paParOupas96
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχω ενα προβλημα.
Streaming ταινιών σε πολύ καλή ποιότητα. Υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης αν θες.
Καλημερα παιδες. Χθες αποφασησα να κανω format το desktop γιατι ειχα καποια κολληματα και εναν ιο. Ειχα win7 64bit ultimate και εβαλα win7 32 bit ultimate και αυτο γιατι εχω 2gb ram και σκεφτηκα μπας και τν ελαφρυνω. Σκεφτηκα σωστα ή μαλακια?
Σωστά. 64bit από 4GB και πάνω.
Το θεμα ειναι αλλου ωστοσο. Πριν το format ειχα εγκατεστημενη ασυρματη καρτα δικτυου, αυτην εδω TP-LINK TL-WN422G και θυμαμαι οτι ειχα δυσκολευτει να την εγκαταστησω γτ ηθελε ενα κολπακι που δεν το θυμαμαι ή μπορει απλα να ειναι ιδεα μου. Τωρα παλευω απο χθες να την εγκαταστησω με drivers 32 bit αλλα η συσκευη δεν τους αναγνωριζει... Συνδεσα το pc με καλωδιο και συνδεσα και την καρτα δικτυου μπας και βρει drivers απο μονη της και οντος βρηκε αλλα οχι τους ιδιους και το θεμα ειναι οτι μετα απο μιση ωρα μου κοβει την συνδεση στο internet και οχι μονο αυτο μου κολλαει ολη το προγραμμα που ασχολειτε με το δικτυο οπως και οι ρυθμισεις του... Αποσυνδεω την συσκευη ξεκολαει μετα απο κανα λεπτο συνδεω εχω Internet για μιση ωρα και παλι τα ιδια. Εχει κανενας καμια ιδεα τι να κανω? Πως να περασω τους drivers του? Ειμαι ετοιμος να το πεταξω απο το παραθυρο... Και το πισι και το στικακι...
Δοκίμασες τους drivers από την ιστοσελίδα τους; Έχει δυο versions. Αν δεν δουλέψει η v.2 βάλε την v.1.