Νέα

Ψάχνω να βρώ να με θηλάσει μια γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλημερα παιδια. Επειδη ειμαι βιτσιοζος αντρας και μου αρεσουν παρα πολυ τα ανωμαλα παιχνιδια με τις γυναικες, Ψαχνω να βρω απεγνωσμενα μια γυναικα η κοπελα απο τα call girls η γυναικα απο τα studio η απο τα μπουρδελα η αμα γνωριζετε καμια γνωστη σας που να της αρεσει να θυλαζει απο το στηθος της, τους αντρες και τα αγορια. Αμα καποιος γνωριζει καμια γυναικα που να τις αρεσει να θυλαζει τους αντρες ας μου το πει.Θελω να πιω το γαλα μου το εχω απολυτη αναγκη. :tits2:

Επειδη σας αγαπαω ολους εδω μεσα σας δινω 2 βιντεο για να δειτε τη ψαχνω.

1)

2)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
παντρεψου μια,γκαστρωσε τη,και μετα απο 9 μηνες το 1 βυζι θα το εχεις εσυ και το αλλο το μωρο  :jerking: :jerking: :jerking:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Κάθε φορά που πιστεύω πως εδώ μέσα έχω διαβάσει τα πάντα πλέον, με διαψεύδουν...  :idiot:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.419
Πόντοι
5.006
Ρε ο άνθρωπος ευθαρσώς είπε για το βίτσιο του χωρίς να ντρέπεται γι΄αυτό..... τί του τα χώνεται  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
πάντως να ξέρει ότι η γεύση του δεν θα του αρέσει και πολύ...

γλυκό, ζεστό (36 βαθμοι) και αραιό...

krateos75

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
εκτός και πάσχει από μαστίτιδα οπότε αποκτά ελαφρώς υπόξινη γεύση.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εκτός και πάσχει από μαστίτιδα οπότε αποκτά ελαφρώς υπόξινη γεύση.....

αυτή την λεπτομέρεια δεν την ήξερα...

ααα και για να προλάβω ερωτήσεις του στύλ "εσύ που τα ξέρεις?", "δοκίμασες?" κλπ.. δύο παιδιά έχω, και τα δύο θηλάσανε παραπάνω από έναν χρόνο το καθένα... λέτε για όσο διάστημα θήλαζε η γυναίκα μου να την έβγαλα με  :jerking: :jerking: :jerking: ????

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Καλημερα παιδια. Επειδη ειμαι βιτσιοζος αντρας και μου αρεσουν παρα πολυ τα ανωμαλα παιχνιδια με τις γυναικες, Ψαχνω να βρω απεγνωσμενα μια γυναικα η κοπελα απο τα call girls η γυναικα απο τα studio η απο τα μπουρδελα η αμα γνωριζετε καμια γνωστη σας που να της αρεσει να θυλαζει απο το στηθος της, τους αντρες και τα αγορια. Αμα καποιος γνωριζει καμια γυναικα που να τις αρεσει να θυλαζει τους αντρες ας μου το πει.Θελω να πιω το γαλα μου το εχω απολυτη αναγκη. :tits2:

1)

2)
Καλη η σκεψη σου φτανει να μην εχει ηπατιτηδα :uglystupid:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

1)

2)
ωραιος τυπος :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287

1)

2)

Κοίτα φίλε εάν είσαι πλακάς και βρείς καμιά με σιλικονάτα μην σου πώ ότι το γάλα της θα σου είναι χρήσιμο
http://[URL unfurl="true"]www.google.gr/url?source=imgres&ct=img&q=http://www.ellsworth.com/imagelibrary/jpegs/100/LargePics/59675.jpg&sa=X&ei=qiYJTZ2PEIn0sgbf2L2VAw&ved=0CAQQ8wc&usg=AFQjCNGmeph2H6sTF3hPxkoPM9i6LuUeig[/img[/URL]]

χααχαχαχαχαχαχαχχαα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αντριωτισσα παραμανα.....ενα κι ενα

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    73,2 KB · Εμφανίσεις: 29

scorpioss

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0

1)

2)
φοβερος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
αυτή την λεπτομέρεια δεν την ήξερα...

ααα και για να προλάβω ερωτήσεις του στύλ "εσύ που τα ξέρεις?", "δοκίμασες?" κλπ.. δύο παιδιά έχω, και τα δύο θηλάσανε παραπάνω από έναν χρόνο το καθένα... λέτε για όσο διάστημα θήλαζε η γυναίκα μου να την έβγαλα με  :jerking: :jerking: :jerking: ????

Τα παιδιά θήλαζαν ή εσύ? :think: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.236
Πόντοι
2.606
:rockon:ΚΑΛΑ μιλαμε εχει χαθει η μπαλα εντελως....δωσε  :jerking: λεμε!

Επισκέπτης
Αφηστε ρε τις μαλακιες και πειτε στον ανθρωπο που θα βρει πουτανα να του δινει το γαλα του παιδιου της και να τον αφηνει να βαζει το στομα του εκει που το κανει και το μωρο :headbang:

Αφου σας το λεει ξεκαθαρα το εχει αναγκη μην ειστε  :idiot:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
θες να σου χτυπήσει και την πλάτη στο τέλος για να ρευτείς;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom