Τι είπες τώρα!!!!!!!!!!!Εισαι πολυ κλισε χυστης...
Σε πληροφορω οτι εχω εναν γνωστο, που το πρωτο εκτρωμα το εχει πιτσιλισει :S
Εχω κάνει πολλες μαλακιες στην ζωη αλλα τετοια οχι.
Τι είπες τώρα!!!!!!!!!!!Εισαι πολυ κλισε χυστης...
Εισαι πολυ κλισε χυστης...
στο τρενακι αυτοι που ειναι στο μεσαιο βαγονι καλοπερνανε
ερχο μαι εγω τσαμπα αμα θες.Ρε μαγκες ψαχνω να βρω ενα shemale που να μοιαζει ομως πολυ με γυναικα ναχει πιο μεγαλο πεος απο το δικο μου (τον εχω 16,5) για να ξεσκισει απο πισω την γκομενα μου και γω να βλεπω αλλα ζητανε ρε σεις απο 400-500 ευρω! ειναι τρελοι μαλλον.. ξερετε κανεναν φτηνο? (εως 120ευρω)..σημειωστε οτι δεν ειμαι gay αλλα 100% straight απλα θελω να παρω λιγο ματι...εχετε κανεναν να μου συστησετε? (αντρες αποκλειονται)
ερχο μαι εγω τσαμπα αμα θες.
μην σου εβγαινε και κανας ταριφας τυπετυπε μην εισαι σιγουρος,γιατι μπορει η κοπελα του τυπου να μην ειναι ομορφη.φαντασου να πηγαινες για παρτουζα,και να σου εβγαινε η γυναικα του bbw lover :S
μην σου εβγαινε και κανας ταριφας τυπε
το ειχε παθει ο χυσανθος που εγραφε εδω τυπετυπε φανταζεσαι να πηγαινες να γαμησεις,και μετα να μην μπορουσες να κατσεις σε καρεκλα; :S
Ρε μαγκες ψαχνω να βρω ενα shemale που να μοιαζει ομως πολυ με γυναικα ναχει πιο μεγαλο πεος απο το δικο μου (τον εχω 16,5) για να ξεσκισει απο πισω την γκομενα μου και γω να βλεπω αλλα ζητανε ρε σεις απο 400-500 ευρω! ειναι τρελοι μαλλον.. ξερετε κανεναν φτηνο? (εως 120ευρω)..σημειωστε οτι δεν ειμαι gay αλλα 100% straight απλα θελω να παρω λιγο ματι...εχετε κανεναν να μου συστησετε? (αντρες αποκλειονται)
το ειχε παθει ο χυσανθος που εγραφε εδω τυπε
εψαχνε να παρει μερος σε παρτουζα με την γκομενα του
και στον τελος τον γαμησαν 3 :S
ειχε συγκινησει ολο το σαιτ η ιστορια του
θα ειχε γινει λιλας τυπεδηλαδη τυπε που να ψαχνοταν να τον παρει κι ολας τι θα παθαινε :S
Μπες στα θρεντ με τραβέλια όλο και κάτι θα βρεις
θα ειχε γινει λιλας τυπε
τυπε ο τυπος λεει οτι τα τραβελια δεν γουσταρουν γυναικες.μαλλον ειναι ανωμαλοι οι τυποι :S
Βασικά έχω την απορία αν η γκόμενά του πρωτίστως θα γούσταρε να την γαμήσει τράβελος
τυπε νομιζω οτι το λεει στην αρχη,μαλλον γουσταρει