Elafromialos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2024
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καθαρό. 50 ευρώ τιμή για πρώτη εμειρία ένα απλό στοματικό μεε προφύλαξη.
Καθαρό. 50 ευρώ τιμή για πρώτη εμειρία ένα απλό στοματικό μεε προφύλαξη.
επίσης πολύ κοντα είναι το Λ.Βουλιαγμένης 238 στον Άγιο Δημήτριο καθώς και το Τριγγέτα 3 στον Ν.Κόσμο , όπως και το Βούρβαχη 19 σε Ν.ΚόσμοΥπαρχουν το deluxe στη Δαφνη, Ισμηνης 2. Το sensuality spa που εχει μασαζ και το βραδυ γινεται στουντιο. Μετα το ηλια ηλιου 82 στο νεο κοσμο. Επισης στην εθναρχου μακαριου το diamond spa και τελος στον Αγιο Ιωαννη, λιγο πιο μακρια δηλαδη, το Μελαντιας 50.
Να είχαμε και κανα μπουρδελακι κοντα, καλά θα ήταν. Δε γίνεται να σκάμε κάθε φορά 50ρικοεπίσης πολύ κοντα είναι το Λ.Βουλιαγμένης 238 στον Άγιο Δημήτριο καθώς και το Τριγγέτα 3 στον Ν.Κόσμο , όπως και το Βούρβαχη 19 σε Ν.Κόσμο
Εγώ πάλι θα ήθελα τα μασατζιδικα (των οποίων είμαι fan) να βρουν την παλιά τους αίγλη, με κοπέλες που σου έπεφτε το σαγόνι, υπηρεσίες που σήμερα σπανίζουν κ χωρίς την αίσθηση της σημερινής ξεπετας. Ποιο 50αρικο....???? Εγώ που θέλω άνεση χρόνου ,επίσκεψη σε studio ξεκινά από τα 100 κ ανεβαίνει....Να είχαμε και κανα μπουρδελακι κοντα, καλά θα ήταν. Δε γίνεται να σκάμε κάθε φορά 50ρικο
Καταλαβαινω φίλε. Και εγώ θεωρώ τα στούντιο ψιλοαπατη. Δεν αξίζουν οι υπηρεσίες κάτι εξτρα. Στο Μελαντίας 50 θεωρώ οτι υπάρχουν οι πιο όμορφες κοπέλες στην περιοχή πάντως.Εγώ πάλι θα ήθελα τα μασατζιδικα (των οποίων είμαι fan) να βρουν την παλιά τους αίγλη, με κοπέλες που σου έπεφτε το σαγόνι, υπηρεσίες που σήμερα σπανίζουν κ χωρίς την αίσθηση της σημερινής ξεπετας. Ποιο 50αρικο....???? Εγώ που θέλω άνεση χρόνου ,επίσκεψη σε studio ξεκινά από τα 100 κ ανεβαίνει....
Μ αρεσει που ρωταει για μια περιοχη που ειναι πραγματι ολα εκει!!! Χαμπαρι δεν εχει παρει??Τι ηλίθιο θέμα είναι αυτό ρε παιδιά.
Εμείς μεταναστεύουμε για να ρίξουμε ένα πουτσο και αυτός ψάχνει μέσα στην γειτονιά του τι υπάρχει; Γεμάτος είναι ο νέος Κόσμος όλα τα στούντιο μασάζ εκεί είναι μια ευθεία ένα πίσω από το άλλο.
Το site έχει Μπάνερ με τις γνωστές αλυσίδες και διευθύνσεις. (και κριτικές!)
πάνε φυλής 84 ισόγειο και ρώτα τον ουράνιο κυρ.Βασίλη να σου πει.Ρε παιδιά το στούντιο πριν τις στήλες του Ολυμπίου Διός στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης προς Αθήνα εκεί που τελειώνει το νεκροταφείο τέλος πάντων λίγο ποιο κάτω. Υπάρχει ακόμη?
Ο κυρ Βασιλης του φ84...παει?? εγινε ουρανιος???πάνε φυλής 84 ισόγειο και ρώτα τον ουράνιο κυρ.Βασίλη να σου πει.
Οποτε μ εβλεπε ελεγε " περνα μεσα παλικαρι μου να σου βαλω τη Σονια να περασεις τοσο ομορφα και μετα ολο αυτη θα ζητας" οπερ και εγενετο...Ο κυρ Βασιλης του φ84...παει?? εγινε ουρανιος???