life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ολα ειναι μια ιδεαμαλακες σαν παππους νιωθω :S
Ολα ειναι μια ιδεαμαλακες σαν παππους νιωθω :S
ειμαι ΑΥΤΟΣ που πρεπειεσύ γέρο είσαι αρκετά ώριμος για την Βιολέτα ?
ναι αυτος οπου εγραφε τον εκαναν ρομπα και ζηταγε ραντευου θανατου. χωρτασε κραξιμο και την εκανε..Ο Lime δεν ήταν που ανέβαζε φωτογραφίες για να αποδείξει οτι τολμάει σε έναν άλλον?
με σενα δεν ειχε ξεκωλιαστει στα ραντεβου θανατου;ναι αυτος οπου εγραφε τον εκαναν ρομπα και ζηταγε ραντευου θανατου. χωρτασε κραξιμο και την εκανε..
μαλακες σαν παππους νιωθω :S
ειμαι ΑΥΤΟΣ που πρεπει
σαν πολλα λιγουρια μαζευτηκαμε ελα να αραιωνουμε
γαμησε τα λεμε.Καλα που ειμαι κοντα με το μπαρο.Μπαρε;Ολα ειναι μια ιδεα
Τυπε πες μας την γνώμη σου για το 6 φορες.
Περιμένουμε την ανάλυσή σου!
τι κοντα ρε σκατογερεγαμησε τα λεμε.Καλα που ειμαι κοντα με το μπαρο.Μπαρε;
Τυπε, μηπως μαζι στις 6 φορες, εζμπρωξες και τον κλαρινογαμπρο???6 times....
τι κοντα ρε σκατογερε
τι κοντα ρε σκατογερε
ναι αλλα οταν θα ξαναγυρναγε στην Αθηναμε σενα δεν ειχε ξεκωλιαστει στα ραντεβου θανατου;
κορυφη ο τσακωμος σας λεμεναι αλλα οταν θα ξαναγυρναγε στην Αθηνα
γαμησε τα μεγαλο τρολλ...
ναι ρε αυτος πηδουσε ολες τις πουτανες τζαμπα γιατι ειχε 23cm και ηταν και τεκνοτο θυμαμαι αυτο ρε κοουτς.Φυτιλια τον ειχες κανει
ρε μαλακες τωρα μπηκα στα 40 νεοπας ειμαι
οχι ειναι ψαρωτικο το χρονωνε τυπεΑρχισε να τρέμει το χερι τύπε?
ειδες τι εκανες τωρα;τον χασαμε.Εσυ και ο cthullu τον ξεκανατεναι ρε αυτος πηδουσε ολες τις πουτανες τζαμπα γιατι ειχε 23cm και ηταν και τεκνο
οταν καποιος τον πηγεναι κοντρα εδινε ραντεβου θανατου γιατι ελεγε οτι αυτοι εκει στον πειραια ετσι ξηγουνται
Φτου.Τυπε μου αμα ο δικος μας περασε οντως καλά τι να αναλυσω εγω?
μια χαρα τα εκανε ολα.
τι τους κανουμε ρε τυπε?τυπε μου δεν ειναι συμπτωσουλα ομως που ολες αυτες οι μορφες σταματανε να γραφουν
κατι τους κάνετε και παρεξηγιουνται και γεια σας μετα μηπως με τον αβραμη τα ιδια δεν εγιναν?
ή με τον γιανορανια και αλλους σπουδαιους τυπους της ελληνικης εικονικης πραγματικοτητας