Νέα

Ψάχνουμε άτομα για παρτούζα.Έλληνας-Πακιστανός ζευγάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 679
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τυπε γιατι διαλεξες αυτο το νικ; Σου αρεσει ο Λεγκολας ως ανδρας ή θεωρεις οτι ταυτιζεσαι με το χαρακτηρα;

Ο Ορλαντο Μπλουμ είναι καλό καυλάκι πάντως.Δεν ταυτίζομαι αλλά μου βγάζει ένα γκέι vibe στις ταινίες.Όπως κ να χει περισσότερο το όνομα μου αρέσει βασικά.

Επισκέπτης
Παιδιά πλέον πάμε για την επόμενη Κυριακή.Όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε πμ ή ρωτήστε εδώ.Υπενθυμίζω ψάχνουμε κάποιον κυρίως παθητικό.Αδιάφορη εμφάνιση ή ηλικία αρκεί να ξέρει να κάνει καλό σεξ.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.701
Πόντοι
606
Παιδιά πλέον πάμε για την επόμενη Κυριακή.Όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε πμ ή ρωτήστε εδώ.Υπενθυμίζω ψάχνουμε κάποιον κυρίως παθητικό.Αδιάφορη εμφάνιση ή ηλικία αρκεί να ξέρει να κάνει καλό σεξ.

πουτανα δηλαδη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε σωστος γαμος ετσι δεν στεριωνει :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θα μαυρίσω όμως το προσωπο μου
hqdefault.jpg

ετσι τυπε? :S

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.664
Πόντοι
1.406
Καλα τυπε,οταν θα μπει η κουλουρα και θα σου πατησει ποδι το στεφανι σου,και θα σου αρχισει τα κομμενες οι παρτουζες και μονο εμενα θα εχεις και τα σκασμος Αντωνακη μου ,τοτε θα αναθεωρησεις περι γαμου.Τοτε τελειωνουν οι γλυκες και αρχιζει η παντοφλα ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλα τυπε,οταν θα μπει η κουλουρα και θα σου πατησει ποδι το στεφανι σου,και θα σου αρχισει τα κομμενες οι παρτουζες και μονο εμενα θα εχεις και τα σκασμος Αντωνακη μου ,τοτε θα αναθεωρησεις περι γαμου.Τοτε τελειωνουν οι γλυκες και αρχιζει η παντοφλα ...
τυπε ο λεγκολας δεν βλεπει τι τραβανε οι παντρεμενοι και νομιζει οτι το να ορκιστει αιωνια αγαπη σε εναν πακιστανο ειναι κατι απλο που θα μπορεσει να το κανει :S

Επισκέπτης
αφήστε τα ψυχογραφήματα μου τώρα κ πείτε αν θέλετε να δείτε τον άντρακλα τον λέγκολας να τσιμπουκώνει την πακιστανική ψώλα.

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τυπε γιατι διαλεξες αυτο το νικ; Σου αρεσει ο Λεγκολας ως ανδρας ή θεωρεις οτι ταυτιζεσαι με το χαρακτηρα;

Γιατί, το τεντώνει το τόξο,
       το σαλιώνει το βέλος,
       το ισιώνει το φτερό,
       τον κεντράρει τον στόχο,
       το φοράει το κολάν ...
Τι ρωτάς κι εσύ;  :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
αφήστε τα ψυχογραφήματα μου τώρα κ πείτε αν θέλετε να δείτε τον άντρακλα τον λέγκολας να τσιμπουκώνει την πακιστανική ψώλα.
nai dagkvto,,exv alloyw deka pisv moy poy perimenoyn arxontopoylo moy na se doyn :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom