Νέα

Ψαχνω studio; μπουρδελο; κατι αλλο; με διαρκεια στο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tribute
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
οταν μπορει να την πηδηξει με 20 γιατι να τις δωσει το 5πλασιο? πολλα δεν ειναι  :think:
Ενοω αν εχει πολλες καυλες, και θελει πολυ προκαταρκτικα κτλ...να την παρει γισ μια ωρα...Αλλιως ναι ας παει να γαμηση σερι  :rockon:

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Θες στούντιο, αλλά χρεώνουν ακριβά. Δεν ζήτησα ποτέ τέτοια υπηρεσία, από αλλού το διάβασα σε κριτική, πως γίνεται. Το κάτι άλλο είναι αυτό που ζητάς, αλλά το βρίσκεις δύσκολα. Έχει κάτι ερασιτέχνες εδώ κι εκεί που βάζουν αγγελία, σπάνια, αραιά και που. Φυσικά δεν θα σου πω που και πως, παρατήρησα κάποιες συζητήσεις και είδα κάποια έχθρα όσον αφορά το ζήτημα αγγελία/ερασιτέχνες/επαγγελματίες, κι αν είδα σωστά, παίξανε και μπαν.

Εγώ έδεσα τη γαϊδάρα μου (στανταράκια), με ζευγαράκια και παντρεμένες κυρίες. Δεν είναι επαγγελματίες, ανοίγονται δύσκολα, θέλουν ψήσιμο (ανταλλαγή φωτογραφιών κτλ), όμως αισθάνεσαι σαν να γαμάς σπίτι σου, πολύ φιλικά, οικεία και όμορφα. Κι η ώρα σπάνια πιέζει, ειδικά αν είσαι γεναιόδωρος. Ούτε συγκρίνεται με πιάτσες, όρθια, ξεπέτες, από όπου με κλέψαν κιόλας και με εξαπάτησαν. Να βοηθήσω ήθελα. Όχι να ερεθίσω. Γι' αυτό έγραψα αυτά, εντελώς φιλικά κι εμπιστευτηκά. Ελπίζω να μή φάω καμμιά κατραπακιά σαν άλλους...

Και πού 'στε; Παντρευτείτε (ΟΛΟΙ) να γαμήσουμε (ΟΛΟΙ), τύποι! :zfuck: Τέτοια κρεβάτια δεν είδα ποτέ ούτε στον ύπνο μου, ούτε σε σχέση, ούτε σε φάση καν. Σαν το δοκιμασμένο πράμα τ' αλλουνού, ΠΟΥΘΕΝΑ καλύτερο δεν έχει! Cuckold και ξερό ψωμί!

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
50 ευρώ σε στούντιο : 15 με 20 λεπτά

Stories