι ψηλέ.Πάντα ήμουν κ πάντα θα είμαι.Αυτό δεν αλλάζει με καμία κυβέρνηση.[size=20pt]Αντρίλας[/size].Η κολάρα πάντως άτριχη κ καταπιώνα για όποιον θέλει να την σκίσει.