Νέα

προβλημα στυσης λογω χρησης προφυλακτικου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Σας εχει τυχει ποτε,ενω εχετε κανονικα στυση με την γκομενα σας,λιγο πριν η μολις φορεσετε το προφυλακτικο,να σας πεσει;Και αν ναι πως το εχετε αντιμετωπισει;φυσικα το να μην βαλεις προφυλακτικο δεν ειναι λυση.μου εχει τυχει 2 φορες και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σας εχει τυχει ποτε,ενω εχετε κανονικα στυση με την γκομενα σας,λιγο πριν η μολις φορεσετε το προφυλακτικο,να σας πεσει;Και αν ναι πως το εχετε αντιμετωπισει;φυσικα το να μην βαλεις προφυλακτικο δεν ειναι λυση.μου εχει τυχει 2 φορες και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω
τυπε ψυχολογικο ειναι το προβλημα σου
σε μπουρδελα πας?

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Πηγαινα παλαιοτερα.Εκει δεν ειχα ποτε προβλημα.Εκτος απο την πρωτη φορα,ολες τις αλλες ειχα και προωρη στυση!Δεν χρειαζομουν και πολυ δηλαδη.Το πιστευω πως ειναι ψυχολογικο το θεμα,αλλα δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω.προσφατα,ενω ξεκινησα με προφυλακτικο,στην διαρκεια ειχα προβλημα και χρειαστηκε να συνεχισω χωρις.Εκει ημουν μια χαρα!Θελω να πω πως δεν εχω γενικα θεμα δυσλειτουργιας αλλα μονο οταν προκειται να παρω προφυλαξη.Μηπως πιο λεπτα προφυλακτικα βοηθησουν;

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Χρησιμοποίησε πιο λεπτά προφυλακτικά πχ. durex ευκολοφόρετα. Πολλά προφυλακτικά "στραγγαλίζουν" το σώμα του πέους με αποτέλεσμα η αιμάτωση να μη γίνεται σωστά γι'αυτό και η στύση πέφτει ή μειώνεται.

Από την άλλη όπως το περιγράφεις μου φαίνεται και λίγο ψυχολογικό το θέμα, λόγω υπερβολικού άγχους. Θα σου πρότεινα να είσαι πιο χαλαρός εκείνη τη στιγμή, δεν είναι ντροπή που θα βάλεις προφυλακτικό. Πρότεινε στην κοπέλα σου εκεινη τη στιγμή να σε βοηθήσει να το βαλεις (πχ να κρατάει τη φουσκα μπροστά κλειστή για ναμην μπει αέρας όσο εσύ το φοράς). Θα δεις πως θα αποφορτιστεί λίγο το κλίμα. Και ένα ένα τα βήματα.. Αν σου πέσει με προφυλακτικό, βγάλτο και ξαναπεράστε στα προκαταρκτικά..
Γενικά είναι εγκεφαλικό παιχνίδι το σεξ και όχι μόνο μια οργανική λειτουργία..

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Τα μπουρδελα τα εκοψα λογω οικονομικης κρισης.Δεν μας παιρνει αυτους τους δυσκολους καιρους!Θα δοκιμασω τα ευκολοφορετα που ανεφερε ο φιλος πιο πανω.Αν και ακουσα οτι η durex απο τον νεο χρονο θα βγαλει ειδικα προφυλακτικα για αυτο ακριβως το προβλημα!Φοβαμαι απλως οτι την επομενη φορα θα συμβει το ιδιο,και οπως ειναι λογικο το αγχος ειναι μεγαλυτερο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Τα μπουρδελα τα εκοψα λογω οικονομικης κρισης.Δεν μας παιρνει αυτους τους δυσκολους καιρους!Θα δοκιμασω τα ευκολοφορετα που ανεφερε ο φιλος πιο πανω.Αν και ακουσα οτι η durex απο τον νεο χρονο θα βγαλει ειδικα προφυλακτικα για αυτο ακριβως το προβλημα!Φοβαμαι απλως οτι την επομενη φορα θα συμβει το ιδιο,και οπως ειναι λογικο το αγχος ειναι μεγαλυτερο
τυπε μου δηλαδη λογω κρισης εκοψες τα μπουρδελα και το γυρισες σε σχεσεις-γκομενες εκτος μπουρδελου?
και σου ερχεται φθηνοτερα ετσι?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαχαχα τυπε ο μπουρδελορτης επρεπε να ποσταρει τωρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε ο μορτης μου ειπε οτι δεν εχει χρονο να μπαινει πολυ στο σαιτ :(
ειναι απασχολημενος με hacking  :S
super_funny_pictures_of_50_epic_super_nerd_photos_21_20090723_2010966742.gif

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε ο μορτης μου ειπε οτι δεν εχει χρονο να μπαινει πολυ στο σαιτ :(
ειναι απασχολημενος με hacking  :S
super_funny_pictures_of_50_epic_super_nerd_photos_21_20090723_2010966742.gif

Μπα ημουν εξω... χαλαρωνω κανα 10λεπτο τωρα και παω για υπνο
τι να τους πουμε ρε τυπε? τα χουμε πει χιλιαδες φορες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε μου δηλαδη λογω κρισης εκοψες τα μπουρδελα και το γυρισες σε σχεσεις-γκομενες εκτος μπουρδελου?
και σου ερχεται φθηνοτερα ετσι?

σιγα μην του ερχεται φθηνοτερα ετσι θα το λεει
για να μην εννοηθει οτι πληρωνει και σαν τον κερατα και δεν πηδαει κιολας
επειδη η γκομενα του τα χει πρηξει  :grin:
εκτος και αν εχει μπλεξει με καμια σκατομπομπα

dimitris..

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Mhn φοβασαι δικε μου η επιστιμονικη ομαδα του μπουρδελα κομ ειναι εδω για να σε βοηθισει:!!!
Ειμαι σιγουροσ οτι ο απολυτοσ θα βρει λυση στο προβλημα σου!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
να αλλαξεις γκομενα...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Μπα ημουν εξω... χαλαρωνω κανα 10λεπτο τωρα και παω για υπνο