Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
thanks
ρε τυποι ξαφνικα ο μοτζιλα μου πεταει σε καθε σελιδαπου ανοιγω 3 ποπ απσ παραθυρα διαφημισεις και μου σπαει τ @@.
στην αρχη ειχα τον εξπλορερ και μου το κανε αυτο,οποτε κατεβασα τον μοτζιλα και ειχα ησυχασει
σημερα μου το κανε κι ο μοτζιλα ,κατεβασα τον οπερα αλλα το κανει κι αυτος
πως φευγουν αυτα τα γαμωπαραθυρα?
ρε τυποι ξαφνικα ο μοτζιλα μου πεταει σε καθε σελιδαπου ανοιγω 3 ποπ απσ παραθυρα διαφημισεις και μου σπαει τ @@.
στην αρχη ειχα τον εξπλορερ και μου το κανε αυτο,οποτε κατεβασα τον μοτζιλα και ειχα ησυχασει
σημερα μου το κανε κι ο μοτζιλα ,κατεβασα τον οπερα αλλα το κανει κι αυτος
πως φευγουν αυτα τα γαμωπαραθυρα?
κανά 30άρι τύπε καλύτερα κάντο μόνος σου δεν είναι κάτι δύσκολο.αμα το παω σε καναν εγκεφαλο ποσο θα μου παρουν για το φορματ?
αμα το παω σε καναν εγκεφαλο ποσο θα μου παρουν για το φορματ?
ευχαριστω τα υπολοιπα παιδια,εσυ μλκια ειπες
δε χρειάζεσαι φορμάτ βέβαια θα είναι αρκετά δύσκολη η διαδικασία να το καθαρίσεις μόνος σου χωρίς σχετική εμπειρίααμα το παω σε καναν εγκεφαλο ποσο θα μου παρουν για το φορματ?
μακριά από τον α6 από ι3 και ι5 κοιτάς και σε ανακατασκεύασμενα με 450 καθάρισεςδε χρειάζεσαι φορμάτ βέβαια θα είναι αρκετά δύσκολη η διαδικασία να το καθαρίσεις μόνος σου χωρίς σχετική εμπειρία
η υπηρεσία τιμάται στα 20 και το φορμάτ στα 25 50 έχει στο πλαίσιο και στο μουλτιδράμα
αμα το παω σε καναν εγκεφαλο ποσο θα μου παρουν για το φορματ?
Καλησπέρα παιδια. Εχω ένα turbo-x pc του 2010 με intel core i3 540 και 3gb ram και καρτα γραφικων 512 mb. Σκέφτομαι (μετα από προχειρη ερευνα αγορας) αυτό το λαπιτοπ www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Dell-Inspiron-5555-Laptop-A6-7310-4-GB-500-GB-R5-M335.htm]http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Dell-Inspiron-5555-Laptop-A6-7310-4-GB-500-GB-R5-M335.htm[/url] για να φουνταρω το pc. Δεν κανω καμια τρομερη χρηση. Ιντερνετ, μουσικη, ταινιες και καθολου παιχνίδια (εχω ps4...) Πως το βλέπετε αυτό; Εχει κανεις να προτεινει κατι άλλο; Καμια άλλη μαρκα ισως; Εως 550 αντε 600 ευρω max μπορω να διαθεσω, αν εχει κανεις να προτεινει κατι.
Ευχαριστω πολύ.
Αν πας στο Control Panel->Program and Features->Turn Windows features on or off και κάνεις uncheck το IE 11, και μετά πας View Installed Updates, βρίσκεις τον IE, και πατησεις Unistall, γίνεται απεγκατάστασή του.Καλησπερα. Θα ηθελα μια βοήθεια καθοτι ασχετος με τα προγράμματα. Εχω ενα λαπτοπ με windows 8.1 και εχουν τον i.explrer 11 απο μόνα τους. Το προβλημα μου ειναι οτι θελω να εγκαταστήσω τα προγραμματα για ψηφιακη υπογραφη απο κρατικη παπαριά ermis.gov.gr και λεει οτι μπορει να χρησιμοποιηθει μονο σε ι.e 8-10. Οχι σε άλλο browser και οχι σε νεοτερη εκδοση του i.e.
Απενεργοποίησα τις ενημερωσεις του i.e 11 αλλά δεν μπορω να τον βγαλω. Γινεται απεγκατάσταση? Και αν ναι , μπορλω να κατεβάσω πιο παλιά εκδοση ?
Αν πας στο Control Panel->Program and Features->Turn Windows features on or off και κάνεις uncheck το IE 11, και μετά πας View Installed Updates, βρίσκεις τον IE, και πατησεις Unistall, γίνεται απεγκατάστασή του.