Νέα

Προβλημα με ΚΤΕΟ και χαρτια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα murdock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

murdock

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα,

Εγω εχω εκπροθεσμο κτεο εδω και ενα μηνα ,γιατι περιμενω το χαρτι της αδειας κυκλοφοριας απο επαρχια. Αγορασα το ΙΧ απο ιδιωτη που δεν ειχε κανει αρση παρακρατησης και οταν εφτασε η ωρα για κτεο ,βρεθηκα να τρωω πορτα γιατι δεν περναει κτεο με το χαρτι του ΚΕΠ που εγινε η διαδικασια.
Τι κανω; Υπαρχει λυση να μην κυκλοφορω με την ψυχη στο στομα;

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
την αδεια κυκλοφοριας δεν την εχεις τυπε?χωρις αυτην δε παιρανει κτεο.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ασχετο αλμα μια κ λεμε  αδεειες
αρχισε το υπουργειο να δινει κανονικες ξανα??
ετσι μου παν

OP
OP
murdock

murdock

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
την αδεια κυκλοφοριας δεν την εχεις τυπε?χωρις αυτην δε παιρανει κτεο.

Δεν εχω αδεια,εχω ενα χαρτι απο κεπ που εχει φωτοτυπια την αδεια στο τελευταιο φυλλο.
Ηδη εφαγα ακυρο με αυτο

YIannisD

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εδω και καποιους μηνες ναι. Πηρα 2ο χερι αυτοκινητο πριν 4μιση μηνες και πηρα αδεια κανονικη (Οχι Α4 χαρτακι δηλαδη)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Δεν εχω αδεια,εχω ενα χαρτι απο κεπ που εχει φωτοτυπια την αδεια στο τελευταιο φυλλο.
Ηδη εφαγα ακυρο με αυτο
σου ειπαν για πιο λογο αργει να βγει η αδεια?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ναι η οχι????

mikes4207

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
5
Like
12
Πόντοι
1
Αν η αδεια ειναι φωτοτυπια τοτε περναει κτεο.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Καλησπερα,

Εγω εχω εκπροθεσμο κτεο εδω και ενα μηνα ,γιατι περιμενω το χαρτι της αδειας κυκλοφοριας απο επαρχια. Αγορασα το ΙΧ απο ιδιωτη που δεν ειχε κανει αρση παρακρατησης και οταν εφτασε η ωρα για κτεο ,βρεθηκα να τρωω πορτα γιατι δεν περναει κτεο με το χαρτι του ΚΕΠ που εγινε η διαδικασια.
Τι κανω; Υπαρχει λυση να μην κυκλοφορω με την ψυχη στο στομα;
υπαρχουν κατι τυποι που αναλαμβανουν να στο περασουν (με καποια χρεωση βεβαια κανα 30αρι) ρωτα σε κανα συνεργειο η αν εχεις κανενα κολητο που ασχολειται με αυτοκινητα

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
145
Πόντοι
1
Καταρχας με γεια σου και καλοτάξιδο !!!
Δεν έγραφε πάνω η άδεια για παρακράτηση κυριότητας ??? Μου φαίνεται ύποπτο αυτό !!
.....απο την στιγμή που έχει παρακράτηση δεν γίνετε μεταβίβαση.(απορώ πως έγινε ...αλλά εδω κολλάει η φάση στα ΚΕΠ .....δέχτηκαν τα χαρτιά αφού ειναι διεκπεραιωτικού ο ρόλος τους ....κάνανε την μεταβίβαση και το υπουργείο τους έριξε άκυρο λόγω παρακράτησης ).

ο τύπος στην επάρχεια να κάνει μια υπεύθυνη δήλωση ότι του έχει εξοφλήσει όλο το ποσό ...και να βγει καινούργια άδεια στο προηγούμενο απο σένα ιδιοκτήτη.
Εαν έδωσες χρήματα οκ κάνε υπομονή ...εαν δεν έδωσες μπορείς να τα σιμψηφησεις για το κόστος του ΚΤΕΟ.
Μην μάσας με το ΚΤΕΟ ....το πολύ να πληρώσεις τα 2 πλα του αρχικού .
Το ζόρικο ειναι ότι δεν μπορείς να το ασφαλίσεις ..και να κυκλοφορείς ανασφάλιστος ειναι ρωσική ρουλέτα !!
Δες εδω για τα πρόστιμο δεν ειναι και τραγικό !!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
ασχετο αλμα μια κ λεμε  αδεειες
αρχισε το υπουργειο να δινει κανονικες ξανα??
ετσι μου παν

Σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ σου φέρνουν άδεια,κανονική την πράσινη οχι μηχανογραφικό χαρτί,με 30+ ευρώ.Δε θυμάμαι ακριβώς.Αν πας μόνος σου δε σου δίνουν αλλα σε αυτούς δίνουν.Βρωμάει πολύ...

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Έχουν «έλλειψη» εντύπων λένε αλλά για τα ΚΤΕΟ που διαμεσολαβούν δεν υπάρχει αυτή η έλλειψη.
Κάποιος λαδοπόντικας έχει κάνει καβάτζα.

:shit: :shit:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Έχουν «έλλειψη» εντύπων λένε αλλά για τα ΚΤΕΟ που διαμεσολαβούν δεν υπάρχει αυτή η έλλειψη.
Κάποιος λαδοπόντικας έχει κάνει καβάτζα.

:shit: :shit:

Όσοι είστε ΑΣΧΕΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Πράσινες άδειες δίνουν από περσυ τον Μάιο! Όσο για μεταβίβαση στα ΚΕΠ μόνο βλάκας θα πηγαίνε αλλά η διαδικασία είναι η εξής πλέον! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΕΠ απλά μαζεύουν τα χαρτιά τα ελέγχουν κ οποτε τους καυκωσει στέλνουν τον φάκελο στο υπουργείο. Μετά όποτε καυκωσει εκείνον κάνουν την μεταβίβαση κ ξανά την στέλνουν στα ΚΕΠ. Φίλος 1,5 χρόνο περιμένει την άδεια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom