Νέα

Πρόβλημα με ήχο στο λαπτοπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papazits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 799
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Εδώ και κανα μήνα έχω πρόβλημα στον ήχο από το λαπτοπ μου. Δεν ακούγεται από τα ηχεία τίποτα. Όταν κάνω επαναφορά συστήματος δουλεύει κανονικά για μια μέρα αλλά μετά, την επόμενη ξαναχάνεται ο ήχος και πρέπει να ξανακάνω επαναφορά συστήματος και πάλι τα ίδια. Τι μπορώ να κάνω ωστέ να λύσω το πρόβλημα? Μήπως ειναι κανένας ιός ή παίζει να έχει πρόβλημα η κάρτα ήχου? Ευχαριστώ

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Σου έχω άμεση λύση, καινούριο λαπτοπ.  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εδώ και κανα μήνα έχω πρόβλημα στον ήχο από το λαπτοπ μου. Δεν ακούγεται από τα ηχεία τίποτα. Όταν κάνω επαναφορά συστήματος δουλεύει κανονικά για μια μέρα αλλά μετά, την επόμενη ξαναχάνεται ο ήχος και πρέπει να ξανακάνω επαναφορά συστήματος και πάλι τα ίδια. Τι μπορώ να κάνω ωστέ να λύσω το πρόβλημα? Μήπως ειναι κανένας ιός ή παίζει να έχει πρόβλημα η κάρτα ήχου? Ευχαριστώ
Για αρχή να σβήσεις και να ξανά περάσεις τους τους πιο πρόσφατους drivers της κάρτας ήχου.

TRELOXELO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
1.182
Πόντοι
266
ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΣ DΟELL ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΕΧΕΙΣ?ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.

anaconda20

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
με κανένα antivirus το έχεις σκανάρει το lap?

loykatoni

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αδελφε και εγω το ιδιο προβλημα εixa,κατεβασαν μια ενημερωση τα windows και ειχα προβλημα με τον ηχο...εκανα αναβαθμηση σε 8.1 και λυθηκε το προβλημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom