Δεν έχει σχέση αν είσαι εποπ ή χιπ χοπ ή καραβανας. Καμια σχεση η εργασία με την παιδεία του καθενός. Στο δια ταύτα, ειτε μιλα μαζι τους να το λυσετε, ειτε κανε τον κινεζο και μην ξανσχοληθεις, ή ψάξε βρες τηλ της μονάδας τους και ζητα να μιλήσεις με τον διοικητή ή ακολουθα τη νόμιμη οδό της μήνυσης με ασφαλιστικά μετρά κλπ. Τωρα, ποια μέθοδος θα ακολουθήσεις κιαν θα πιάσει και τι σοι αντιδράσεις θα ακολουθησουν....ο Θεος το ξερει. Καλο κουραγιο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρόβλημα με εμμονικούς γείτονες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα akatastatos123
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Δηλαδη ειναι τυχαιο που ολοι οι εποπ ειναι καθυστερημενοι?Δεν έχει σχέση αν είσαι εποπ ή χιπ χοπ ή καραβανας. Καμια σχεση η εργασία με την παιδεία του καθενός. Στο δια ταύτα, ειτε μιλα μαζι τους να το λυσετε, ειτε κανε τον κινεζο και μην ξανσχοληθεις, ή ψάξε βρες τηλ της μονάδας τους και ζητα να μιλήσεις με τον διοικητή ή ακολουθα τη νόμιμη οδό της μήνυσης με ασφαλιστικά μετρά κλπ. Τωρα, ποια μέθοδος θα ακολουθήσεις κιαν θα πιάσει και τι σοι αντιδράσεις θα ακολουθησουν....ο Θεος το ξερει. Καλο κουραγιο.
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Δηλαδη ειναι τυχαιο που ολοι οι εποπ ειναι καθυστερημενοι?
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Kοίτα δεν είναι όλοι... απλά οι περισσότεροι που πάνε ΕΠΟΠ 5ετούς υποχρέωσης... μάλλον δεν τους έχει μείνει κάτι άλλο να κάνουν...!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Αυτό που μερικοί βρε παιδιά νομίζετε οτι επειδή κάποιος ειναι ΕΠΟΠ, ειναι και στρατιωτικός...
Η φάπα που τρώνε στην ιεραρχία του στρατού/ναυτικού δεν υπάρχει. Για 800€ το μήνα κάνουν οτι χαμαλοδουλεια μπορεί να φανταστεί κανεις, στο δε ναυτικό (όπου οι ναύτες θητείας ειναι ως επι το πλείστον βύσματα) ειναι πιο κάτω στον πάτο της ιεραρχίας ακόμα και από ναύτες.
Ο καλύτερος ΕΠΟΠ αν καταφέρει να γίνει μόνιμος, όλη του τη ζωή θα ειναι υπαξιωματικός, έως στη καλύτερη αρχικελευστής, και τιμητικα στη συνταξιοδότηση μπορεί να γίνει αξιωματικός και να αποστρατευθεί, κλαυσίγελως δηλαδή μεταξύ των επαγγελματιών ναυτικών του ΠΝ...
Eτσι ακριβώς...τελειωμένοι αργοσχολοι κομπλεξικοί,που νομιζουν οτι επιασαν τον Παπα από τα αρχίδι@...Kοίτα δεν είναι όλοι... απλά οι περισσότεροι που πάνε ΕΠΟΠ 5ετούς υποχρέωσης... μάλλον δεν τους έχει μείνει κάτι άλλο να κάνουν...!
Όπου τους εβρισκα,τους εδινα να καταλάβουν τι εστι Ιεραρχία και Στρατευμα..
Καποιοι σαν τον δικο μας τον kostakis27 ειναι, καμμένοι εντελώς..
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.006
- Πόντοι
- 6.256
πειτε καμια ιδεα για τον κυριλε γειτονα που εχει καταστημα που κανεις δεν καταλαβαινει τι κανει, λουστραδορος επιπλοποιος μαραγκος?
με θορυβο απο μηχανηματα μυρωδιες λουστρα κλπ σκονες
κυριακες ωρες κοινης ησυχιας τα παντα ολα
υγειονομικο? αστυνομια? Δημος?
για πειτε καμια ιδεα
για πειτε καμια ιδεα
Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 897
- Πόντοι
- 86
πειτε καμια ιδεα για τον κυριλε γειτονα που εχει καταστημα που κανεις δεν καταλαβαινει τι κανει, λουστραδορος επιπλοποιος μαραγκος?
για πειτε καμια ιδεα
kontolagno πρώτα πρώτα στην πολεοδομία αν ο χώρος που χρησιμοποιεί έχει την κατάλληλη άδεια. Αν τυχών δεν έχει ξεμπερδεύεις πάραυτα
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.317
- Πόντοι
- 1.446
Eτσι ακριβώς...τελειωμένοι αργοσχολοι κομπλεξικοί,που νομιζουν οτι επιασαν τον Παπα από τα αρχίδι@...
Όπου τους εβρισκα,τους εδινα να καταλάβουν τι εστι Ιεραρχία και Στρατευμα..
Καποιοι σαν τον δικο μας τον kostakis27 ειναι, καμμένοι εντελώς..
Ναύαρχε ξύλο στους ΕΠΟΠ όταν ήμουν στρατονομία τους είχα ταράξει στο γράψιμο τους μπάσταρδους
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Ναύαρχε ξύλο στους ΕΠΟΠ όταν ήμουν στρατονομία τους είχα ταράξει στο γράψιμο τους μπάσταρδους
Οι πιο πολλοι ετσι ειναι, αλλα εχω γνωρισει και πολλους που ειναι του οικονομικου που ειναι νορμαλ ατομα.
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.317
- Πόντοι
- 1.446
Οι πιο πολλοι ετσι ειναι, αλλα εχω γνωρισει και πολλους που ειναι του οικονομικου που ειναι νορμαλ ατομα.
Η μειοψηφία δυστηχώς,η πλάκα είναι ότι το 2007 έπαιρναν ΕΠΟΠ με απολυτήριο Γυμνασίου,όποτε καταλαβαίνεις γιατί επίπεδο μιλάμε..............
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 606
να αφησεις τον ανθρωπο να δουλεψει.πειτε καμια ιδεα για τον κυριλε γειτονα που εχει καταστημα που κανεις δεν καταλαβαινει τι κανει, λουστραδορος επιπλοποιος μαραγκος?
για πειτε καμια ιδεα
αν θες ησυχια,γυρνα στο χωριο σου.
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
να παει σε βιομηχανικη ζωνη ο αλλος τυπε αλλιως να βαλει τους γειτονες συνεταιρους.να αφησεις τον ανθρωπο να δουλεψει.
αν θες ησυχια,γυρνα στο χωριο σου.
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Για θορύβους, μυρωδιές και τα συναφή κάνεις καταγγελία στη Δ/νση περιβάλλοντος στην αρμόδια περιφέρεια. Έρχονται αυτοί και κάνουν μετρήσεις επιτόπου. Και ανάλογα δρουν. Αλλά είναι λίγο αργοί.πειτε καμια ιδεα για τον κυριλε γειτονα που εχει καταστημα που κανεις δεν καταλαβαινει τι κανει, λουστραδορος επιπλοποιος μαραγκος?
για πειτε καμια ιδεα
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Εγω τωρα ειμαι διαχειριστής σε πολυκατοικία και καποια τρακαρε τη γκαραζοπορτα και μου λεει την επισκευή να τη βαλω στα κοινο/στα
Καλή είναι? Με ένα τσιμπουκάκι όλα γίνονται!
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Εγω τωρα ειμαι διαχειριστής σε πολυκατοικία και καποια τρακαρε τη γκαραζοπορτα και μου λεει την επισκευή να τη βαλω στα κοινο/στα
Αφού ΔΕΝ έριξε κάνα τοίχο πάλι καλά να λέτε!
Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 897
- Πόντοι
- 86
Ακατάστατε, μόνο δίνε μας στίγμα που και που γιατί με φονους γειτόνων άλλο τίποτα το αστυνομικό δελτίο
Κι εσυ Kontolagno κάνε το καθήκον σου απεναντι στην κοινωνία και κατάγγειλε το λουστραδορο παντού, πριν μαγαρίσει εντελώς το περιβάλλον
Κι εσυ Kontolagno κάνε το καθήκον σου απεναντι στην κοινωνία και κατάγγειλε το λουστραδορο παντού, πριν μαγαρίσει εντελώς το περιβάλλον
Καλησπερα σας καινουριος στο site.Εγω εχω ενα ζευγαρι ακριβως διπλα μου που το παιζουν ντεντεκτιβ.Με ακολουθησαν μεχρι το σπιτι μιας γνωστης.Αν ειναι δυνατον.Μενω εκει ενα χρονο.Παρολο οτι τους εχω κανει παρατηρησρι να ειναι πιο δισκριτικοι.Αυτοι το βιολι βιολακι.Τι να κανω δεν ξερω.Απλώς γαμάει την ηρεμία σου και την καθημερινότητα σου αυτό το πράγμα όταν ο άλλος ψάχνεται για καβγά και σε περνάει για τοσο χαζό και σε βρίζει κιόλας....
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Πωωωω να'στε καλά ρε μάγκες, με κάνετε και γελάω τόση ώρα που διαβάζω το νήμα. Όσο για τον φίλο μας που έχει πρόβλημα με τους τρελούς γείτονες, έχω μια απορία. Λες ότι είναι ζευγάρι αλλά τελικά είναι άντρες και μένουν σε δικό τους σπίτι. Τι δηλαδή, αγόρασαν διαμέρισμα από κοινού; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα! Ποιος αγοράζει σπίτι με φίλο του; Εγώ δεν ξέρω κανέναν. Να τονίσω ότι σχεδόν σε όλες τις πολυκατοικίες στην Ελλάδα υπάρχει ο μαλάκας που θα δημιουργήσει θέμα με τις θέσεις πάρκινγκ, ειδικά όταν υπάρχει πυλωτή, όπως στη δικιά μου πολυκατοικία. Κι εγώ έχω θέμα με έναν μαλάκα που έχει μαλώσει με όλη τη γειτονιά, με τη γυναίκα του (που τον χώρισε), με το γιό του κλπ. Αυτός μια φορά είχε στείλει υβριστικά μηνύματα σε αρκετούς ενοίκους για μια θέση πάρκινγκ. Υποχωρήσαμε όλοι και μάλιστα χωρίς να το συνεννοηθούμε, προφανώς προτιμήσαμε την πιο άμεση και εύκολη λύση. Τώρα δεν του μιλάμε και οι υπόλοιποι, τι κατάλαβε; Να την έχει να τη χαίρεται τη θέση λοιπόν, πάλι μόνος κι έρημος είναι. Τώρα για το δικό σου θέμα, εγώ να πω την αλήθεια, ειδικά αν είχα παιδιά, θα άλλαζα γειτονιά για να μην αγχώνομαι. Θα έψαχνα όμως μια ήσυχη πολυκατοικία, υπάρχουν αρκετές, ειδικά αυτές που έχουν λίγους ενοίκους και θα έφευγα από το μαρτύριο που περιγράφεις. Για μένα η καλύτερη λύση στα προβλήματα που δε λύνονται είναι η φυγή, γνώμη μου. Αν την είχα εφαρμόσει στο παρελθόν σε πολλά θέματα (σχέσεις, δουλειές κλπ) θα είχα περάσει πολύ καλύτερα.
vladimir1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Έκατσα διάβασα σχεδόν όλο το νήμα, ρε μάγκες σχεδόν μου κάψατε εγκέφαλο.
Γάμα τη γυναίκα με τον άνδρα θεατήΚαλησπερα σας καινουριος στο site.Εγω εχω ενα ζευγαρι ακριβως διπλα μου που το παιζουν ντεντεκτιβ.Με ακολουθησαν μεχρι το σπιτι μιας γνωστης.Αν ειναι δυνατον.Μενω εκει ενα χρονο.Παρολο οτι τους εχω κανει παρατηρησρι να ειναι πιο δισκριτικοι.Αυτοι το βιολι βιολακι.Τι να κανω δεν ξερω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 222K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις