Νέα

Προβληματα-Λυσεις hardware,software

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ntelikanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Καλησπερα. Θα ηθελα μια βοήθεια καθοτι ασχετος με τα προγράμματα. Εχω ενα λαπτοπ με windows 8.1 και εχουν τον i.explrer 11 απο μόνα τους. Το προβλημα μου ειναι οτι θελω να εγκαταστήσω τα προγραμματα για ψηφιακη υπογραφη απο κρατικη παπαριά ermis.gov.gr και λεει οτι μπορει να χρησιμοποιηθει μονο σε ι.e 8-10. Οχι σε άλλο browser και οχι σε νεοτερη εκδοση του i.e. 

Απενεργοποίησα τις ενημερωσεις του i.e 11 αλλά δεν μπορω να τον βγαλω. Γινεται απεγκατάσταση? Και αν ναι , μπορλω να κατεβάσω πιο παλιά εκδοση ?

Δοκίμασες και δεν έπεξε?

extremadoura

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει σοβαρά?

Εβαλα τα W10 και δεν μπήκαν καλά και πήγα να γυρίσω στα παλιά,αλλά έγινε μπάχαλο.
Αποτέλεσμα
δεν μπορώ καν να μπω στο desktop,παρά μόνο σε μια μπλε οθόνη που έχει 3-4 επιλογές(για προχωρημένους κ.λ.π),από τις οποίες καμία δεν λειτουργεί ή τέλος πάντων εγώ δεν ξέρω τί να κάνω.Εχει και μια επιλογή για διαγραφή όλων των δεδομένων,την οποία άρχισα και πάλι δεν πέτυχα τίποτα,γιατί διακόπηκε χωρίς να ολοκληρωθεί.

Δεν μπορώ να το πάω για φορμάτ σε ειδικό,γιατί πάνω στην επιφάνεια εργασίας είχα σώσει κάτι πορνοκλιπάκια και κάτι φώτο από πουτάνες και γενικά τσόντες και θα γίνω ρεζίλι.(χύμα όχι σε φάκελο)

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει,είτε εδώ είτε σε πμ?
θα το εκτιμούσα,γιατί έχω και πάρα πολλά άλλα έγγραφα και φωτογραφίες προσωπικές,από ταξίδια,οικογενειακές κλπ και δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να κάνω τίποτα

daffy

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0

Εβαλα τα W10 και δεν μπήκαν καλά και πήγα να γυρίσω στα παλιά,αλλά έγινε μπάχαλο.
Αποτέλεσμα
δεν μπορώ καν να μπω στο desktop,παρά μόνο σε μια μπλε οθόνη που έχει 3-4 επιλογές(για προχωρημένους κ.λ.π),από τις οποίες καμία δεν λειτουργεί ή τέλος πάντων εγώ δεν ξέρω τί να κάνω.Εχει και μια επιλογή για διαγραφή όλων των δεδομένων,την οποία άρχισα και πάλι δεν πέτυχα τίποτα,γιατί διακόπηκε χωρίς να ολοκληρωθεί.

Δεν μπορώ να το πάω για φορμάτ σε ειδικό,γιατί πάνω στην επιφάνεια εργασίας είχα σώσει κάτι πορνοκλιπάκια και κάτι φώτο από πουτάνες και γενικά τσόντες και θα γίνω ρεζίλι.(χύμα όχι σε φάκελο)

θα το εκτιμούσα,γιατί έχω και πάρα πολλά άλλα έγγραφα και φωτογραφίες προσωπικές,από ταξίδια,οικογενειακές κλπ και δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να κάνω τίποτα
Με το που ανοίξεις το PC, στην μαύρη οθόνη όταν ξεκινάει, πάτα το F8. θα σε βγάλει σε ένα μενού, πατάς την επιλογή Safe Mode-Ασφαλής Λειτουργία, για να ξεκινήσει σε ασφαλή λειτουργία.
Δες αν μπορείς να διαγράψεις τίποτα απο κει.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Αν πας στο Control Panel->Program and Features->Turn Windows features on or off και κάνεις uncheck το IE 11, και μετά πας View Installed Updates, βρίσκεις τον IE, και πατησεις Unistall, γίνεται απεγκατάστασή του.
Τα εχω κανει ολα εκτος το τελευταιο βήμα. Εχει 237 ενημερωσεις αλλά δεν βλεπω καμια να λεει για τον explorer. Υποθετικα μιλωντας. Αν την βρω και την διαγραψω , ο ie 10 ειναι συμβατος με τα 8.1?

daffy

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Τα εχω κανει ολα εκτος το τελευταιο βήμα. Εχει 237 ενημερωσεις αλλά δεν βλεπω καμια να λεει για τον explorer. Υποθετικα μιλωντας. Αν την βρω και την διαγραψω , ο ie 10 ειναι συμβατος με τα 8.1?
ο ΙΕ 10 ειναι συμβατός με τα 8, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι συμβατά και με τα 8.1...

aggdim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2011
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0

Αποτέλεσμα

Βγάλε το δίσκο, βάλτον σε έναν άλλο υπολογιστή, σώσε ότι θέλεις από αυτόν και μετά ξαναβάλτον πάνω στον παλιό και format.

extremadoura

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
0
Με το που ανοίξεις το PC, στην μαύρη οθόνη όταν ξεκινάει, πάτα το F8. θα σε βγάλει σε ένα μενού, πατάς την επιλογή Safe Mode-Ασφαλής Λειτουργία, για να ξεκινήσει σε ασφαλή λειτουργία.
Δες αν μπορείς να διαγράψεις τίποτα απο κει.

Δεν υπάρχει αυτό φίλε μου.
Μόνο F2-F12 set up -boot.

Tα πάντα οδηγούν σε κάποιες επιλογές αυτόματης επιδιόρθωσης των WINDOWS 10 οι οποίες δεν καταλήγουν πουθενά.Και συνεχώς κάνει επανεκκίνηση και ξανά τα ίδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom