Νέα

Ψάχνω να βρώ να με θηλάσει μια γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
αυτή την λεπτομέρεια δεν την ήξερα...

ααα και για να προλάβω ερωτήσεις του στύλ "εσύ που τα ξέρεις?", "δοκίμασες?" κλπ.. δύο παιδιά έχω, και τα δύο θηλάσανε παραπάνω από έναν χρόνο το καθένα... λέτε για όσο διάστημα θήλαζε η γυναίκα μου να την έβγαλα με  :jerking: :jerking: :jerking: ????

το φαί των παιδιών σου έτρωγες ρε κτήνος;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
το φαί των παιδιών σου έτρωγες ρε κτήνος;

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

το δοκίμαζα βρε μαλάκα να δώ αν ήταν σε σωστή θερμοκρασία και γεύση... έτσι θα άφηνα να δίνουν φαγητό στα παιδιά μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλημερα παιδια. Επειδη ειμαι βιτσιοζος αντρας και μου αρεσουν παρα πολυ τα ανωμαλα παιχνιδια με τις γυναικες, Ψαχνω να βρω απεγνωσμενα μια γυναικα η κοπελα απο τα call girls η γυναικα απο τα studio η απο τα μπουρδελα η αμα γνωριζετε καμια γνωστη σας που να της αρεσει να θυλαζει απο το στηθος της, τους αντρες και τα αγορια. Αμα καποιος γνωριζει καμια γυναικα που να τις αρεσει να θυλαζει τους αντρες ας μου το πει.Θελω να πιω το γαλα μου το εχω απολυτη αναγκη. :tits2:
το να βρεις c/g λεχωνα ειναι δυσκολο εως αδυνατο!
βρες αλλο βιτσιο!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ενταξει λιγο τραβηγμενο ρε παιδες μου...............σορρυ

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Επίσκεψη κατά τις 16:00. Μαρία Βουλγάρα (20€). Ελαφρώς ατσούμπαλη και αρκετά άσχημη έως σκυλομούρα. Ποντάρισα στα services. Όχι μόνο τζίφος, αλλά σοκαριστική εμπειρία: όταν πήγα να ψιλοπασπατέψω βυζάκι μου λέει "γάλα" προτρέποντάς με να της πιπιλίσω τις ρώγες. Ε, καμιά χαριτωμενιά λέω είναι, ήταν και σκοτάδι, δεν κατάλαβα. Μετά μου το ξαναλέει και βλέπω ότι πίεζε τις ρώγες της και έβλαλε από κει άσπρο υγρό - γάλα. Αμέσως μετά, καταλαβαίνοντας την έκπληξή μου, μου λέει "μικρό μπεμπέ"!!! Αυτό ήταν! Σιχάθηκα τον εαυτό μου!!! Έφυγα αμέσως και έκανα κάμποση ώρα να ξεπεράσω το "χτύπημα"...

Antisthenis.... Θεός  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
κατα την περιοδο της κυησεως,το σωμα της γυναικας εκκρινει ορμονες,μια που ειναι πολυ αυξημενη ειναι η προλακτινη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom