Νέα

Ψαχνω shemale να πηδηξει την γκομενα μου και να βλεπω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

ρε τύπε, δεν διάβασες τι γράφει; Το κύριο πρόβλημά του είναι το οικονομικό γιατί όλες ζητάνε 400+. Κι εσύ του προτείνεις αυτή που ζητάει 1000;
Αμοιβές:
● Μίνι Δεκαπεντάλεπτο ~ 50 (Μόνο, για άτομα που τελειώνουν γρήγορα η ψάχνουν για κάτι γρήγορο και οικονομικό)
● Μισάωρο ενεργοπαθητικό/παθητικό ~ 80
● Μισάωρο ενεργοπαθητικό/παθητικό + μασάζ ~ 100
● Μισάωρο ενεργοπαθητικό + αυταρχικό ~ 100
● Ωριαίο ενεργοπαθητικό/παθητικό ~ 150
● Ωριαίο ενεργοπαθητικό/παθητικό + μασάζ ~ 180
● Ωριαίο ενεργοπαθητικό + αυταρχικό ~ 200
● VIP δίωρο ~ 300
● Ωριαίο Τρίο (2 Άντρες) ~ 300
Ζευγάρια ~ 1000
● Κάθε Εξτρά ώρα +150​
● OutCall Χρέωση +100 + ΤΑΞΙ

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ειχα ρωτησει κ γω την ελενα για τριο αλλα μου ειπε οτιδεν γουσταρει γυναικες κ αν το κανει θελει 1000!!! :uglystupid:

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Ρε μαγκες ψαχνω να βρω ενα shemale που να μοιαζει ομως πολυ με γυναικα ναχει πιο μεγαλο πεος απο το δικο μου (τον εχω 16,5) για να ξεσκισει απο πισω την γκομενα μου και γω να βλεπω αλλα ζητανε ρε σεις απο 400-500 ευρω! ειναι τρελοι μαλλον.. :idiot: ξερετε κανεναν φτηνο? (εως 120ευρω)..σημειωστε οτι δεν ειμαι gay αλλα 100% straight απλα θελω να παρω λιγο ματι...εχετε κανεναν να μου συστησετε? (αντρες αποκλειονται)

Ρε τύπε,αφού είσαι 100% straight όπως δηλώνεις,

Για ποιο λόγο δε βρίσκεις μία bi γκόμενα να κάνει λεσβιακό με τη δικιά σου και αν γουστάρεις να τη σκίσει να φορέσει strap on και να παίρνεις μάτι ? ? Άρα κάτι δεν πάει καλά τύπε!

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αφου την δινειs να την πετσωσει αλλοs..............δεν εχω λογια

Δεν την "δινει" τυπε. Η γκομενα γουσταρει πρωτα απο ολα και μετα γινεται ο,τι γινεται, αν γινει.

Και με αυτον να μην ηταν, η γκομενα θα το γουσταρε το καρφωμα απο το βελι. Δεν αλλαζει κατι.

Επισκέπτης
παιδια μπηκα να ενημερωσω...ακολουθησα την συμβουλη ενος φιλου εδω μεσα και πηγαμε προς συγγρου μερια..αφου ψαξαμε αρκετα βρηκαμε μια τρανς που δεχτηκε με 200 ευρω..αρκετα εμφανισιμη ξανθια ψηλη μας οδηγησε σε κοντινο ξενοδοχειο οπου μας εδωσαν ενα αρκετα καλο δωματιο στον 2ο οροφο..οταν γδυθηκε παιδια επαθα πλακα..ο τυπος η η τυπισσα αν θελετε ειχε βαρβατο παλαμαρι δεν μας ξεγελασε..οταν η δικια μου μπηκε για μπανιο μιλησα λιγο με τον τρανς και του ζητησα να την ξεσκισει καλα..μου απαντησε μην ανησυχεις δεν θα τα κλαψεις τα λεφτα σου..αντιθετα θα κλαψει η δικια σου απο το ξεκωλιασμα που θα της ριξω..λεγοντας αυτο μπηκε στο μπανιο και αυτος την ωρα που η δικια μου πλενοτανε...αυτη εδειξε να αιφνιδιαζεται κατι πηγε να πει αλλα ο τρανς δεν της εδωσε πολλα περιθωρια..μπηκε κι αυτος στην ντουζιερα και αρχισε να την χουφτωνει αγρια και να την φιλαει λεγοντας της σημερα θα ξεσκισω το γυναικειο κωλαρακι σου μικρη μου..σημειωστε οτι η δικια μου ειναι 29 και αρκετα εμφανισιμη 1,65 υψος 56 κιλα βαρος  μελαχροινη...ξαφνικα την σηκωνει και την παει στο κρεββατι με την μια..μου λεει εσυ κατσε φρονιμος σαν καλο παιδακι και κοιταζε το ξεκωλιασμα της δικιας σου..αρχιζουν μια "παλη" στο κρεββατι και αφου φορεσε καποτα της τον εδωσε στο στομα..της τον εχωσε τοσο βαθεια που την επνιγε κατα διαστηματα..ξαφνικα την γυριζει μπρουμυτα βαζει σαλιο στο πουλι του και μετα το κεντραρει αναμεσα στα κωλομερια της(δεν εβαλε λιπαντικο επιτηδες μαλλον) σπρωχνει 2-3 φορες και ξαφνικα ακουω ενα μακροσυρτο αααααααααααχχχχχχ απο την δικη μου...σιγα με πεθανες του λεει..της τον εχωσε ολον με την μια αδερφια..της αρχιζει ενα αγριο ξεκωλιασμα και ενω αυτη φωναζε της τραβαει τα μαλλια και της λεει..πες τι σου κανω να το ακουσει ο δικος σου..σου σκιζω τον κωλο φωναξε το καριολα..της τραβαει πιο δυνατα τα μαλλια και της λεει επιτακτικα..ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ..μου σκιζεις τον κωλο με ξεφτιλιζεις λεει αυτη..συνεχισε να την γαμαει σαν σεληνιασμενος το κρεββατι τρανταζε ενω η δικια μου εσφιγγε τα σεντονια λες και ετσι θα γλυτωνε..δεν αντεχω αλλο με εσκισες φτανει του λεει..τοτε αυτος ανεβασε κι αλλο στροφες κι εν μεσω κραυγων εχυσε στην κολαρα της..οταν σηκωθηκε αυτος η δικια μου αποκαμωμενη εμεινε σαν λιποθυμη στο κρεββατι..την πλησιαζω και της λεω σ αρεσε μικρη μου? με πεθανε ο πουστης μου λεει αλλα ηταν καυλα...ντυθηκαμε και φυγαμε ευτυχισμενοι και πηγαμε για ποτακι στην γλυφαδα...περασαμε υπεροχα..και στα δικα σας μαγκες..

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
ρε τύπε, δεν διάβασες τι γράφει; Το κύριο πρόβλημά του είναι το οικονομικό γιατί όλες ζητάνε 400+. Κι εσύ του προτείνεις αυτή που ζητάει 1000;
Αμοιβές:
● Μίνι Δεκαπεντάλεπτο ~ 50 (Μόνο, για άτομα που τελειώνουν γρήγορα η ψάχνουν για κάτι γρήγορο και οικονομικό)
● Μισάωρο ενεργοπαθητικό/παθητικό ~ 80
● Μισάωρο ενεργοπαθητικό/παθητικό + μασάζ ~ 100
● Μισάωρο ενεργοπαθητικό + αυταρχικό ~ 100
● Ωριαίο ενεργοπαθητικό/παθητικό ~ 150
● Ωριαίο ενεργοπαθητικό/παθητικό + μασάζ ~ 180
● Ωριαίο ενεργοπαθητικό + αυταρχικό ~ 200
● VIP δίωρο ~ 300
● Ωριαίο Τρίο (2 Άντρες) ~ 300
Ζευγάρια ~ 1000
● Κάθε Εξτρά ώρα +150​
● OutCall Χρέωση +100 + ΤΑΞΙ

ναι αλλα αυτος θελει απλα να βλεπει να του γαμαει την γυναικα shemale οποτε δε νομιζω να είναι στην κατηγορια που εχεις υπογραμισει απλα πιο πισω, αυτος δε θα εχει καμμια συμμετοχη . τεσπα..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
καλα ρε τα τραβελια ειναι πιο ακριβα απο πουτανες?πολλοι τους ξυνει ο κωλος τους μαλλον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
αυτο ηταν ολο? εσενα πως σου φανηκε? χτυπησες καμια φραπα?

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
παιδια μπηκα να ενημερωσω...ακολουθησα την συμβουλη ενος φιλου εδω μεσα και πηγαμε προς συγγρου μερια..αφου ψαξαμε αρκετα βρηκαμε μια τρανς που δεχτηκε με 200 ευρω..αρκετα εμφανισιμη ξανθια ψηλη μας οδηγησε σε κοντινο ξενοδοχειο οπου μας εδωσαν ενα αρκετα καλο δωματιο στον 2ο οροφο..οταν γδυθηκε παιδια επαθα πλακα..ο τυπος η η τυπισσα αν θελετε ειχε βαρβατο παλαμαρι δεν μας ξεγελασε..οταν η δικια μου μπηκε για μπανιο μιλησα λιγο με τον τρανς και του ζητησα να την ξεσκισει καλα..μου απαντησε μην ανησυχεις δεν θα τα κλαψεις τα λεφτα σου..αντιθετα θα κλαψει η δικια σου απο το ξεκωλιασμα που θα της ριξω..λεγοντας αυτο μπηκε στο μπανιο και αυτος την ωρα που η δικια μου πλενοτανε...αυτη εδειξε να αιφνιδιαζεται κατι πηγε να πει αλλα ο τρανς δεν της εδωσε πολλα περιθωρια..μπηκε κι αυτος στην ντουζιερα και αρχισε να την χουφτωνει αγρια και να την φιλαει λεγοντας της σημερα θα ξεσκισω το γυναικειο κωλαρακι σου μικρη μου..σημειωστε οτι η δικια μου ειναι 29 και αρκετα εμφανισιμη 1,65 υψος 56 κιλα βαρος  μελαχροινη...ξαφνικα την σηκωνει και την παει στο κρεββατι με την μια..μου λεει εσυ κατσε φρονιμος σαν καλο παιδακι και κοιταζε το ξεκωλιασμα της δικιας σου..αρχιζουν μια "παλη" στο κρεββατι και αφου φορεσε καποτα της τον εδωσε στο στομα..της τον εχωσε τοσο βαθεια που την επνιγε κατα διαστηματα..ξαφνικα την γυριζει μπρουμυτα βαζει σαλιο στο πουλι του και μετα το κεντραρει αναμεσα στα κωλομερια της(δεν εβαλε λιπαντικο επιτηδες μαλλον) σπρωχνει 2-3 φορες και ξαφνικα ακουω ενα μακροσυρτο αααααααααααχχχχχχ απο την δικη μου...σιγα με πεθανες του λεει..της τον εχωσε ολον με την μια αδερφια..της αρχιζει ενα αγριο ξεκωλιασμα και ενω αυτη φωναζε της τραβαει τα μαλλια και της λεει..πες τι σου κανω να το ακουσει ο δικος σου..σου σκιζω τον κωλο φωναξε το καριολα..της τραβαει πιο δυνατα τα μαλλια και της λεει επιτακτικα..ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ..μου σκιζεις τον κωλο με ξεφτιλιζεις λεει αυτη..συνεχισε να την γαμαει σαν σεληνιασμενος το κρεββατι τρανταζε ενω η δικια μου εσφιγγε τα σεντονια λες και ετσι θα γλυτωνε..δεν αντεχω αλλο με εσκισες φτανει του λεει..τοτε αυτος ανεβασε κι αλλο στροφες κι εν μεσω κραυγων εχυσε στην κολαρα της..οταν σηκωθηκε αυτος η δικια μου αποκαμωμενη εμεινε σαν λιποθυμη στο κρεββατι..την πλησιαζω και της λεω σ αρεσε μικρη μου? με πεθανε ο πουστης μου λεει αλλα ηταν καυλα...ντυθηκαμε και φυγαμε ευτυχισμενοι και πηγαμε για ποτακι στην γλυφαδα...περασαμε υπεροχα..και στα δικα μαγκες..
:think:

Επισκέπτης
Παντως μαγκες ακριβα παιρνουν για τετοια εποχη..μας πηρε την 200αρα πηδηξε κιολας..τυχερος ο τραβελος.. :S

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Παντως μαγκες ακριβα παιρνουν για τετοια εποχη..μας πηρε την 200αρα πηδηξε κιολας..τυχερος ο τραβελος.. :S
ααααυτα ειναι... να σκιζεις κωλαρακια και να τα τσεπωνεις!!!!

Επισκέπτης
παντως τυποι μου εχω μια απορια..με τετοια παλαμαρια που δουλευουν και μια χαρα πως και γινονται τρανς?? εντυπωση μου κανει..

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366

παντως τυποι μου εχω μια απορια..με τετοια παλαμαρια που δουλευουν και μια χαρα πως και γινονται τρανς?? εντυπωση μου κανει..
προφανως γουσταρουν μπρος-πισω κινηση

σε συνδυασμο ισως και για λογους βιοπορισμου

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Δεν έχουν επιτυχία στις γυναίκες . . .  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom