Νέα

Πρόβλημα με εμμονικούς γείτονες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akatastatos123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Πέρα από πλάκα σπίτι δεν αλλάζω για δυο μαλακες.... Για αυτό σκε΄φτομαι μηπως η νομική οδό τους αλλάξει τα μυαλά...

Είναι και οι δύο ΕΠΟΠ στρατιωτικοί εντωμεταξύ...
Αρα στο μυαλό σου θα τους έχεις όχι σαν φυσιολογικούς αλλά σαν μαλάκες. Άλλαξε τρόπο σκέψης και συνέχισε ήρεμα

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Παιδες έχω θέμα με κάτι γείτονες (ένα ζευγάρι) οι οποίοι με  ενοχλούν συνέχεια λόγω παλιότερων διενέξεων για μια θέση παρκινγκ.

Τους ακούω συχνά να με βρίζουν όταν παρκάρουν το αμάξι τους μιας και βρίσκεται στην ίδια γειτονιά με το δικό μου...

Έχουν φτάσει σε σημείο να λένε ότι τους κάνω ζημιές στο αμάξι μέχρι και ότι τους έχω σκάσει λάστιχο σε αμάξι γνωστών τους που είχε παρκάρει σε θέση κοντινή με τη δική μου!!!

Τς προάλες είχαν πετάξει κάτι φυλλάδια γύρω από το αμάξι τους και με ρώτησαν μηπως είδα κάτι άφηνοντας αιχμές ότι το έκανα εγώ!!!! Αν είναι δυνατόν... Eίναι πλέον εμμονικό το θέμα και ψάχνονται για καβγά με το παραμικρό.

Έχω αρχίσει να φοβάμαι για την υγεία μου και της οικογένειας μου.

Τι μπορώ να κάνω παίδες; Αν μπλέξω με δικηγόρους θα βγει καμιά άκρη ή μήπως να αρχίσω σκέφτομαι να αλλάξω γειτονιά;
Φιλε καλημερα..Στειλε μου λεπτομερειες αναλυτικά σε pm..Δωσε μου ονοματα και περιοχή..Αν ξερεις και πού υπηρετούν ακομα καλυτερα, αλλιως δεν πειραζει, το βρισκω και μονος μου..Αρκει τα γεγονοτα να ειναι τεκμηριωμενα και πραγματικά.Αν εχεις και καποιον να βεβαιωσει τα λεγομενά σου μου το αναφερεις.Ενα τφ θα κανω και θα ληξει το θεμα οριστικα.
Οι ΕΠΟΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,πληρωμενοι φανταροι πενταετίας ειναι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Eίναι ιδιοκτήτες...

Ρε iso τι προτείνεις εσύ δλδ;

Κόλλησε τους ενοικιαστηριο

"Ενοικιάζεται τριάρι τρίτου ορόφου, πλήρως ανακαινισμενο με αυτόνομη θέρμανση τιμη λογική τηλ.... Μετά τις 22.00"

Και βαλε το κινητό και το σταθερό τους

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.006
Πόντοι
6.256
Εγω απ ότι κατάλαβα ο ακατάστατος εχει τις εμμονές.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
Μπορείς να ενημερώσεις σχετικά και το οικείο αστυνομικο τμήμα 'η ρώτα έναν δικηγόρο σχετικά.
Όχι να κάνει κάτι απλά να σε συμβουλέψει.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Παιδες έχω θέμα με κάτι γείτονες (ένα ζευγάρι) οι οποίοι με  ενοχλούν συνέχεια λόγω παλιότερων διενέξεων για μια θέση παρκινγκ.

Τους ακούω συχνά να με βρίζουν όταν παρκάρουν το αμάξι τους μιας και βρίσκεται στην ίδια γειτονιά με το δικό μου...

Έχουν φτάσει σε σημείο να λένε ότι τους κάνω ζημιές στο αμάξι μέχρι και ότι τους έχω σκάσει λάστιχο σε αμάξι γνωστών τους που είχε παρκάρει σε θέση κοντινή με τη δική μου!!!

Τς προάλες είχαν πετάξει κάτι φυλλάδια γύρω από το αμάξι τους και με ρώτησαν μηπως είδα κάτι άφηνοντας αιχμές ότι το έκανα εγώ!!!! Αν είναι δυνατόν... Eίναι πλέον εμμονικό το θέμα και ψάχνονται για καβγά με το παραμικρό.

Τι μπορώ να κάνω παίδες; Αν μπλέξω με δικηγόρους θα βγει καμιά άκρη ή μήπως να αρχίσω σκέφτομαι να αλλάξω γειτονιά;

Νομίζω είσαι υπερβολικός απλά γραφτούς στα αρχίδια σου δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα ....
Οι γέροι είναι οι χειρότεροι στις πολυκατοικίες ....

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
ζευγάρι πούστηδων είναι ?
στην αρχή λεγωντας ζευγάρι νόμισα ανδρας-γυναικα

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Σας θεωρώ τυχερούς,  :happy:
που έχετε γείτονες ελληνόφωνους  :rose:
και ακόμα και όταν σας βρίζουν  :vomit:
μπορείτε να "συνενοηθείτε"  :hmm:
Λοιπόν τι θα κάνατε  :idiot:
αν ο διπλανός στο διαμέρισμα ήταν μουσουλμάνος  :tickedoff:
και για να ξυπνήσει για προσευχή στον μουχαμέτη στις 4.30 το πρωί  :headbang:
βάζει το ξυπνητήρι  :uglystupid:
και ξυπνάει και σένα  :rockon:
που δουλεύεις όλη μέρα  :P
και θέλεις λίγο να ξεκουραστείς;  :think:
ΑΛΛΟ ρατσισμός  :knuppel:
και άλλο διεκδίκηση του δικαιώματος στις ώρες κοινής ησυχίας.  :thumbsup:
Το ταλιμπάνι αυτό ΝΤΕ ΚΑΤΑΛΑΜΠΑΙΝΕΙ  :blahblah1:
και εγώ υποφέρω ...
Σε λίγο αυτά τα ταλιμπάνια θα πληθύνουν στην κοινωνία μας  :sperm: :sperm: :sperm: :sperm:
και το πρόβλημα θα το έχουν κι άλλοι  :thebigfinger:
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ  :sleeping:
:klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

Βιωνο παρόμοιο περιστατικό αλλά έχει μεινη η φάση στα λόγια δηλαδή λογάκια μόνο και φυσικά ανταποδιδο σε καλά γαλλικά ...... αν προχώρηση το θέμα απλά θα πεση ματσουκι ...και πολλές φορές σκόπιμα παραμειλαω όταν τους βλέπω και λέω ω ρε ματσουκι που θα δωσο στο τέλος ........

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Βάλε 2 Αλβανούς να τους σπάσουν τα πόδια.

Καλύτερα Βούλγαρους μακριά από Αλβανούς!

Σας θεωρώ τυχερούς,  :happy:
που έχετε γείτονες ελληνόφωνους  :rose:
και ακόμα και όταν σας βρίζουν  :vomit:
μπορείτε να "συνενοηθείτε"  :hmm:
Λοιπόν τι θα κάνατε  :idiot:
αν ο διπλανός στο διαμέρισμα ήταν μουσουλμάνος  :tickedoff:
και για να ξυπνήσει για προσευχή στον μουχαμέτη στις 4.30 το πρωί  :headbang:
βάζει το ξυπνητήρι  :uglystupid:
και ξυπνάει και σένα  :rockon:
που δουλεύεις όλη μέρα  :P
και θέλεις λίγο να ξεκουραστείς;  :think:
ΑΛΛΟ ρατσισμός  :knuppel:
και άλλο διεκδίκηση του δικαιώματος στις ώρες κοινής ησυχίας.  :thumbsup:
Το ταλιμπάνι αυτό ΝΤΕ ΚΑΤΑΛΑΜΠΑΙΝΕΙ  :blahblah1:
και εγώ υποφέρω ...
Σε λίγο αυτά τα ταλιμπάνια θα πληθύνουν στην κοινωνία μας  :sperm: :sperm: :sperm: :sperm:
και το πρόβλημα θα το έχουν κι άλλοι  :thebigfinger:
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ  :sleeping:
:klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste:

Άστα φίλε σε λυπάμαι!
Καλό κουράγιο.
Έχω φιλαράκι που μένει Άγιο Παντελεήμονα και τραβάει τα ίδια.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Αν ειναι τοσο βλακες οπως λες τυπε κανε μπουκα το πρωι που λειπουν στο σπιτι εξαφανισε κανα τουφεκι που εχουν χρεωμενο κρυψτο πουθενα αλλου και αυτοματως θα κοπει ο βηχας, οπως ειπαν και οι τυποι μετα δυο τηλ στον ταξιαρχο τους  :S :S :S  :happy:

Τυπε αλλους γειτονες δεν εχεις ? η υπολοιπη γειτονια τι λεει ?  :think:

δεν πήγες στρατό ε?

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Φιλε καλημερα..Στειλε μου λεπτομερειες αναλυτικά σε pm..Δωσε μου ονοματα και περιοχή..Αν ξερεις και πού υπηρετούν ακομα καλυτερα, αλλιως δεν πειραζει, το βρισκω και μονος μου..Αρκει τα γεγονοτα να ειναι τεκμηριωμενα και πραγματικά.Αν εχεις και καποιον να βεβαιωσει τα λεγομενά σου μου το αναφερεις.Ενα τφ θα κανω και θα ληξει το θεμα οριστικα.
Οι ΕΠΟΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,πληρωμενοι φανταροι πενταετίας ειναι...
Εβρο στειλτους ναυαρχε!!!

JAMESON21

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
45
Πόντοι
1
Kαπως ετσσι εγινε και με την βεντετα στην κρητη

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Μην ασχολεσαι μαν θα τους περασει.
Αν η κυρια κρατιεται ριξτης κανενα πουτσο.

Επισης βαλε κανενα πουτανακι να την πεσει στον μαλακα ή στειλε του κανενα μηνυμα βαιμπερ κλπ σαν γκομενα να νομιζει η γκιοσα πως την απαταει

skouter-akis

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
46
Πόντοι
0
Χωρίς να έχω διαβάσει όλες τις απαντήσεις των μυστών..πυροβόλησε τους μύστη..μην κολλάς

Catman25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Like
336
Πόντοι
21
Αυτό που μερικοί βρε παιδιά νομίζετε οτι επειδή κάποιος ειναι ΕΠΟΠ, ειναι και στρατιωτικός...

Η φάπα που τρώνε στην ιεραρχία του στρατού/ναυτικού δεν υπάρχει. Για 800€ το μήνα κάνουν οτι χαμαλοδουλεια μπορεί να φανταστεί κανεις, στο δε ναυτικό (όπου οι ναύτες θητείας ειναι ως επι το πλείστον βύσματα) ειναι πιο κάτω στον πάτο της ιεραρχίας ακόμα και από ναύτες.

Ο καλύτερος ΕΠΟΠ αν καταφέρει να γίνει μόνιμος, όλη του τη ζωή θα ειναι υπαξιωματικός, έως στη καλύτερη αρχικελευστής, και τιμητικα στη συνταξιοδότηση μπορεί να γίνει αξιωματικός και να αποστρατευθεί, κλαυσίγελως δηλαδή μεταξύ των επαγγελματιών ναυτικών του ΠΝ...

cum gun

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
11
Πόντοι
1
Αν είναι εποπ ρε μάγκα κάποια στιγμή θα πάρουν μετάθεση...
Το ότι είναι ιδιοκτήτες δεν παίζει κανένα ρόλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom