Θες στούντιο, αλλά χρεώνουν ακριβά. Δεν ζήτησα ποτέ τέτοια υπηρεσία, από αλλού το διάβασα σε κριτική, πως γίνεται. Το κάτι άλλο είναι αυτό που ζητάς, αλλά το βρίσκεις δύσκολα. Έχει κάτι ερασιτέχνες εδώ κι εκεί που βάζουν αγγελία, σπάνια, αραιά και που. Φυσικά δεν θα σου πω που και πως, παρατήρησα κάποιες συζητήσεις και είδα κάποια έχθρα όσον αφορά το ζήτημα αγγελία/ερασιτέχνες/επαγγελματίες, κι αν είδα σωστά, παίξανε και μπαν.
Εγώ έδεσα τη γαϊδάρα μου (στανταράκια), με ζευγαράκια και παντρεμένες κυρίες. Δεν είναι επαγγελματίες, ανοίγονται δύσκολα, θέλουν ψήσιμο (ανταλλαγή φωτογραφιών κτλ), όμως αισθάνεσαι σαν να γαμάς σπίτι σου, πολύ φιλικά, οικεία και όμορφα. Κι η ώρα σπάνια πιέζει, ειδικά αν είσαι γεναιόδωρος. Ούτε συγκρίνεται με πιάτσες, όρθια, ξεπέτες, από όπου με κλέψαν κιόλας και με εξαπάτησαν. Να βοηθήσω ήθελα. Όχι να ερεθίσω. Γι' αυτό έγραψα αυτά, εντελώς φιλικά κι εμπιστευτηκά. Ελπίζω να μή φάω καμμιά κατραπακιά σαν άλλους...
Και πού 'στε; Παντρευτείτε (ΟΛΟΙ) να γαμήσουμε (ΟΛΟΙ), τύποι!
Τέτοια κρεβάτια δεν είδα ποτέ ούτε στον ύπνο μου, ούτε σε σχέση, ούτε σε φάση καν. Σαν το δοκιμασμένο πράμα τ' αλλουνού, ΠΟΥΘΕΝΑ καλύτερο δεν έχει! Cuckold και ξερό ψωμί!