Ενσημα θα της κολλας ρε νιμου....? :S :S :S
Λες να τον τρεχει επιθεωρηση εργασιας;;;
:S :S :S
Ενσημα θα της κολλας ρε νιμου....? :S :S :S
To
Mistho to dinw egw den tgelw na exei auti mistho
Η μπορεί να βολευτεί και με 9,90 euros όπως ο giasou , απλά δεν θα είναι για μόνιμα. :-δεν συμφέρει με το μήνα τύπε, δώσε $99 και καθάρισες
Οπως λεει κ ο τιτλος ψαχνω μια κοπελα να μενει σπιτι με μισθο κ ολα πληρωμενα. Ελευθερη να φυγει , να βγει , να παει διακοπες να κανει οτι θελει. Δουλευω πολλες ωρες, ειμαι εμφανισημος κ βαρεθηκα τις γκομενες που δεν ξερουν τι θελουν. Δεν θελω ερωτες γαμους κ παιδια απλα να γυρναω κ να με περιμενουν για οτι εχω ορεξη απλα κ ξεκαθαρα. Ειτε αυτο ειναι βολτα, ποτο, σεξ. Ειμαι 37 , ιδανικα θα προτιμουσα κοπελες 25-35, αν ενδιαφερεται καμια ας στειλει μυνημα
καριοληδες αφεντικα τυπε....για ενα κομματι ψωμι χωνουνε την ψωλη..Λες να τον τρεχει επιθεωρηση εργασιας;;;
:S :S :S
Οπως λεει κ ο τιτλος ψαχνω μια κοπελα να μενει σπιτι με μισθο κ ολα πληρωμενα. Ελευθερη να φυγει , να βγει , να παει διακοπες να κανει οτι θελει. Δουλευω πολλες ωρες, ειμαι εμφανισημος κ βαρεθηκα τις γκομενες που δεν ξερουν τι θελουν. Δεν θελω ερωτες γαμους κ παιδια απλα να γυρναω κ να με περιμενουν για οτι εχω ορεξη απλα κ ξεκαθαρα. Ειτε αυτο ειναι βολτα, ποτο, σεξ. Ειμαι 37 , ιδανικα θα προτιμουσα κοπελες 25-35, αν ενδιαφερεται καμια ας στειλει μυνημα
To
Mistho to dinw egw den tgelw na exei auti mistho
Αν δεν τρολάρεις, είσαι έτοιμος να πέσεις σε βαθιά σκατά. Όπως έγραψε ένας συνάδελφος παραπάνω, μπορεί να έρθει κάποια κοπέλα και να δείχνει όπως τη θέλεις και μια μέρα γυρνώντας από τη δουλειά να βρεις μόνο τους τοίχους και το σπίτι γυμνό. Αλλά ακόμα κι αν έρθει κάποια που δεν είναι σε κύκλωμα με εγκληματίες, αργά ή γρήγορα θα τη βαρεθείς. Οι άντρες απατούν γυναίκες σαν τη Μόνικα Μπελούτσι, κι εσύ νομίζεις ότι θα συνεχίσεις να επιθυμείς την εν λόγω υπάλληλο;
Τύπε πρέπει να έχεις λάβει καμιά 500αρια πμ απο γκομενάρες που ψάχνουν σπίτωμα. :S :S :S
θα τις περασει απο οντισιον τυπε
Καλή ιδέα η οντισιόν , μπορεί μάλιστά να κάνει το άλλο να πει οτι ο μισθός που δίνει είναι μεγάλος πχ 2 χιλιάρικα το μήνα και να τις δοκιμάζει δωρεάν και μετά θα τους λέει οτι θα τις ειδοποιήσει αφου δει κι άλλες πρώτα .. κάπως έτσιθα τις περασει απο οντισιον τυπε
Το κλειδι ειναι το υψος του μισθου..
Ποσα δινεις να σου πουμε αν θα βρεις