Νέα

Ψαχνω shemale να πηδηξει την γκομενα μου και να βλεπω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε μαγκες ψαχνω να βρω ενα shemale που να μοιαζει ομως πολυ με γυναικα ναχει πιο μεγαλο πεος απο το δικο μου (τον εχω 16,5) για να ξεσκισει απο πισω την γκομενα μου και γω να βλεπω αλλα ζητανε ρε σεις απο 400-500 ευρω! ειναι τρελοι μαλλον.. :idiot: ξερετε κανεναν φτηνο? (εως 120ευρω)..σημειωστε οτι δεν ειμαι gay αλλα 100% straight απλα θελω να παρω λιγο ματι...εχετε κανεναν να μου συστησετε? (αντρες αποκλειονται)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε μαγκες ψαχνω να βρω ενα shemale που να μοιαζει ομως πολυ με γυναικα ναχει πιο μεγαλο πεος απο το δικο μου (τον εχω 16,5) για να ξεσκισει απο πισω την γκομενα μου και γω να βλεπω αλλα ζητανε ρε σεις απο 400-500 ευρω! ειναι τρελοι μαλλον.. :idiot: ξερετε κανεναν φτηνο? (εως 120ευρω)..σημειωστε οτι δεν ειμαι gay αλλα 100% straight απλα θελω να παρω λιγο ματι...εχετε κανεναν να μου συστησετε? (αντρες αποκλειονται)
τυπε καλο το ματι αλλα γιατι θες ειδικα ναναι τραβελι που θα σου γαμησει την γκομενα? :think:

Επισκέπτης
εεπ  :police: θες να φας μηπως τη γκομενα του παιδιου??

στο τελος τυπε γαμα και το τραβελο και τη γκομενα....για να μαθει να γαμαει τη γκομενα σου  :idiot:
μπα μαλλον θα τον παιξω..παντως θελω ναναι πολυ προικισμενος να δω ξεσκισμα καλο

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
τυπε καλο το ματι αλλα γιατι θες ειδικα ναναι τραβελι που θα σου γαμησει την γκομενα? :think:
εεπ  :police: θες να φας μηπως τη γκομενα του παιδιου??

στο τελος τυπε γαμα και το τραβελο και τη γκομενα....για να μαθει να γαμαει τη γκομενα σου  :idiot:

Επισκέπτης
ξερει κανεις ρε τυποι αν σε οικο ανοχης που εχει τρανς μπορουν να δεχτουν κατι τετοιο?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θελω να μοιαζει με γυναικα με αντρα την εχω παρτουζωσει παλιοτερα..θελω μια νεα εμπερια
τυπε το νου σου γιατι και ο χυσανθος παρτουζα εψαχνε και στο τελος τον πηδηξαν :S

Επισκέπτης
θα αρκεστεις μονο στο παιξιμο???
μπορει να καυλωσεις φουλ και να μπεις και συ στο "χωρο" ;)

επελεξε τουλαχιστον (αν βρεις) κανα καλο τραβελο με θυληπρεπη χαρακτηριστικα (περα απ τη μαλαπερδα-γκλομπ που ψαχνεις :grin: )
μου το τονισε..θελει να μοιαζει πολυ με γυναικα αλλοιως δεν παει λεει..

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
μπα μαλλον θα τον παιξω..παντως θελω ναναι πολυ προικισμενος να δω ξεσκισμα καλο
θα αρκεστεις μονο στο παιξιμο???
μπορει να καυλωσεις φουλ και να μπεις και συ στο "χωρο" ;)

επελεξε τουλαχιστον (αν βρεις) κανα καλο τραβελο με θυληπρεπη χαρακτηριστικα (περα απ τη μαλαπερδα-γκλομπ που ψαχνεις :grin: )

Επισκέπτης
σε οικο το κοβω λιγο δυσκολο.....παντως γενικα παιζουν τετοια σκηνικα....και σε αγγελιες
ψαξου και θα βρεις

εκτος αν σε διαφωτισει κανενας τραβελοφιλος απο δω μεσα...

το θεμα ειναι ειναι στην τιμη και μονο
ρωτησα πολλες τρανσ ολες θελουν απο 400  και πανω!!! :headbang:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

τυπε βγαλε την ανακοινωση την κυριακη,θα ανεβει κατακορυφα η επισκεψιμοτητα  :rockon: :rockon: :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ξερει κανεις ρε τυποι αν σε οικο ανοχης που εχει τρανς μπορουν να δεχτουν κατι τετοιο?
σε οικο το κοβω λιγο δυσκολο.....παντως γενικα παιζουν τετοια σκηνικα....και σε αγγελιες
ψαξου και θα βρεις

εκτος αν σε διαφωτισει κανενας τραβελοφιλος απο δω μεσα...

το θεμα ειναι ειναι στην τιμη και μονο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom