Νέα

ψαχνω για μια μοντελοειδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kanenas1980
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
και μου ειπες προχθες η πωλητρια , τι κανεις το βραδυ. Ηθελε να βγουμε.

Αλλα η γκομενα μου δεν ειναι καθολου χαζη. Γατα τρελλη! Και θα με παρει ειδηση οτι παω να γαμησω αλλη και εννοειται αν με παρει ειδηση παιζει να ληξη η σχεση με το μοντελε και δεν το θελω με τιποτα . Παρεπιπτωντος, η γκομενα μου 33 και η πωλητρια 23.

Οντως, τα μυρίζονται...

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
και μου ειπες προχθες η πωλητρια , τι κανεις το βραδυ. Ηθελε να βγουμε.

Αλλα η γκομενα μου δεν ειναι καθολου χαζη. Γατα τρελλη! Και θα με παρει ειδηση οτι παω να γαμησω αλλη και εννοειται αν με παρει ειδηση παιζει να ληξη η σχεση με το μοντελε και δεν το θελω με τιποτα . Παρεπιπτωντος, η γκομενα μου 33 και η πωλητρια 23.

Τύπε τι μουχαμπέτι τις πιάνεις τις πωλήτριες και τις ρίχνεις έτσι κάθε φορά?  :rockon:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Απο την αλλη το οτι τετοιο γαμησι που της κανω τον κολο της καθε φορα δεν παιζεται. Και μονο για αυτο το ξεκολιασμα που της κανω δεν θελω να γινει μαλακια και να χαλασει. Εχθες την πηδαγα απο τον κολο και εχυσε η μουναρα της. Ηρθε σε οργασμο καθως την πηδαγα απο τον κολο. Πρωτη φορα μου ετυχε αυτο!!!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τύπε τι μουχαμπέτι τις πιάνεις τις πωλήτριες και τις ρίχνεις έτσι κάθε φορά?  :rockon:

Μην το λες. Περασα απο την τυπισα πριν 1μιση μηνα (ειχα ψωνισει αρκετες φορες απο εκει τελευταια και με θυμοτανα) και της εδωσα το τηλεφωνο μου. Δεν με πηρε τηλεφωνο ποτε! Ξαναπερασα πριν μια βδομαδα απεξω απο το μαγαζι και με ειδε και μου λεει μπες μεσα. Και εκει μου εδωσε το τηλεφωνο της απο μονη της χωρις να της υπονοησω τιποτα οτι δεν με πηρε τηλεφωνο. Δεν ανεφερα κουβεντα, λες και δεν εγινε ποτε! Μην νομιζεις, ειμαι ασχετος τελειως στο ψηστηρι. Απλα ειναι να σου τυχει! Ασε που εχω περασει αρκετες φορες απεξω απο το μαγαζι που δουλευει η πωλητρια με την γκομενα μου.Μπαχαλο!

Οσο για την γκομενα μου , το μοντελε, ειλικριαν μου κανει εντυπωση πως και ειναι μαζι μου συνεχεια round the clock. Λεφτα δεν εχω, χρωσταω 200.000 ευρω, τοσο ομορφος οσο εκεινη δεν ειμαι, πληρωνει εκεινη πολυ περισσοτερες φορες απο εμενα ΓΙΑΤΙ απλα ΔΕΝ ΕΧΩ!!. Τι να πω.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Οσο για την γκομενα μου , το μοντελε, ειλικριαν μου κανει εντυπωση πως και ειναι μαζι μου συνεχεια round the clock. Λεφτα δεν εχω, χρωσταω 200.000 ευρω, τοσο ομορφος οσο εκεινη δεν ειμαι, πληρωνει εκεινη πολυ περισσοτερες φορες απο εμενα ΓΙΑΤΙ απλα ΔΕΝ ΕΧΩ!!. Τι να πω.

Σε έχει για το σεξ τύπε, ωραίος!  :rockon: :hi: :wanker:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι πως θα πηδηξω την πωλητρια χωρις να το παρει πρεφα η γκομενα μου.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
η γκαντεμια να εχεις γκομενα μια μοντελε , να τα εχει ολα, ΑΛΛΑ να εχει πολυ μικρο στηθος.

Ενα τετοιο στηθος θελω ρε μαγκες....τρελαινομαι με τετοια μασταρια!!!

Καιη μουνοτρυχα σουπερ.....παλι καλα αυτο το εχει η δικια μου οπως το θελω.....μπραζιλιαν

Συνημμένα

• tumblr_nybzxvWqZm1r146gdo1_500.jpg
    tumblr_nybzxvWqZm1r146gdo1_500.jpg
    143,5 KB · Εμφανίσεις: 122

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6

εισαι κομπλεξικος αχαριστος.

αν λες αληθεια.

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Eίμαστε πολυγαμικοί.
Live with it

και οι γυναικες επισης.

οποτε την επομενη φορα που θα πεις καποια πουτανα

live with it

Επισης να ειναι πολυγαμικος οσο θελει. Ας χωρισει τη κακομοιρα που την φλομωνει στο ψεμα και τον εχει κανει θεο , του εδωσε και αξια, και ας πηγαινει με 40 ταυτοχρονα χωρις σχεσεις και μαλακιες

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
και οι γυναικες επισης.

live with it

Δεν έχω πει καμια πουτάνα.
Ας κάνουν ότι γουστάρουν για να μου αδειάσουν την γωνιά :rockon:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
και οι γυναικες επισης.

live with it

Επισης να ειναι πολυγαμικος οσο θελει. Ας χωρισει τη κακομοιρα που την φλομωνει στο ψεμα και τον εχει κανει θεο , του εδωσε και αξια, και ας πηγαινει με 40 ταυτοχρονα χωρις σχεσεις και μαλακιες

Τσέκαρε την βαζοπρεσίνη.
Βαριέμαι να το αναλύω, αλλά είναι αποδεδειγμένο το πως σχετίζεται με την πολυγαμία στα αρσενικα

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
και οι γυναικες επισης.

live with it

Αν δεν πεις ψέματα σε ελληνιδα δεν γαμας

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Στο συγκεκριμενο θεμα ο τυπος λεει πως τα εχει με μια που του πεφτει πολυ.Ειναι ομορφη εχει λεφτα και του φερεται αψογα, αυτος αντιθετα πιο ασχημος και χρωσταει για 3 ζωες.

Και θελει να τη μπλεχτει και με μια αλλη γιατι εχει μεγαλυτερο βυζι. Και μια αλλη θα εχει πιο ωραια ματια, αλλη θα εχει πιο ομορφα μαλλια, αλλη θα ειναι 20, αλλη θα ειναι με ωραιοτερα δοντια κτλ. Παντα θα υπαρχει καποια που σε καποιο σημειο θα ειναι ωραιοτερη απο τη κοπελα του και σε ολα τα αλλα ασχημοτερη.

Ο ανθρωπος δεν ειναι ευχαριστημενος με τιποτα.Αχορταγος και αχαριστος. Βεβαια αν η μοντελε τον φτυσει θα τρεχει απο πισω της να την παρακαλαει.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Στο συγκεκριμενο θεμα ο τυπος λεει πως τα εχει με μια που του πεφτει πολυ.Ειναι ομορφη εχει λεφτα και του φερεται αψογα, αυτος αντιθετα πιο ασχημος και χρωσταει για 3 ζωες.

Και θελει να τη μπλεχτει και με μια αλλη γιατι εχει μεγαλυτερο βυζι. Και μια αλλη θα εχει πιο ωραια ματια, αλλη θα εχει πιο ομορφα μαλλια, αλλη θα ειναι 20, αλλη θα ειναι με ωραιοτερα δοντια κτλ. Παντα θα υπαρχει καποια που σε καποιο σημειο θα ειναι ωραιοτερη απο τη κοπελα του και σε ολα τα αλλα ασχημοτερη.

Ο ανθρωπος δεν ειναι ευχαριστημενος με τιποτα.Αχορταγος και αχαριστος. Βεβαια αν η μοντελε τον φτυσει θα τρεχει απο πισω της να την παρακαλαει.

To κλειδί στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Αν μιλας για τη σχεση σου ως ενα υλικο που το αποκτας και ως αγαθο και δεν εισαι ευχαριστημενος με τιποτα ναι θα συμφωνησω.

Αλλα μαλλον η μοντελε δεν ειναι αγαθο αλλα ανθρωπος. Τα φιλια μου

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αν μιλας για τη σχεση σου ως ενα υλικο που το αποκτας και ως αγαθο και δεν εισαι ευχαριστημενος με τιποτα ναι θα συμφωνησω.

Αλλα μαλλον η μοντελε δεν ειναι αγαθο αλλα ανθρωπος. Τα φιλια μου

Aν ήσουν με κάποιον που έμενε ανεργος και ανικανος θα σου έλεγα για το πότε θα έφευγαν από το παράθυρο οι ''ανθρωπιστικές'' αποψεις σου
Kisses

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Aν ήσουν με κάποιον που έμενε ανεργος και ανικανος θα σου έλεγα για το πότε θα έφευγαν από το παράθυρο οι ''ανθρωπιστικές'' αποψεις σου
Kisses

τοτε να ακολουθησουμε τις δικες σου αποψεις και προτεινω κιολας αν καποιος μεινει ανεργος η ανικανος να τον πυροβολουμε κιολας. δεν βοηθαει στην εξελιξη του ανθρωπινου ειδους.
  Καταλαβαινεις οτι για να υποστηριξεις εναν αντρα απλα και μονο για το φυλο του αρχισες να λες ασυναρτησιες.

Ο τυπος αν λεει αληθεια ειναι Μαλακας αχαριστος και κομπλεξαρας οπως το ιδιο θα ελεγα για μια γυναικα αν ηταν η ιδια ασχημουλα αφραγκη και γενικως ελλεινιδα και εβρισκε ενα ωραιο παιδι με λεφτα που της φεροταν αψογα και το κερατωνε με εναν αλλο γιατι ειχε πιο μεγαλα αρχιδια.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
τοτε να ακολουθησουμε τις δικες σου αποψεις και προτεινω κιολας αν καποιος μεινει ανεργος η ανικανος να τον πυροβολουμε κιολας. δεν βοηθαει στην εξελιξη του ανθρωπινου ειδους.
  Καταλαβαινεις οτι για να υποστηριξεις εναν αντρα απλα και μονο για το φυλο του αρχισες να λες ασυναρτησιες.

Ο τυπος αν λεει αληθεια ειναι Μαλακας αχαριστος και κομπλεξαρας οπως το ιδιο θα ελεγα για μια γυναικα αν ηταν η ιδια ασχημουλα αφραγκη και γενικως ελλεινιδα και εβρισκε ενα ωραιο παιδι με λεφτα που της φεροταν αψογα και το κερατωνε με εναν αλλο γιατι ειχε πιο μεγαλα αρχιδια.

Δεν έχει να κάνει με το φύλο.
Αν έμενα σε καροτσάκι θα θεωρουσα το σουτάρισμα απλά αναμενόμενο.
Ούτε καλό ούτε κακο.
Παλιοζωή

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom