χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.699
- Πόντοι
- 606
Καλησπερα Παιδια ψαχνω δουλεια με ενσημο στο αφγανισταν
Δεν χρειαζεται ενσημο εκει τυπε.Σε βγαζουν κατευθειαν στην ...συνταξη.Καλησπερα Παιδια ψαχνω δουλεια με ενσημο στο αφγανισταν
Καλησπερα Παιδια ψαχνω δουλεια με ενσημο στο αφγανισταν
εγω ημουνα με τις ελληνικες δυναμεις στο Αφγανισταν απο το 2007-2009 .Σε 2 χρονια εβγαλα 120.000 και ημουν αρχοντας.Ακομα ουτε τα μισα δεν εχω φαει
τωρα αμα αρχισεις και μπανεις πιο συχνα στο site θα τα φας τυπε
Εγω ενα εχω να πω παιδες.........,"the masturbation goes cloud".Καλησπερα Παιδια ψαχνω δουλεια με ενσημο στο αφγανισταν
φιλε,πως μπηκες εκει?πρεπει να εισαι στρατιωτικος στην Ελλαδα για να πας?εγω ημουνα με τις ελληνικες δυναμεις στο Αφγανισταν απο το 2007-2009 .Σε 2 χρονια εβγαλα 120.000 και ημουν αρχοντας.Ακομα ουτε τα μισα δεν εχω φαει
Το ΚΟΥΒΕΙΤ δεν είναι εμπολεμη ζωνη...<<Καλησπερα Παιδια ψαχνω δουλεια με ενσημο στο αφγανισταν>>
Χρήστε,μπορεί να το γελάς και να θεωρείς ότι θέτεις τρολο-ερώτηση αλλά μέχρι και πριν από δύο-τρία χρόνια όντως υπήρχαν δουλειές σε Αμερικανικές Βάσεις στο Αφγανιστάν και μάλιστα καλοπληρωμένες άνευ φορολογίας...
Μιλάω από προσωπική πείρα,για πόστο υπευθύνου εστιατορίου σε Αμερικανική Βάση στο Κουβέ'ι'τ (2008) με ετήσιο μισθό εκατό χιλιάδες δολλάρια.Στην περίπτωση μου,επειδή δεν είμαι Αμερικανός Πολίτης,θα υπήρχε φορολογία 50% επί του μισθού.
Την δουλειά την πρόσέφερε η εταιρεία (ΚBR Kellogg Brown & Root).Θα έπρεπε να ταξιδέψω (με προσωπικά έξοδα) στα Κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Ντάλας του Τέξας για συνέντευξη με τον υποδιευθυντή του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού.Η συνέντευξη θα γινότανε σε δύο στάδια,δηλαδή θα κρατούσε 2 ημέρες.
Το εφόδιο που είχα - εκτός της προ'υ'πηρεσίας σε ξενοδοχεία-εστιατόρια για 14 χρόνια και τα δύο Προφίσιενσυ από το Κέημπριτζ/Μίσιγκαν - ήταν μία συστατική επιστολή από Ελληνοαμερικανό φίλο,ο οποίος ήταν Ταγματάρχης Υγειονομικού στον Αμερικανικό Στρατό.
Η δουλειά δεν ήταν δεδομένη,θα έπρεπε να γίνει έλεγχος Παρελθόντος για το άτομο μου (background check) συν το γεγονός ότι δεν ήμουν Αμερικανός Πολίτης...
Εάν δεν έπαιρνα το πόστο,θα έχανα το κόστος των εισιτηρίων και του ξενοδοχείου.
Αλλά,βεβαίως,ποιός πάει σε ημιεμπόλεμη ζώνη να δουλέψει?????!!!!!!
Όλα τα λεφτά του κόσμου να σου δώσουνε,προτιμάς να ζήσεις ακόμα και φτωχός...