Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Eλα ΚΑΥΛΕΑ ΜΟΥ!!!Την τριτη θα κουμπωσουμε βαρη με πιτσιλιστη!Προπόνηση κάνατε σήμερα?![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Eλα ΚΑΥΛΕΑ ΜΟΥ!!!Την τριτη θα κουμπωσουμε βαρη με πιτσιλιστη!Προπόνηση κάνατε σήμερα?![]()
Στον πυρήνα της Νικαίας διοργανώναμε παλιά θεματικές S/M με Πακιστανούς.Το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της ΧΑ .Ούτε στην δικογραφία το βρήκαν.
Το κωλαράκι του Κάσι το έπερναν κυρίως Μπανγκλαντεσιανοί.
Λοιπόν επειδή στα πμ ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια και βαριέμαι να τα λέω συνέχεια
Ο Πακιστανός είναι 1.70 ύψος προφανώς μελαμψός με μούσι, μέτρια τριχωτός και γύρω στα 65 κιλά.Λεπτή και μεγάλη για τα Ασιατικά δεδομένα ψωλή.
Εγώ 1.85 και 110 κιλά γομάρι τριχωτός με πλάτες και μούσι ενώ έχω ξούρα τέρμα το κεφάλι.Λένε ωραία χαρακτηριστικά προσώπου.Χοντρή ψώλα (ειδικά το πουτσοκέφαλο) και μέτριο μήκος (όχι μικροψώλης όμως).Άτριχη πληθωρική χοντροκωλάρα.Βασικά φέρνω σε Χρυσαυγίτης όλοι μου λένε τώρα με το ξούρα κεφάλι.
Θέλουμε κυρίως να γαμήσουμε και περισσότερο εγώ (αν και εγώ γαμιέμαι επίσης) και γενικά σκηνικά πιπές κώλος είτε με τον τρίτο,τέταρτο,πέμπτο κοκ της παρέας είτε με εμένα στη μέση.Επίσης ψηνόμαστε και για κανά τρενάκι φάση και ότι άλλο βγεί.
![]()
Αν σου πετυχει η μακετα, τυφλα να χει το γαμησι, τυπε![]()
Πριν λίγο τελείωσε η φάση.Ευχαριστούμε τον διακριτικό νεαρό φίλο που συμμετείχε και έμεινε πολύ ευχαριστημένος.Για ενημέρωση του κοινού να πούμε πως όλοι χύσαμε από 2 φορές καθώς παίζαμε για ώρες.Τέλεια εμπειρία μάγκες
γαμησες καθολου ?
Ο Πακις τον αρπαξε τουτη τη φορα?
Όχι αλλά υποσχέθηκε να με αφήσει να χώσω για λίγη ώρα μέχρι το πουτσοκέφαλο μου κάποια άλλη στιγμή στο μεταξύ μας.
Και τον πιστεψες τον μεταναστη αγαθο μου αγορι?
Εσυ γκευ τυπε?Απο που κι ως που?Επρέπε να ακούσω την λαικό θυμοσοφικό ε? Φάση οι γυναίκες είναι πουτάνες και κατώτερες,οι μετανάστες βρωμιάρηδες,ψεύτες και κλέφτες και οι γκέι είμαστε μόνο για πούτσες ε?
Άλλη φορά δεν θα είμαι τόσο αγαθιάρης.Το χαιλ χιτλερ το κάνω καλά κύριε?
πες στον αντισθενη να ανοιξει ρε τυπε λεγκολα μια καρτελα να γραψει και κριτικη ο παικτηςΠριν λίγο τελείωσε η φάση.Ευχαριστούμε τον διακριτικό νεαρό φίλο που συμμετείχε και έμεινε πολύ ευχαριστημένος.Για ενημέρωση του κοινού να πούμε πως όλοι χύσαμε από 2 φορές καθώς παίζαμε για ώρες.Τέλεια εμπειρία μάγκες
Πριν λίγο τελείωσε η φάση.Ευχαριστούμε τον διακριτικό νεαρό φίλο που συμμετείχε και έμεινε πολύ ευχαριστημένος.Για ενημέρωση του κοινού να πούμε πως όλοι χύσαμε από 2 φορές καθώς παίζαμε για ώρες.Τέλεια εμπειρία μάγκες