tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
όλο παπαριές
οντως πολλαρωτησα πολλες τρανσ ολες θελουν απο 400 και πανω!!!
αμα το γουσταρα θα τοκανα..παντως αυτο μου το προτεινε μια τρανς γιατι λεει με γυναικες δεν μπορειΠες οτι θελεις να το φας και να σε βλεπει η γκομενα σου και ασε τις μαλακιες !!!!
χοντρο :-Πες οτι θελεις να το φας και να σε βλεπει η γκομενα σου και ασε τις μαλακιες !!!!
τυπε εχει παει με γυναικα μπροστα μου παλιοτερα παει και μονη της..δεν τιθεται θεμα ντροπης..απλα θελει μια ξεχωριστη εμπειριατυπε μηπως θελει κανονικη γυναικα αλλα ντρεπεται να στο πει?
ειστε παντως πολυ "προχω" "ζευγαρι"...τυπε εχει παει με γυναικα μπροστα μου παλιοτερα παει και μονη της..δεν τιθεται θεμα ντροπης..απλα θελει μια ξεχωριστη εμπειρια
εχουμε ελευθερη σχεση εδω και 5 χρονια..οι καλυτερες σχεσεις ειναι αυτες...ειστε παντως πολυ "προχω" "ζευγαρι"...
σου πανε τα γυναικεια η θασαι σαν την Κοντσιτα???Φιλε μου αν ενδιαφερεσαι εγω τον εχω 18+ .
Τραβαω ενα ξουρισμα βαθυ σπαρτιατικο, φοραω μια ξανθια περουκα και ερχομαι.
Τιμη 100 ευρω
συμφωνω, αν δεν ψαχνεσαι για παιδια και τετοιαεχουμε ελευθερη σχεση εδω και 5 χρονια..οι καλυτερες σχεσεις ειναι αυτες...
θα το φχαριστηθει διπλα τοτε!μπορει εκει που τρυπας ομως να καβλωσει και να σου ρθει απο πισω...εκει τι γινεται μαν?
μπορει εκει που τρυπας ομως να καβλωσει και να σου ρθει απο πισω...εκει τι γινεται μαν?Φιλε μου αν ενδιαφερεσαι εγω τον εχω 18+ .
Τραβαω ενα ξουρισμα βαθυ σπαρτιατικο, φοραω μια ξανθια περουκα και ερχομαι.
Τιμη 100 ευρω
εεεπσου πανε τα γυναικεια η θασαι σαν την Κοντσιτα???
αλλο ενα μεγαλο ταλεντο που πηγε χαμενο δηλαδη!!Ειχα ντυθει στο γυμνασιο για αποκριες και θεωρω οτι ημουνα πολυ καλυτερος απ τα περισσοτερα καρναβαλια που βλεπω στις πιατσες
κι αμα δοκιμασεις και σ αρεσει? η ζωη ειναι μικρη μην χανεις ευκαιριες!Απαγορευτεται!
Απ τη δικια μου πισω τρυπα μονο βγαινουν πραγματα, δεν εχει μπει ποτε τιποτα
στο τρενακι αυτοι που ειναι στο μεσαιο βαγονι καλοπερνανεθα το φχαριστηθει διπλα τοτε!
Προσεχε γιατί δινεις δικαιώματα!!!κι αμα δοκιμασεις και σ αρεσει? η ζωη ειναι μικρη μην χανεις ευκαιριες!
ζουμε δυσκολες εποχες, ποτε δεν ξερεις...αλλο ενα μεγαλο ταλεντο που πηγε χαμενο δηλαδη!!