Νέα

Ψάχνουμε άτομα για παρτούζα.Έλληνας-Πακιστανός ζευγάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 679
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το τερματίσατε ρατσιστικές κ ομοφοβικές  πουτανίτσες με τα στερεότυπα σας.Απόφοιτοι δημοτικού με χρυσή καδένα στο στέρνο κ 3 δόντια ο καλύτερος σας φαντάζομαι.

Γαμώ την αμορφωσία σας
Τυπε διακρινω εναν εκνευρισμο.Δεν βρισκεις γαμιαδες και αντιδρας ετσι?Ο Πακιστανος γαμιας σου δεν βρισκει καναν πατριωτη του να σου γαργαλισει την σουφρα?Εσυ εισαι μορφωμενος?Μηπως εισαι καρδιοχειρουργος και συ?Επειδη εισαι πουστης εισαι και ακομπλεξαριστος?Συγκρατησε τα νευρα σου και ολο και καναν Πακιστανο η Αφγανο γαμια θα σου βρουμε να περιποιηθει τα γενια σου.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
δεν πάμε καθόλου καλααααααααααααααα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
τυπε καλά κάνω εγώ και ξυριζομαι κόντρα κάθε μέρα ,μην με πούνε και πουστη

Ρε μαλάκα γλου, θα με πνίξεις! Μου βγήκε ο γύρος από την μύτη!

Σοβαρά πάντως το έχω προσέξει πως εσχάτως ο φερετζές του πούστη έχει μεγαλώσει κι έχει γίνει μούσι ολόκληρο αντί για μουστάκι. :)

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
σοκαρίστηκες τρελό αγόρι?
απλα αναρωτιέμαι σκληρο μου αγοράκι......αν εδω μέσα εχει πελάτες για εσενα! δεν εχει σαιτ για τα δικά σας γούστα?
Η μήπως βγήκατε να προσυτιλήσετε νεο αιμα....... :2funny:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
τυπε καλά κάνω εγώ και ξυριζομαι κόντρα κάθε μέρα ,μην με πούνε και πουστη
Tυπε εισαι κομπλεξικος?Και τι εγινε αμα σε πουνε πουστη?Απεναντιας θα σε θεωρησουν μορφωμενο,ακομπλεξαριστο και ουχι ομοφοβικο.Ασε που θα μπορεις να βρεις και το τυχερο σου.Καναν Πακιστανο φαρμακοψωλη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Tυπε εισαι κομπλεξικος?Και τι εγινε αμα σε πουνε πουστη?Απεναντιας θα σε θεωρησουν μορφωμενο,ακομπλεξαριστο και ουχι ομοφοβικο.Ασε που θα μπορεις να βρεις και το τυχερο σου.Καναν Πακιστανο φαρμακοψωλη.
οχι τυπε και να με πούνε πουστη δεν μου λέει κάτι....αφού δεν ειμαι

Επισκέπτης
απλα αναρωτιέμαι σκληρο μου αγοράκι......αν εδω μέσα εχει πελάτες για εσενα! δεν εχει σαιτ για τα δικά σας γούστα?
Η μήπως βγήκατε να προσυτιλήσετε νεο αιμα....... :2funny:

μια χαρά έχει πελάτες.Ήδη 3 έχουμε συναντήσει από εδώ.Ο ένας μάλιστα είναι κ ψιλοδραστήριο μέλος.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τυπε σιγα μην ειναι πουστης ο λεγκολας επειδη ρουφαει πακιστανικες ψωλες   :grin:

Τύπε,λέει...παίζει μπαλίτσα και με μέλη του φόρουμ... :)

μια χαρά έχει πελάτες.Ήδη 3 έχουμε συναντήσει από εδώ.Ο ένας μάλιστα είναι κ ψιλοδραστήριο μέλος.

Μην λες ονόματα,τύπε... :sunglasses:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656
Είμαι απόλυτα διακριτικός ψηλέ.Δε θα μάθετε ποτέ κ για κανέναν λόγο ονόματα από εμένα.

τυπε κι ο ιπποτης ειχε πει οτι δεν θα πει ονοματα,και στο τελος ειπε και το δικο του  :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μπορει να παιρνει τον ιπποτη και τον λιλα και να βγαινουν για να γαμησουν γκομενες   :rockon:
σιγα μην το κανουν αυτο τυπε
τι τους περασες για τιποτα ανωμαλους? :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom