Νέα

Ψάχνουμε άτομα για παρτούζα.Έλληνας-Πακιστανός ζευγάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 679
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
Στον πυρήνα της Νικαίας διοργανώναμε παλιά θεματικές S/M με Πακιστανούς.Το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της ΧΑ .Ούτε στην δικογραφία το βρήκαν.

Το κωλαράκι του Κάσι το έπερναν κυρίως Μπανγκλαντεσιανοί.

τυπε θα γυρισει ο τροχος να γαμησει κι ο φτωχος  :rockon:

Επισκέπτης
Πριν λίγο τελείωσε η φάση.Ευχαριστούμε τον διακριτικό νεαρό φίλο που συμμετείχε και έμεινε πολύ ευχαριστημένος.Για ενημέρωση του κοινού να πούμε πως όλοι χύσαμε από 2 φορές καθώς παίζαμε για ώρες.Τέλεια εμπειρία μάγκες

Black_Pearl

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πότε αρχίσατε την κυριακή, τι ώρα ;
Εκτός από σεξ τι άλλο κάνατε ;
Φάγατε, ήπιατε ;

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.876
Πόντοι
216
Λοιπόν επειδή στα πμ ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια και βαριέμαι να τα λέω συνέχεια

Ο Πακιστανός είναι 1.70 ύψος προφανώς μελαμψός με μούσι, μέτρια τριχωτός και γύρω στα 65 κιλά.Λεπτή και μεγάλη για τα Ασιατικά δεδομένα ψωλή.

Εγώ 1.85 και 110 κιλά γομάρι τριχωτός με πλάτες και μούσι ενώ έχω ξούρα τέρμα το κεφάλι.Λένε ωραία χαρακτηριστικά προσώπου.Χοντρή ψώλα (ειδικά το πουτσοκέφαλο) και μέτριο μήκος (όχι μικροψώλης όμως).Άτριχη πληθωρική χοντροκωλάρα.Βασικά φέρνω σε Χρυσαυγίτης όλοι μου λένε τώρα με το ξούρα κεφάλι.

Θέλουμε κυρίως να γαμήσουμε και περισσότερο εγώ (αν και εγώ γαμιέμαι επίσης) και γενικά σκηνικά πιπές κώλος είτε με τον τρίτο,τέταρτο,πέμπτο κοκ της παρέας είτε με εμένα στη μέση.Επίσης ψηνόμαστε και για κανά τρενάκι φάση και ότι άλλο βγεί.

marklin.jpg

Αν σου πετυχει η μακετα, τυφλα να χει το γαμησι, τυπε :rockon:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.301
Πόντοι
10.336
Πριν λίγο τελείωσε η φάση.Ευχαριστούμε τον διακριτικό νεαρό φίλο που συμμετείχε και έμεινε πολύ ευχαριστημένος.Για ενημέρωση του κοινού να πούμε πως όλοι χύσαμε από 2 φορές καθώς παίζαμε για ώρες.Τέλεια εμπειρία μάγκες

γαμησες καθολου ή μονο την εφαγες παλι ?

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε ησουνα καλος οικοδεσποτης?Καλος μηχανοδηγος?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Και τον πιστεψες τον μεταναστη αγαθο μου αγορι?

Επρέπε να ακούσω την λαικό θυμοσοφικό ε? Φάση οι γυναίκες είναι πουτάνες και κατώτερες,οι μετανάστες βρωμιάρηδες,ψεύτες και κλέφτες και οι γκέι είμαστε μόνο για πούτσες ε?

Άλλη φορά δεν θα είμαι τόσο αγαθιάρης.Το χαιλ χιτλερ το κάνω καλά κύριε?

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Επρέπε να ακούσω την λαικό θυμοσοφικό ε? Φάση οι γυναίκες είναι πουτάνες και κατώτερες,οι μετανάστες βρωμιάρηδες,ψεύτες και κλέφτες και οι γκέι είμαστε μόνο για πούτσες ε?

Άλλη φορά δεν θα είμαι τόσο αγαθιάρης.Το χαιλ χιτλερ το κάνω καλά κύριε?
Εσυ γκευ τυπε?Απο που κι ως που?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.895
Πόντοι
2.606
πες στον αντισθενη να ανοιξει ρε τυπε λεγκολα μια καρτελα να γραψει και κριτικη ο παικτης  :grin:

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
ακομα παιζει αυτη η μαλακια??

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.876
Πόντοι
216

Καλα που ταν διακτιτικος αυτος, τυπεα, γιατι αλλιως μπορει να χες ασχημα ντραβαλα! :rockon:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τελικα τυπε,ειτε εισαι ο legolas, ειτε εισαι ο Λιλας
πουτσα Πακιστανου συνεχεια θα ζητας.

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
χμμμμ επεσε πολυ γαμιση τελικα το σαββατοκυριακο!!!! γεμισαμε πουστηδες και κωλομπαραδες, το κακο ειναι οτι ανακατευθηκαν, μικροι μεγαλοι στο ιδιο καφενειο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom