Νέα

ψαχνω για μια μοντελοειδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kanenas1980
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
εισαι τυχερος
εκει γαμανε ακομα  χωρις μαχες :fuck1: :fuck1: :fuck1:
βεβαια χειμωνα κ μισο φθινοπωρο βγαλε μαντηλι βρες ωμο κ κλαψε  :grin:

Για αυτό θα πάω την άνοιξη.
Μου είπε για ένα φεστιβάλ τον μάιο που είναι πιώμα και γαμήσι :rockon:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Πιστεύεις ότι ο μεσος άνδρας δεν είναι πολυγαμικός?
Πολύ πιθανή η συσχέτιση με τα γονίδια.
Και πριν την αναπτυξη των επιστημων οι άνθρωποι καταλάβαιναν την έννοια τις κληρονομικότητας αλλά πηρε αρκετούς αιώνες για να αποδειχθεί.
Απο την ζωή στο εργαστήριο!

πιστευω πως ο μεσος ανθρωπος ειναι πολυγαμικος. Και οι γυναικες ειναι ξεκολλα.

Απλα η γυναικα οταν το κανει δεν θα τ πει ουτε στη κολλητη της ενω ο αντρας θα το μαθει μεχρι και περιπτερας του.

Απο εκει και περα πιστευω οτι αν βρεις εναν ανθρωπο που σε γεμιζει και μπορεις να συννενοηθεις θα σαι μαλακας αν ψαχνεσαι. Και ναι οι περισσοτροι ψαχνονται αλλα το 95% των ανθρωπων σε κατεστραμενες σχεσεις ειναι. Αλλος γιατι δεν μπορει να βρει κατι καλυτερο, αλλος γιατι εχει συμφερονα κτλ

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Και στο κατω κατω δεν θα κατεβασω ολη τη βιολογια και τις κοινωνικες επιστημες για να κατηγορησω η να δικαιωσω τον αλλον. Για μενα ειναι παπαρας για σενα ειναι σωστος. Οκ παμε παρακατω  ;)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Και στο κατω κατω δεν θα κατεβασω ολη τη βιολογια και τις κοινωνικες επιστημες για να κατηγορησω η να δικαιωσω τον αλλον. Για μενα ειναι παπαρας για σενα ειναι σωστος. Οκ παμε παρακατω  ;)

Αυτό και κλείνω!
Δεν μιλάω για παπαρες και σωστούς, απλά για πράγματα που απλά υπάρχουν

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
εισαι κομπλεξικος αχαριστος.

αν λες αληθεια.

Οπως θα δειτε δεν πολυγραφω εδω μεσα, αρα μαλλον ειμαι busy  ;) ;) ;) ;) και οποιος καταλαβ καταλαβε. ΕΝ ολιγοις, ναι λεω αληθεια. Και για να δωσω ενα ακομα hint, ναι χρωσταω 200.000 ευρω γιατι αγορασα ενα σπιτι με δανειο, ΑΛΛΑ εχω και στην ακρη 90.000 ευρω που ΦΥΣΙΚΑ προτιμησα να μην τα δωσω και να μεινω στον ασσο οταν πηρα το ακινητο, ΑΛΛΑ προτιμησα να χρωσταω ΑΛΛΑ να εχω το κασερι στην ακρη. Σιγα μην δωσω το ζεστο χρημα για να παρω τουβλα! Ας χρωσταω στις τραπεζες. Και ναι, ειπα οτι δεν εχω , ασχετα εαν εχω τα 90.000 στην μπανκα, γιατι πολυ απλα αυτα ΔΕΝ τα αγγιζω!! Οποτε ΔΕΝ εχω για τις καργιες!!!

Γιατι  θεια  τα πηρες !!! Επειδη μου αρεσουν οι γκομενες με βυζαρες?? Μηπως και εσυ εισαι μεγεθος τασακι και τα πηρες ετσι???

Ασε που οι περισσοτερες Ελληνιδες (8 στις 10) ειναι ΑΦΡΑΓΚΕΣ, δεν εχουν σαλιο και οι γονεις περισμενουν τον μαλακα που θα την σπιτωσει γιατι δεν εχουν ουτε σπιτι. Οποτε εγω ΔΕΝ εχω !! Και ναι, θα τις γαμαω ΟΠΟΤΕ μου καθεται φαση!!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Στο συγκεκριμενο θεμα ο τυπος λεει πως τα εχει με μια που του πεφτει πολυ.Ειναι ομορφη εχει λεφτα και του φερεται αψογα, αυτος αντιθετα πιο ασχημος και χρωσταει για 3 ζωες.

Και θελει να τη μπλεχτει και με μια αλλη γιατι εχει μεγαλυτερο βυζι. Και μια αλλη θα εχει πιο ωραια ματια, αλλη θα εχει πιο ομορφα μαλλια, αλλη θα ειναι 20, αλλη θα ειναι με ωραιοτερα δοντια κτλ. Παντα θα υπαρχει καποια που σε καποιο σημειο θα ειναι ωραιοτερη απο τη κοπελα του και σε ολα τα αλλα ασχημοτερη.

Ο ανθρωπος δεν ειναι ευχαριστημενος με τιποτα.Αχορταγος και αχαριστος. Βεβαια αν η μοντελε τον φτυσει θα τρεχει απο πισω της να την παρακαλαει.

Πρεπει να εχεις καει ΤΡΕΛΛΑ!!! Στανταρακι!!!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
τοτε να ακολουθησουμε τις δικες σου αποψεις και προτεινω κιολας αν καποιος μεινει ανεργος η ανικανος να τον πυροβολουμε κιολας. δεν βοηθαει στην εξελιξη του ανθρωπινου ειδους.
  Καταλαβαινεις οτι για να υποστηριξεις εναν αντρα απλα και μονο για το φυλο του αρχισες να λες ασυναρτησιες.

Ο τυπος αν λεει αληθεια ειναι Μαλακας αχαριστος και κομπλεξαρας οπως το ιδιο θα ελεγα για μια γυναικα αν ηταν η ιδια ασχημουλα αφραγκη και γενικως ελλεινιδα και εβρισκε ενα ωραιο παιδι με λεφτα που της φεροταν αψογα και το κερατωνε με εναν αλλο γιατι ειχε πιο μεγαλα αρχιδια.

Εχει αναψει!! Καπνοι καπνοι!!! Μαλλον για αβυζη σε κοβω. Ναι , τα θηλυκα τα θελουμε με μασταρια!!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
οχι δεν εννοω αυτο.

Μια μπορει να ειναι πολυ ωραιο μουνι και να μην σε γεμιζει οσο μια πιο μετρια που εχεις καλυτερη συννενοηση χημεια κτλ
Μπορει να εισαι σε μια τελειωμενη σχεση με μια πολυ ωραια και να κερατωσεις.
Μπορει να εισαι σε μια καλη σχεση αλλα να δεις μια αλλη και να παθεις κοκομπλοκο και να μην μπορεις να κρατηθεις.
Ολα αυτα ειναι στεναχωρα αλλα οκ.

Αλλα αν μου ελεγες πως εισαι σε μια σχεση με μια κοπελα που ειναι αυτο που ψαχνεις σου φερεται αψογα εχετε συννενοηση χημεια ενω εσυ δεν εισαι και το κελεπουρι αντικειμενικα και θες να τη κερατωσεις με μια που ουτε σ αρεσει ουτε το κλικ σου κανει απλα και μονο επειδη σου εδωσε αξια η γκομενα σου και την ειδες ο γαμιας της γειτονιας και ψωνιστηκες θα ελεγα πως ναι εισαι αχαριστος και σιγουρα κομπλεξικος

Ζεις σε αλλη διασταση!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Εχθες της εκανα την χαρη και πληρωσα εγω τους καφεδες. Αντε χαλαλι! Λογω γιορτων φυσικα!
Πληρωνω 650 ευρω το μηνα δανειο , αααααα ολα και ολα!!!

Θελω τα βυζια της πωλητριας!!!!!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
file το μονο που μας νοιαζει ειναι να μας πεις για το κωλογαμησι της γκομενας σου

τα αλλα μας ειναι αδιαφορα

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Πέτυχα μια μοντελοειδή στο Φ65 ισόγειο πρωινή βάρδια, ονομα Χριστιάννα, Ρουμάνα 27 ετών με ωραίες βυζάρες, απίστευτο πρόσωπο και κολαράκι χάρμα.
Μέσα είναι μη μου άπτου όμως, τη γάμαγα σαν λυσσασμένος και μου είπε χαρακτηριστικά να ηρεμήσω και ότι το μουνί δεν είναι μπασκέτα.  :s&m_2:

Αν θές εχω και φώτο της να σου στείλω Π.Μ.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Πέτυχα μια μοντελοειδή στο Φ65 ισόγειο πρωινή βάρδια, ονομα Χριστιάννα, Ρουμάνα 27 ετών με ωραίες βυζάρες, απίστευτο πρόσωπο και κολαράκι χάρμα.
Μέσα είναι μη μου άπτου όμως, τη γάμαγα σαν λυσσασμένος και μου είπε χαρακτηριστικά να ηρεμήσω και ότι το μουνί δεν είναι μπασκέτα.  :s&m_2:

Αν θές εχω και φώτο της να σου στείλω Π.Μ.
κα8εται να την βγαλεις φωτο?

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
συναγωνιστες θα ηθελα να καταθεσετε την αποψη σας για οτι μοντελοειδες κινειται σε μπουρδελα

παιδια ψαχνω κι εγω κατι παρομοιο. ποιεσ ειναι οι ωραιοτερεσ πουτανεσ σε μπουρδελο αυτη τη στιγμη? μικρες σε ηλικια οχι γιαγιαδεσ

Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
και οι γυναικες επισης.

οποτε την επομενη φορα που θα πεις καποια πουτανα

live with it

Επισης να ειναι πολυγαμικος οσο θελει. Ας χωρισει τη κακομοιρα που την φλομωνει στο ψεμα και τον εχει κανει θεο , του εδωσε και αξια, και ας πηγαινει με 40 ταυτοχρονα χωρις σχεσεις και μαλακιες

:hi:
Συμφωνώ απόλυτα με την οπτική σου και ό,τι λες για το συγκεκριμένο θέμα. Έτσι είναι.

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
ποια ειναι η ομορφοτερη ποτανα αθτη τη στιγμη στα μπορδελα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom