Νέα

Πρόβλημα στύσης ή διάθεσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα κυνικός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Σε σεξουαλική επαφή ο εγκεφαλικός ερεθισμός ισχύει για τις γυναίκες μάλλον ή όχι?

Ο άντρας ερεθίζεται οπτικά και χειροπιαστά αν δεν κάνω λάθος.

Ναι, προφανως κανεις λαθος.
Εχεις πεσει θυμα της γυναικειας προπαγανδας, που λεει οτι εκεινες ερεθιζονται εγκεφαλικα (ως ανωτεροι ανθρωποι δηλαδη) ενω εμεις βλεποντας και πιανοντας (ως γουρουνια δηλαδη).
Αν ηταν ετσι, δεν θα βαραγαμε ποτέ μαλακια γιατι με τις φαντασιωσεις δεν θα καυλωναμε.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Ναι, προφανως κανεις λαθος.
Εχεις πεσει θυμα της γυναικειας προπαγανδας, που λεει οτι εκεινες ερεθιζονται εγκεφαλικα (ως ανωτεροι ανθρωποι δηλαδη) ενω εμεις βλεποντας και πιανοντας (ως γουρουνια δηλαδη).
Αν ηταν ετσι, δεν θα βαραγαμε ποτέ μαλακια γιατι με τις φαντασιωσεις δεν θα καυλωναμε.

Αν διαβάσεις καλύτερα γράφω για σεξουαλική επαφή και όχι για φαντασίωση.
Προφανώς ισχύει και η φαντασίωση στους άντρες γι' αυτό άλλωστε αν δεν σε καλύπτει η γυναίκα στο σεξ φαντασιώνεσαι κάποια άλλη.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ασπρα μαλλια στη κεφαλη ...κακα μαντατα στη ψωλη.
μαλλι βαμβακι,ψωλη φαρμακι... :grin: :grin: :grin: :grin:
παλικαρι δουλεψε το λιγο το θεμα μαζι με την κοπελα (κανει κ ομοιοκαταληξεια) κ ισως αλλαξουν τα πραγματα.. ;)

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
(γραμμενο σε τοιχο τουαλετας)
Μην γαμας με το μυαλο σου
και μην σκεφτεσαι με τον πουτσο σου  ;)
Πιστευω πως για το πρωτο ενα ποτηρακι ουισκι βοηθάει αρκετα

OP
OP
κυνικός

κυνικός

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Καλημέρα. Το θέμα έληξε τελικά νωρίτερα απ όσον περίμενα. Η πιθανότερη εξήγηση είναι ίσως ότι έγιναν όλα πολύ γρήγορα για να το πω γενικευμένα. Και δεν ήταν θέμα κακής συμπεριφοράς, απλώς συγκυριών. Για την ιστορία, σχετικά με τη διαφωνία εγκεφαλικής-σωματικής διέγερσης στον άνδρα, σε μία από τις γραμμές υποστήριξης μου είπαν ότι σαφώς ΚΑΙ οι άνδρες διεγείρονται και εγκεφαλικά, παρά τα όσα λέγονται, αν και σε μένα δεν υπήρχε θέμα επ' αυτού. Οι γνωστοί μπαχαλάκηδες των θεμάτων με 10000+ ποστ μονιμως μες στη σαχλαμαρα δεν ελειψαν και εδω παρά την αρχική σαφή παράκλησή μου (και μαλιστα με οπτικοακουστικο υλικο) αλλα η ζωη δεν ειναι τελεια. Αν κρίνεται απαραίτητο μπορεί το θέμα να διαγραφεί/κλειδωθεί. Σας ευχαριστώ και πάλι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλημέρα. Το θέμα έληξε τελικά νωρίτερα απ όσον περίμενα. Η πιθανότερη εξήγηση είναι ίσως ότι έγιναν όλα πολύ γρήγορα για να το πω γενικευμένα. Και δεν ήταν θέμα κακής συμπεριφοράς, απλώς συγκυριών. Για την ιστορία, σχετικά με τη διαφωνία εγκεφαλικής-σωματικής διέγερσης στον άνδρα, σε μία από τις γραμμές υποστήριξης μου είπαν ότι σαφώς ΚΑΙ οι άνδρες διεγείρονται και εγκεφαλικά, παρά τα όσα λέγονται, αν και σε μένα δεν υπήρχε θέμα επ' αυτού. Οι γνωστοί μπαχαλάκηδες των θεμάτων με 10000+ ποστ μονιμως μες στη σαχλαμαρα δεν ελειψαν και εδω παρά την αρχική σαφή παράκλησή μου (και μαλιστα με οπτικοακουστικο υλικο) αλλα η ζωη δεν ειναι τελεια. Αν κρίνεται απαραίτητο μπορεί το θέμα να διαγραφεί/κλειδωθεί. Σας ευχαριστώ και πάλι.

τυπε εβαλες γκολ τελικα????
αααααααααααααντε γεια σου γαμω την αγανακτηση
ωραιος δικιε μου.... παντα ετσι.
Ειδες τελικα που το σκεφτοσουν δεν ηταν τιποτα
οσο για τις σαχλαμαρες που λες μην στραβωνεις αμα δεν ριξουμε
και λιγο γελιο δεν εχει νοημα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
κυνικός

κυνικός

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Περιπου. Αλλα εληξε δια παντος το θεμα, αν και σχετικα ψυχραιμα. Shit happens κλπ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Περιπου. Αλλα εληξε δια παντος το θεμα, αν και σχετικα ψυχραιμα. Shit happens κλπ.

γιατι τυπε?
η γκομενα παρεξηγηθηκε?
πες της εχουμε ωραιοτατο ξυδι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το πρωι με τον καφε να αρχισει να το δοκιμαζει

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

Μη μου πεις ότι σε παράτησε λόγω του προσωρινού προβλήματος.....

Πες της, ότι ήταν από εκείνες τις ημέρες που δεμ είχες διάθεση........ :fuck1:

ikaros86

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2010
Κριτικές
28
Like
34
Πόντοι
10
φιλε ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με σενα πριν κανα χρονο!τα ειχα με μια κοπελα η οποια παρολο που ειχε πλουσια τα ελεη της δεν μπορουσα να ερθω σε στυση με τιποτα οτι και να μου εκανε!τελειωνα με το ζορι! δεν ξερω τι εφταιξε αλλα με την επομενη ειχα κανονικα στυσεις και κανενα απολυτως προβλημα! μαλλον ειναι ψυχολογικο και σενα οπως και σε μενα πιστευω,μπορει καποιεσ κοπελες απλα να μην μας το βγαζουν να τις  :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom