Νέα

Προβληματα-Λυσεις hardware,software

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ntelikanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ok πήγα από τον πίνακα ελέγχου και το διέγραψα από εκεί..
απλά πριν το έκανα από το c-cleaner και για κάποιο λόγο δεν το διέγραφε

μάλλον θα βάλω firefox  :think:
Nαι απο πίνακα ελέγχου σου λέγα,το θέμα είναι στο βγάζει ακόμα; μήπως είναι κανάς ιός ξέρω γω :hi:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
πριν σπάσω το pc ξέρει κανείς πως βγαίνει αυτό με το που ανοίγω τον browser η κανένα καλό antuvirus που να ξακάνει τέτοια σκουπίδια ?

τον αντίχριστό τους για νέρντουλες που τα φτιάχνουν αυτά...

Για δοκίμασε πρώτα: TDSSKiller

Αν δεν γίνει τίποτε ολική επαναφορά του nternet explorer και των άλλων μολυσμένων browser που χρησιμοποιείς.
Δες εδώ:
Επίσης έγκυρο και καλό το

Πρόσεχε: Πολλά δωρεάν προγράμματα που αφαιρούν και καλά την συγκεκριμένη μαλακία δημιουργούν πολύ περισσότερα προβλήματα.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Nαι απο πίνακα ελέγχου σου λέγα,το θέμα είναι στο βγάζει ακόμα; μήπως είναι κανάς ιός ξέρω γω :hi:

Τέτοιες παπαριές συνήθως "κρύβονται" μέσα σε άλλα προγράμματα που θέλεις και όταν τα εγκαθιστάς πατάς "next" χωρίς να προσέξεις τι εγκαθιστούν...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

από το τότε που κατέβασα το avidemux μπήκαν αυτές οι μαλακίες...

Για δοκίμασε πρώτα: TDSSKiller

Αν δεν γίνει τίποτε ολική επαναφορά του nternet explorer και των άλλων μολυσμένων browser που χρησιμοποιείς.
Δες εδώ:
Πρόσεχε: Πολλά δωρεάν προγράμματα δημιουργούν πολύ περισσότερα προβλήματα.

ευχαριστώ πολύ θα τα δοκιμάσω

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Αυτές οι παπαριές κρύβονται πλέον σε site που εμπιστευόμασταν παλαιότερα όπως Cnet Softonic κτλ.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
δοκίμασα το TDSSKiller
διέγραψε ένα σωρό πράγματα μετά το σκανάρισμα  :grin:

πιστεύω είναι οκ τώρα

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Οπότε είχες πολλές μαλακίες μέσα. Όταν έχεις όρεξη και χρόνο ακολούθα τον επόμενο οδηγό για να καθαρίσεις τον υπολογιστή. Είναι λίγο χρονοβόρο αλλά αξίζει τον κόπο.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
αυτό διαβάζω τώρα..  :grin:
αν βάλω το avg κάνει τίποτα ?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Το avg είναι ένα antivirus όπως όλα τα άλλα. Αλλού καλύτερο αλλού χεορότερο. Αν δεν ξεφορτωθείς όλα αυτά τα ζουζούνια, σκαθάρια, σκουλίκια, ιούς κτλ που υπάρχουν μέσα στο σύστημά σου τίποτα δεν μπορεί να σε προστατέψει. Αν επισκέπτεσε σελίδες και πατάς επάνω όπου νάναι τσοντοσαίτ και όχι μόνο κατεβάζεις πχ αρχεία με κατάληξη exe ενώ εσύ θες να δεις μερικές φωτογραφίες δεν σε γλυτώνει τίποτα. Στο τέλος καταρέουν όλα κατά συνέπεια ούτε ο πιό εμπειρής χρήστης δεν μπορεί να επαναφέρει το σύστημα.

OP
OP
ntelikanis

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6
Παιδες εχω netbook lenovo g50 το οποιο εχει windows8 θελω να του κανω φορματ και να βαλω τα 7 αλλα απο το drive οταν βαζω το cd δεν το τρεχει μπαινω στα bios να δω τα boot options και δν βλεπει καν το dvd οποτε δν μπορω να επιλεξω να ξεκινησει απο το cd προσπαθω να το τρεξω απο την επιφνεια εργασιας και δν με αφηνει ξερει κανενας τι παιζει ? πως κανουμε φορματ σε αυτα?

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Παιδες εχω netbook lenovo g50 το οποιο εχει windows8 θελω να του κανω φορματ και να βαλω τα 7 αλλα απο το drive οταν βαζω το cd δεν το τρεχει μπαινω στα bios να δω τα boot options και δν βλεπει καν το dvd οποτε δν μπορω να επιλεξω να ξεκινησει απο το cd προσπαθω να το τρεξω απο την επιφνεια εργασιας και δν με αφηνει ξερει κανενας τι παιζει ? πως κανουμε φορματ σε αυτα?
usb με rufus.

OP
OP
ntelikanis

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6

Συνημμένα

• 11086646_794936003926956_2077927344_n.jpg
    11086646_794936003926956_2077927344_n.jpg
    19,5 KB · Εμφανίσεις: 38

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε είναι η blue screeen of death.

Ίσως σε βοηθήσει το νούμερο που βγάζει. Γκούγκλαρε το μήπως και βγάλεις καμιά άκρη. Αυτό που αρχίζει από 0χ000...43 όπως φαίνεται στην φώτο.

Για δες και αυτό ίσως σε βοηθήσει. Who crashed λέγεται το προγραμματάκι.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
καινούργιος σκληρός κανει γκ γκ γκ γκ ... οταν ξεκινάει το pc μέχρι να ξεκινήσουν τα windows και μετα ησύχια.
Στην Διαχειριση δίσκων βρίσκει ενάν δίσκο και όταν πάει να τον διαμορφώση πετάει το μνμα " δεν ήταν δυνατή η εκτέλσεση της αιτησης εξαιτίας ενόσ σφάλματος σε συσκευή I/O "
Εχείς κανείς καμία ιδέα????

OP
OP
ntelikanis

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6
Τύπε είναι η blue screeen of death.

Ίσως σε βοηθήσει το νούμερο που βγάζει. Γκούγκλαρε το μήπως και βγάλεις καμιά άκρη. Αυτό που αρχίζει από 0χ000...43 όπως φαίνεται στην φώτο.

Για δες και αυτό ίσως σε βοηθήσει. Who crashed λέγεται το προγραμματάκι.

Δεν ειναι αυτο κατι αλλο ειναι... αν διαβασεις ισως καταλαβεις πιο πολλα απο εμενα στο μυνημα που βγαζει

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
OP
OP
ntelikanis

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6
Βρηκα Τροπο να κανω format τελικα να ξεκινησω απο το dvd αλλα οταν φτανω σε σημειο να επιλεξω σε ποια μοναδα δισκου θα γινει η εγκατασταση τοτε δεν με αφηνει μου λεει κατι για oem και οτι ο δισκος που επελεξα δν ειναι ntfs ασε που εχει 6-7 τομους δεσμευμενους ενα κουβαρι μπερδεμα δηλαδη

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ρε τυποι ξαφνικα ο μοτζιλα μου πεταει σε καθε σελιδαπου ανοιγω 3 ποπ απσ παραθυρα διαφημισεις και μου σπαει  τ @@.

στην αρχη ειχα τον εξπλορερ και μου το κανε αυτο,οποτε κατεβασα τον μοτζιλα και ειχα ησυχασει

σημερα μου το κανε κι ο μοτζιλα ,κατεβασα τον οπερα αλλα το κανει κι αυτος

πως φευγουν αυτα τα γαμωπαραθυρα? :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σβήσε ότι πρόγραμμα υπάρχει στον υπολογιστή σου με toolbars κλπ τέτοιες μαλακίες επίσης δες τι addons έχεις στο mozilla,πιθανότατα όμως έχεις κανά ιο στο pc  :S

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
ρε τυποι ξαφνικα ο μοτζιλα μου πεταει σε καθε σελιδαπου ανοιγω 3 ποπ απσ παραθυρα διαφημισεις και μου σπαει  τ @@.

στην αρχη ειχα τον εξπλορερ και μου το κανε αυτο,οποτε κατεβασα τον μοτζιλα και ειχα ησυχασει

σημερα μου το κανε κι ο μοτζιλα ,κατεβασα τον οπερα αλλα το κανει κι αυτος

πως φευγουν αυτα τα γαμωπαραθυρα? :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang:
Πρέπει να καθαρίσεις το PC σου από σκουλήκια κλπ.
Μπορείς να δοκιμάσεις το malwarebytes ( malwarebytes.org ) adw-remove
ccleaner.

Είναι χρονοβόρα και επίπονη εργασία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom