Επισκέπτης
Μπα δε νομιζω.Δεν εχει πει κατι.
Τυπε διακρινω εναν εκνευρισμο.Δεν βρισκεις γαμιαδες και αντιδρας ετσι?Ο Πακιστανος γαμιας σου δεν βρισκει καναν πατριωτη του να σου γαργαλισει την σουφρα?Εσυ εισαι μορφωμενος?Μηπως εισαι καρδιοχειρουργος και συ?Επειδη εισαι πουστης εισαι και ακομπλεξαριστος?Συγκρατησε τα νευρα σου και ολο και καναν Πακιστανο η Αφγανο γαμια θα σου βρουμε να περιποιηθει τα γενια σου.Το τερματίσατε ρατσιστικές κ ομοφοβικές πουτανίτσες με τα στερεότυπα σας.Απόφοιτοι δημοτικού με χρυσή καδένα στο στέρνο κ 3 δόντια ο καλύτερος σας φαντάζομαι.
Γαμώ την αμορφωσία σας
και το νύχι άβαφτο....απαπαπαπαπαΨηλέ,θες ξύρισμα.......... ;)
δεν πάμε καθόλου καλααααααααααααααα
τυπε καλά κάνω εγώ και ξυριζομαι κόντρα κάθε μέρα ,μην με πούνε και πουστη
τυπε καλά κάνω εγώ και ξυριζομαι κόντρα κάθε μέρα ,μην με πούνε και πουστη
απλα αναρωτιέμαι σκληρο μου αγοράκι......αν εδω μέσα εχει πελάτες για εσενα! δεν εχει σαιτ για τα δικά σας γούστα?σοκαρίστηκες τρελό αγόρι?
Tυπε εισαι κομπλεξικος?Και τι εγινε αμα σε πουνε πουστη?Απεναντιας θα σε θεωρησουν μορφωμενο,ακομπλεξαριστο και ουχι ομοφοβικο.Ασε που θα μπορεις να βρεις και το τυχερο σου.Καναν Πακιστανο φαρμακοψωλη.τυπε καλά κάνω εγώ και ξυριζομαι κόντρα κάθε μέρα ,μην με πούνε και πουστη
οχι τυπε και να με πούνε πουστη δεν μου λέει κάτι....αφού δεν ειμαιTυπε εισαι κομπλεξικος?Και τι εγινε αμα σε πουνε πουστη?Απεναντιας θα σε θεωρησουν μορφωμενο,ακομπλεξαριστο και ουχι ομοφοβικο.Ασε που θα μπορεις να βρεις και το τυχερο σου.Καναν Πακιστανο φαρμακοψωλη.
απλα αναρωτιέμαι σκληρο μου αγοράκι......αν εδω μέσα εχει πελάτες για εσενα! δεν εχει σαιτ για τα δικά σας γούστα?
Η μήπως βγήκατε να προσυτιλήσετε νεο αιμα.......
μια χαρά έχει πελάτες.Ήδη 3 έχουμε συναντήσει από εδώ.Ο ένας μάλιστα είναι κ ψιλοδραστήριο μέλος.
και το νύχι άβαφτο....απαπαπαπαπα
Πουστριλίκια θα κάνουμε τώρα...βαμμένα νύχια κ'έτσι...? ;)
τυπε σιγα μην ειναι πουστης ο λεγκολας επειδη ρουφαει πακιστανικες ψωλες
μια χαρά έχει πελάτες.Ήδη 3 έχουμε συναντήσει από εδώ.Ο ένας μάλιστα είναι κ ψιλοδραστήριο μέλος.
Τύπε,λέει...παίζει μπαλίτσα και με μέλη του φόρουμ...
Μην λες ονόματα,τύπε...
Μην λες ονόματα,τύπε...
Είμαι απόλυτα διακριτικός ψηλέ.Δε θα μάθετε ποτέ κ για κανέναν λόγο ονόματα από εμένα.
σιγα μην το κανουν αυτο τυπετυπε μπορει να παιρνει τον ιπποτη και τον λιλα και να βγαινουν για να γαμησουν γκομενες