Νέα

Ψαχνω δουλεια στο Αφγανισταν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χρηστος1011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.699
Πόντοι
606
Καλησπερα :) Παιδια ψαχνω δουλεια με ενσημο στο αφγανισταν

antlf

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
87
Πόντοι
0
καλα κανεις, αλλα σκεψου οτι εκει ψαχνουν οι τζιχαντιστες ευρωπαιους εργαζομενους για να τους βγαζουν στην τηλεοραση για αποκεφαλισμο... :2funny:!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ειδες κι εσυ την αγγελια τυπε που ψαχνουν για δοκιμαστες σπαθιων?Η προσληψη παντως ειναι αμεση...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Zητουνται  ωρομισθιοι ....Συγκεκριμενα            για μια ωρα
Δεν χρειαζονται πτυχια ουτε προηγουμενη εμπειρια
Απο καθηκοντα τα κλασσικα.........Τροχισμα σπαθιων με τον λαιμο σου φυσικα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.696
Πόντοι
6.515
ξερει τι κανει ο τυπος, θα παει μετα προσφυγας στη μερκελ που φιλοξενει κοσμο και πληρωνει κιολας με το κεφαλι  :rockon:

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
εγω ημουνα με τις ελληνικες δυναμεις στο Αφγανισταν απο το 2007-2009 .Σε 2 χρονια εβγαλα 120.000 και ημουν αρχοντας.Ακομα ουτε τα μισα δεν εχω φαει

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.696
Πόντοι
6.515
εγω ημουνα με τις ελληνικες δυναμεις στο Αφγανισταν απο το 2007-2009 .Σε 2 χρονια εβγαλα 120.000 και ημουν αρχοντας.Ακομα ουτε τα μισα δεν εχω φαει

τωρα αμα αρχισεις και μπανεις πιο συχνα στο site θα τα φας τυπε  :knockinb:

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Kάτι σε security τύπε?

Συνημμένα

• blackwater_irrelevant.jpg
    blackwater_irrelevant.jpg
    114,1 KB · Εμφανίσεις: 30

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.798
Πόντοι
34.538
Εγω ρε παιδια ψαχνω δουλεια στη ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ....
Στη ΤΑΝΑ συγκεκριμενα....
Οποιος μπορει ας βοηθησει....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
φιλε,πως μπηκες εκει?πρεπει να εισαι στρατιωτικος στην Ελλαδα για να πας?

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Αυτο απο μενα

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    49,2 KB · Εμφανίσεις: 21

candon

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Like
17
Πόντοι
0
Στο ηλιόλουστο Αφγανιστάν που μαγειρεύουν υπέροχα κους-κους.
Πάντως αν δει κανείς φωτογραφίες από την Αθήνα του και την Καμπούλ
του 1960 ελάχιστες διαφορές έχουν.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.171
Πόντοι
456
<<Καλησπερα :) Παιδια ψαχνω δουλεια με ενσημο στο αφγανισταν>>

Χρήστε,μπορεί να το γελάς και να θεωρείς ότι θέτεις τρολο-ερώτηση αλλά μέχρι και πριν από δύο-τρία χρόνια όντως υπήρχαν δουλειές σε Αμερικανικές Βάσεις στο Αφγανιστάν και μάλιστα καλοπληρωμένες άνευ φορολογίας...
Μιλάω από προσωπική πείρα,για πόστο υπευθύνου εστιατορίου σε Αμερικανική Βάση στο Κουβέ'ι'τ (2008) με ετήσιο μισθό εκατό χιλιάδες δολλάρια.Στην περίπτωση μου,επειδή δεν είμαι Αμερικανός Πολίτης,θα υπήρχε φορολογία 50% επί του μισθού.
Την δουλειά την πρόσέφερε η εταιρεία (ΚBR Kellogg Brown & Root).Θα έπρεπε να ταξιδέψω (με προσωπικά έξοδα) στα Κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Ντάλας του Τέξας για συνέντευξη με τον υποδιευθυντή του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού.Η συνέντευξη θα γινότανε σε δύο στάδια,δηλαδή θα κρατούσε 2 ημέρες.
Το εφόδιο που είχα - εκτός της προ'υ'πηρεσίας σε ξενοδοχεία-εστιατόρια για 14 χρόνια και τα δύο Προφίσιενσυ από το Κέημπριτζ/Μίσιγκαν - ήταν μία συστατική επιστολή από Ελληνοαμερικανό φίλο,ο οποίος ήταν Ταγματάρχης Υγειονομικού στον Αμερικανικό Στρατό.
Η δουλειά δεν ήταν δεδομένη,θα έπρεπε να γίνει έλεγχος Παρελθόντος για το άτομο μου (background check) συν το γεγονός ότι δεν ήμουν Αμερικανός Πολίτης...
Εάν δεν έπαιρνα το πόστο,θα έχανα το κόστος των εισιτηρίων και του ξενοδοχείου.
Αλλά,βεβαίως,ποιός πάει σε ημιεμπόλεμη ζώνη να δουλέψει?????!!!!!!
Όλα τα λεφτά του κόσμου να σου δώσουνε,προτιμάς να ζήσεις ακόμα και φτωχός...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.798
Πόντοι
34.538
<<Καλησπερα :) Παιδια ψαχνω δουλεια με ενσημο στο αφγανισταν>>

Χρήστε,μπορεί να το γελάς και να θεωρείς ότι θέτεις τρολο-ερώτηση αλλά μέχρι και πριν από δύο-τρία χρόνια όντως υπήρχαν δουλειές σε Αμερικανικές Βάσεις στο Αφγανιστάν και μάλιστα καλοπληρωμένες άνευ φορολογίας...
Μιλάω από προσωπική πείρα,για πόστο υπευθύνου εστιατορίου σε Αμερικανική Βάση στο Κουβέ'ι'τ (2008) με ετήσιο μισθό εκατό χιλιάδες δολλάρια.Στην περίπτωση μου,επειδή δεν είμαι Αμερικανός Πολίτης,θα υπήρχε φορολογία 50% επί του μισθού.
Την δουλειά την πρόσέφερε η εταιρεία (ΚBR Kellogg Brown & Root).Θα έπρεπε να ταξιδέψω (με προσωπικά έξοδα) στα Κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Ντάλας του Τέξας για συνέντευξη με τον υποδιευθυντή του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού.Η συνέντευξη θα γινότανε σε δύο στάδια,δηλαδή θα κρατούσε 2 ημέρες.
Το εφόδιο που είχα - εκτός της προ'υ'πηρεσίας σε ξενοδοχεία-εστιατόρια για 14 χρόνια και τα δύο Προφίσιενσυ από το Κέημπριτζ/Μίσιγκαν - ήταν μία συστατική επιστολή από Ελληνοαμερικανό φίλο,ο οποίος ήταν Ταγματάρχης Υγειονομικού στον Αμερικανικό Στρατό.
Η δουλειά δεν ήταν δεδομένη,θα έπρεπε να γίνει έλεγχος Παρελθόντος για το άτομο μου (background check) συν το γεγονός ότι δεν ήμουν Αμερικανός Πολίτης...
Εάν δεν έπαιρνα το πόστο,θα έχανα το κόστος των εισιτηρίων και του ξενοδοχείου.
Αλλά,βεβαίως,ποιός πάει σε ημιεμπόλεμη ζώνη να δουλέψει?????!!!!!!
Όλα τα λεφτά του κόσμου να σου δώσουνε,προτιμάς να ζήσεις ακόμα και φτωχός...
Το ΚΟΥΒΕΙΤ δεν είναι εμπολεμη ζωνη...

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.171
Πόντοι
456

<<Το ΚΟΥΒΕΙΤ δεν είναι εμπολεμη ζωνη...>>
-------------------------------------------
<<Αλλά,βεβαίως,ποιός πάει σε ημιεμπόλεμη ζώνη να δουλέψει?????!!!!!!>>

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.434
Πόντοι
2.606
...Χρησταρα αδερφε καλησπερα....νιωθω ενα με την αγωνια σου για επαγγελματικη αποκατασταση στο αφγανισταν και γι αυτο θα σου δωσω ενα σιγουρακι ...Οταν με το καλο γυρισεις μετα απο 10 χρονακια αγοραζεις ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ στο ποδοσφαιρο και το μπασκετ ,φερνεις τους καλυτερους ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ σε ελλαδα και ευρωπη!!!!!!1.......[size=30pt]ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ[/size]....ΑΝΟΙΞΕ- ΚΟΝΟΜΑ- ΓΥΡΝΑ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom