poutangamiwn
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τύπε, πες το στο δίκα τους.
Αρα στο μυαλό σου θα τους έχεις όχι σαν φυσιολογικούς αλλά σαν μαλάκες. Άλλαξε τρόπο σκέψης και συνέχισε ήρεμαΠέρα από πλάκα σπίτι δεν αλλάζω για δυο μαλακες.... Για αυτό σκε΄φτομαι μηπως η νομική οδό τους αλλάξει τα μυαλά...
Είναι και οι δύο ΕΠΟΠ στρατιωτικοί εντωμεταξύ...
Φιλε καλημερα..Στειλε μου λεπτομερειες αναλυτικά σε pm..Δωσε μου ονοματα και περιοχή..Αν ξερεις και πού υπηρετούν ακομα καλυτερα, αλλιως δεν πειραζει, το βρισκω και μονος μου..Αρκει τα γεγονοτα να ειναι τεκμηριωμενα και πραγματικά.Αν εχεις και καποιον να βεβαιωσει τα λεγομενά σου μου το αναφερεις.Ενα τφ θα κανω και θα ληξει το θεμα οριστικα.Παιδες έχω θέμα με κάτι γείτονες (ένα ζευγάρι) οι οποίοι με ενοχλούν συνέχεια λόγω παλιότερων διενέξεων για μια θέση παρκινγκ.
Τους ακούω συχνά να με βρίζουν όταν παρκάρουν το αμάξι τους μιας και βρίσκεται στην ίδια γειτονιά με το δικό μου...
Έχουν φτάσει σε σημείο να λένε ότι τους κάνω ζημιές στο αμάξι μέχρι και ότι τους έχω σκάσει λάστιχο σε αμάξι γνωστών τους που είχε παρκάρει σε θέση κοντινή με τη δική μου!!!
Τς προάλες είχαν πετάξει κάτι φυλλάδια γύρω από το αμάξι τους και με ρώτησαν μηπως είδα κάτι άφηνοντας αιχμές ότι το έκανα εγώ!!!! Αν είναι δυνατόν... Eίναι πλέον εμμονικό το θέμα και ψάχνονται για καβγά με το παραμικρό.
Έχω αρχίσει να φοβάμαι για την υγεία μου και της οικογένειας μου.
Τι μπορώ να κάνω παίδες; Αν μπλέξω με δικηγόρους θα βγει καμιά άκρη ή μήπως να αρχίσω σκέφτομαι να αλλάξω γειτονιά;
Eίναι ιδιοκτήτες...
Ρε iso τι προτείνεις εσύ δλδ;
Παιδες έχω θέμα με κάτι γείτονες (ένα ζευγάρι) οι οποίοι με ενοχλούν συνέχεια λόγω παλιότερων διενέξεων για μια θέση παρκινγκ.
Τους ακούω συχνά να με βρίζουν όταν παρκάρουν το αμάξι τους μιας και βρίσκεται στην ίδια γειτονιά με το δικό μου...
Έχουν φτάσει σε σημείο να λένε ότι τους κάνω ζημιές στο αμάξι μέχρι και ότι τους έχω σκάσει λάστιχο σε αμάξι γνωστών τους που είχε παρκάρει σε θέση κοντινή με τη δική μου!!!
Τς προάλες είχαν πετάξει κάτι φυλλάδια γύρω από το αμάξι τους και με ρώτησαν μηπως είδα κάτι άφηνοντας αιχμές ότι το έκανα εγώ!!!! Αν είναι δυνατόν... Eίναι πλέον εμμονικό το θέμα και ψάχνονται για καβγά με το παραμικρό.
Τι μπορώ να κάνω παίδες; Αν μπλέξω με δικηγόρους θα βγει καμιά άκρη ή μήπως να αρχίσω σκέφτομαι να αλλάξω γειτονιά;
Βιωνο παρόμοιο περιστατικό αλλά έχει μεινη η φάση στα λόγια δηλαδή λογάκια μόνο και φυσικά ανταποδιδο σε καλά γαλλικά ...... αν προχώρηση το θέμα απλά θα πεση ματσουκι ...και πολλές φορές σκόπιμα παραμειλαω όταν τους βλέπω και λέω ω ρε ματσουκι που θα δωσο στο τέλος ........Παιδες έχω θέμα με κάτι γείτονες (ένα ζευγάρι) οι οποίοι με ενοχλούν συνέχεια λόγω παλιότερων διενέξεων για μια θέση παρκινγκ.
Βάλε 2 Αλβανούς να τους σπάσουν τα πόδια.
Σας θεωρώ τυχερούς,
που έχετε γείτονες ελληνόφωνους
και ακόμα και όταν σας βρίζουν
μπορείτε να "συνενοηθείτε"
Λοιπόν τι θα κάνατε
αν ο διπλανός στο διαμέρισμα ήταν μουσουλμάνος
και για να ξυπνήσει για προσευχή στον μουχαμέτη στις 4.30 το πρωί
βάζει το ξυπνητήρι
και ξυπνάει και σένα
που δουλεύεις όλη μέρα
και θέλεις λίγο να ξεκουραστείς;
ΑΛΛΟ ρατσισμός
και άλλο διεκδίκηση του δικαιώματος στις ώρες κοινής ησυχίας.
Το ταλιμπάνι αυτό ΝΤΕ ΚΑΤΑΛΑΜΠΑΙΝΕΙ
και εγώ υποφέρω ...
Σε λίγο αυτά τα ταλιμπάνια θα πληθύνουν στην κοινωνία μας
και το πρόβλημα θα το έχουν κι άλλοι :thebigfinger:
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ
Αν ειναι τοσο βλακες οπως λες τυπε κανε μπουκα το πρωι που λειπουν στο σπιτι εξαφανισε κανα τουφεκι που εχουν χρεωμενο κρυψτο πουθενα αλλου και αυτοματως θα κοπει ο βηχας, οπως ειπαν και οι τυποι μετα δυο τηλ στον ταξιαρχο τους :S :S :S
Τυπε αλλους γειτονες δεν εχεις ? η υπολοιπη γειτονια τι λεει ?
Εβρο στειλτους ναυαρχε!!!Φιλε καλημερα..Στειλε μου λεπτομερειες αναλυτικά σε pm..Δωσε μου ονοματα και περιοχή..Αν ξερεις και πού υπηρετούν ακομα καλυτερα, αλλιως δεν πειραζει, το βρισκω και μονος μου..Αρκει τα γεγονοτα να ειναι τεκμηριωμενα και πραγματικά.Αν εχεις και καποιον να βεβαιωσει τα λεγομενά σου μου το αναφερεις.Ενα τφ θα κανω και θα ληξει το θεμα οριστικα.
Οι ΕΠΟΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,πληρωμενοι φανταροι πενταετίας ειναι...