SandraSandra
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2018
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Πραγματικά πόσο απελπισμένος μπορεί να είσαι?!? :S
σαν την ξαδερφη σου που λυσσαξε για πουτσο τυπε... :S :S :SΠραγματικά πόσο απελπισμένος μπορεί να είσαι?!? :S
δεν της τραβαγες εσυ ενα πουτσο να μην ψαχνεται ρε τυπε....Μην νομίζεις επειδή είμαστε ξαδέρφες ότι δεν της μίλησα!
Υπάρχει πρόβλημα και το πρώτο βήμα είναι να το αναγνωρίσουν.
Οπως λεει κ ο τιτλος ψαχνω μια κοπελα να μενει σπιτι με μισθο κ ολα πληρωμενα. Ελευθερη να φυγει , να βγει , να παει διακοπες να κανει οτι θελει. Δουλευω πολλες ωρες, ειμαι εμφανισημος κ βαρεθηκα τις γκομενες που δεν ξερουν τι θελουν. Δεν θελω ερωτες γαμους κ παιδια απλα να γυρναω κ να με περιμενουν για οτι εχω ορεξη απλα κ ξεκαθαρα. Ειτε αυτο ειναι βολτα, ποτο, σεξ. Ειμαι 37 , ιδανικα θα προτιμουσα κοπελες 25-35, αν ενδιαφερεται καμια ας στειλει μυνημα
Εχεις βαλει και χαμηλο ηλικιακο οριο. Καποιος παλια ελεγε εδω οτι με 45αρες 50αρες οικιακες βοηθους βολευοταν ερωτικα. Το τερπνον μετα του ωφελιμου.
Ο μισθος ειναι προφανως πολλαπλασιος του βασικου. Προφανως θα υπαρξει μεταβατικη περιοδο κ μετα ας κλεψει οτι θελει αν νομιζει οτι αξιζει να χαλαςει τη συμφωνια. Ακουγεται τρελο αλλα απλα βαρεθηκα τις βλακειες. Αν ειναι του επαγγελματος κ βαρεθηκε κ αυτη θα σωθει κ εγω θα περασω καλα, τιποτε παραπανω τιποτε λιγοτερο
βρες ένα Ασιατάκι και κάνε την δουλειά σου, γιατί άμα περιμένεις από Ελληνίδες, Αλβανίδες, Ρουμάνες και κάθε λογής συμφεροντολόγες να δεις προκοπή έτσι όπως τα λες άστο τότε …
Οπως λεει κ ο τιτλος ψαχνω μια κοπελα να μενει σπιτι με μισθο κ ολα πληρωμενα. Ελευθερη να φυγει , να βγει , να παει διακοπες να κανει οτι θελει. Δουλευω πολλες ωρες, ειμαι εμφανισημος κ βαρεθηκα τις γκομενες που δεν ξερουν τι θελουν. Δεν θελω ερωτες γαμους κ παιδια απλα να γυρναω κ να με περιμενουν για οτι εχω ορεξη απλα κ ξεκαθαρα. Ειτε αυτο ειναι βολτα, ποτο, σεξ. Ειμαι 37 , ιδανικα θα προτιμουσα κοπελες 25-35, αν ενδιαφερεται καμια ας στειλει μυνημα
Τύπε πρέπει να έχεις λάβει καμιά 500αρια πμ απο γκομενάρες που ψάχνουν σπίτωμα. :S :S :S
τυπε φοβερη η ιδεα σου
απορω πως δεν την ειχα σκεφτει πρωτος εγω...
δινεις ενα μισθουλακο και ξεμπερδευεις απο οικιακη βοηθο, μαγειρισα, καθαριστρια, ερωμενη, συνοδο κλπ κλπ
σε παρακαλω πες μου τι αποτελεσματα ειχες για να ενεργησω καταλληλως κι εγω
προχωραμε
καρκινος αληθειαςΠικεριστης εισαι
Με ενα δακτυλο στον κωλο καθαριζεις, τι τα θες τα μπερδεματα
Αλλωστε με τους γονεις σου μενεις, δεν σου λειπει το σπιτικο φαγητο