Νέα

Ψαχνω studio; μπουρδελο; κατι αλλο; με διαρκεια στο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tribute
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tribute

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Γενικα δεν ειμαι τακτικος μπουρδελιαρης οσες φορες εχω παει ειναι το κλασσικο 10-15λεπτο και λογω μικρης ηλικιας θελω εμπειρια με διαρκεια :2funny:
Ψαχνω :knockinb: καπου που να πω το ευχαριστηθηκα και να τελειωσω 2-3 φορες αν κατσει  :cum: Κατι σε διαρκεια 30-35 λεπτα και περισσοτερο. Ενοειται δινω παραπανω φραγκα.
Τι εχω σκεφτει μεχρι στιγμης:
Μπαινω σε ρδελο των 20ε και συνεννοουμαι με τανα η τσατσα ποσο παει να κατσει 30-40 λεπτα παραπανω; Παιζει αυτο;
Σε στουντιο πως ειναι; Τα 50ε ειναι για 10-15 λεπτα και ειναι ακριβα λογω του χωρου η ειναι αυτη η τιμη λογω μεγαλυτερης διαρκειας;
Τι προτεινεται;  :think:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
Γενικα δεν ειμαι τακτικος μπουρδελιαρης οσες φορες εχω παει ειναι το κλασσικο 10-15λεπτο και λογω μικρης ηλικιας θελω εμπειρια με διαρκεια :2funny:
Ψαχνω :knockinb: καπου που να πω το ευχαριστηθηκα και να τελειωσω 2-3 φορες αν κατσει  :cum: Κατι σε διαρκεια 30-35 λεπτα και περισσοτερο. Ενοειται δινω παραπανω φραγκα.
Μπαινω σε ρδελο των 20ε και συνεννοουμαι με τανα η τσατσα ποσο παει να κατσει 30-40 λεπτα παραπανω; Παιζει αυτο;
Σε στουντιο πως ειναι; Τα 50ε ειναι για 10-15 λεπτα και ειναι ακριβα λογω του χωρου η ειναι αυτη η τιμη λογω μεγαλυτερης διαρκειας;
φίλε στο μεταξι με 50 ευρω καθεσαι μιση ωρα αφου το συννενοηθεις πρωτα ολα με τσατσα(ποση ωρα,ποσες φορες,τι θα σου κανει η γκομενα κτλ)επειδη όμως είσαι και μικρής ηλικίας θα σε συμβούέυα οτι κάνεις  με όποια το κάνεις παντα με προφύλαξη γιατι κολλας αφροδίσιο για πλάκα...αυτα

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
47
Πόντοι
1
φυσικα και παιζει αρκει να συννενοηθεις με το πορνιδιο...τωρα αν θες πιο κυριλε καταστασεις πηγαινε σε ενα στουντιο δωσε 100-300 ευρω για μιση εως μια ωριτσα(φυσικα με οσες εκτονωσεις γουσταρεις) με φουλ προγραμμα και τα παντα ολα και εισαι κομπλε..η παρε καμια βιζιτα.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
φυσικα και παιζει αρκει να συννενοηθεις με το πορνιδιο...τωρα αν θες πιο κυριλε καταστασεις πηγαινε σε ενα στουντιο δωσε 100-300 ευρω για μιση εως μια ωριτσα(φυσικα με οσες εκτονωσεις γουσταρεις) με φουλ προγραμμα και τα παντα ολα και εισαι κομπλε..η παρε καμια βιζιτα.
με 300 μπορεί να βρεί μια ανεξάρτητη να την γαμάει όλο το βράδυ...!!!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Γενικα δεν ειμαι τακτικος μπουρδελιαρης οσες φορες εχω παει ειναι το κλασσικο 10-15λεπτο και λογω μικρης ηλικιας θελω εμπειρια με διαρκεια 2funny
Ψαχνω Knockin' Boots καπου που να πω το ευχαριστηθηκα και να τελειωσω 2-3 φορες αν κατσει  Κατι σε διαρκεια 30-35 λεπτα και περισσοτερο. Ενοειται δινω παραπανω φραγκα.
Τι προτεινεται;  Hmmm....

παρε ενα call girl 1ωρα στα 100 να ξελαμπικαρεις αν θελεις διαρκεια

OP
OP
tribute

tribute

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
η συναντηση προτιμω να μην γινει σπιτι η ξενοδοχειο. αρα αποκλειω βιζιτα
καλυτερα δηλαδη σε φυλης/μεταξι 60-70€ παρα σε στουντιο για αυτο που ζηταω?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μπαινω σε ρδελο των 20ε και συνεννοουμαι με τανα η τσατσα ποσο παει να κατσει 30-40 λεπτα παραπανω; Παιζει      αυτο;  Παιζη τυπε μου και προτηνο να πας χριστινακι φυλης 71 οροφος απογευματινη βαρδια χοσε ανα 100 για μια ωρσα θα ξεχασης και το ονομα σου  :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μπαινο απο κινιτο τυποι σορυ για το λαθος λοιπον φυλης 71 οροφος απογευμα χριστινακι χοσε 100.για μια ωρα θα ξεχασης και το ονομα σου τυπε  :rockon:

kz28

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2014
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Μπαινο απο κινιτο τυποι σορυ για το λαθος λοιπον φυλης 71 οροφος απογευμα χριστινακι χοσε 100.για μια ωρα θα ξεχασης και το ονομα σου τυπε  :rockon:

οταν μπορει να την πηδηξει με 20 γιατι να τις δωσει το 5πλασιο? πολλα δεν ειναι  :think:

dionisis-xrisa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
βρες κανα milfaki παντρεμενο και γαμα τσαμπε :fuck2: :grin:

Επισκέπτης
......

.. στό Φ 99 πήγες ?????
όχι Δευτέρα πήγα στο φυλης40 και μετά καπάκι Ρεμούνδου 21 με την ιββανα.. :rockon: :rockon:
Και μην πήγενεται  σε κοπέλες με απλό δεν αξίζουν έχει δείξει η μικρή μου πείρα στο μπουρδελα..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
όχι Δευτέρα πήγα στο φυλης40 και μετά καπάκι Ρεμούνδου 21 με την ιββανα.. :rockon: :rockon:
Και μην πήγενεται   σε κοπέλες με απλό δεν αξίζουν έχει δείξει η μικρή μου πείρα στο μπουρδελα..
.......

........ Ω Ω Ω Ω Ω Αγαπητέεε αυτό γιά έμένα τόν άδαή σημαίνει τό έναυσμα γιά μελέτη προσωπική, έρευνα άπροκατάληπτη, άσυμβίβαστη...ΚΡΙΤΙΚΗ έγρήγορση  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
αν εισαι πελάτης , ευγενης και καθαρός και ευχαριστος τυπος οι περισσότερες ανεξαρτητες που δεν εχουν οδηγο να τους τα πριζει εαν δεν εχουν δουλεια θα κατσουν και μιση ωρα παραπανω με τα ιδια λεφτα......
στα στουντιο αναλογα΄την κοπέλα και την τστσα και την δουλεια μερικες κατι θα δώσουν παραπάνω.....
υπο την προυποθεση οτι ισχυουν αυτα πουγραψα ποιο πανω....
στην χειρότερη ένα ποτο στην κουζινα η στο σαλόνι με την κοπελα θα το πιεις...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πρώτα τα βασικά,

Για μπουρδελα η σχέση χρηματων χρόνου είναι η παρακάτω

Μετάξι 10-15 ευρώ ( αναλόγως υπηρεσιών ) για 10 λεπτά.
Φυλης - Λιοσίων 20-30 ευρώ ( αναλόγως υπηρεσιών ) για 15 λεπτά.

Στούντιο, 50-80 ευρώ ( αναλόγως υπηρεσιών ) για 25 λεπτά

Call Girls Freelancers ( Ελευθέρας Βοσκής απο αγγελίες ) 60 με 150 η ώρα ανάλογα τις υπηρεσίες την ηλικία και την εμφάνιση. Παζάρι παίζει αλλά σε λογικά πλαισια.

Call Girls απο γραφεία, 100 - 200  η ώρα ανάλογα τις υπηρεσίες την ηλικία και την εμφάνιση.

Εφόσον είσαι νέος στο χώρο καλά κάνεις και ρωτάς αλλά  πρέπει και να πειραματιστείς.

Αν θες τη προσωπική μου γνώμη βρες ξεκίνα με κάποια milf freelancer. Το χρόνο που θα συμφωνήσετε τον κρατάνε και δεν έχουν τις χρονικές πιέσεις που έχουν οι άλλες των γραφείων. Επίσης κάποια milf τη βρίσκουν να πηγαίνουν με πολύ νεους και απειρους αρκέι να ειναι καθαροί και όχι μαλάκες. Προσοχή να εξασφαλίζεις ότι θα έρθει η κοπέλα της φωτογραφίας της αγγελίας, θα επιμένεις σε αυτό λέγοντας απο το τηλέφωνο οτι σε διαφορετική φάση το ραντεβού θα ακυρωθεί.

Τέλος περιτόν να σου πούμε ότι το σκουφί σου και τα μάτια σου.

tyrion lan

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
απο αυτα που εχω δοκιμασει εγω το πιο ιδανικο ειναι call girl στο 100αρι για μια ωρα.. απο κει και επειτα παροτι ξεκινησα με στουντιο νομιζω ειναι το πλεον ασυμφορο χωρια οτι εχει πεσει η ποιοτητα των κοριτσιων.. δοκιμασε για αρχη φυλης που εχει ωραια κομματια και αμα φας φολα θα κλαις το 20αρι και οχι το 50αρι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom