Νέα

Πρόβλημα με Ασφαλιστική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsos1357
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.218
Πόντοι
2.646
Οταν κλεισει μια ασφαλιστικη, οριζεται εκκαθαριστης. Σε αυτον απευθυνονται πλεον οσοι εχουν απαιτησεις κατα της ασφαλιστικης. Αυτος θα φτιαξει πίνακα οφειλετων και διανομής. Καποια ποσά μπορεί να μην τα δεχθει, οπότε πας στα δικαστηρια προσφευγοντας κατα του πίνακα. Εννοειται οτι εμπλεξες. Αν μιλαμε για μικροποσό, πληρωσε τα και ξεχνα το, ή κάνε απλως μια αιτηση στον εκκαθαριστη και περιμενε καμια διετια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν εχει καμια δουλεια η ασφαλιστικη του
Αν κατάλαβα καλά έχουν φτιάξει ήδη το αμάξι και το έχει παραλάβει. Επίσης, η ασφαλιστική του θα του δώσει τα λεφτά και όχι του αλλουνού, ας κόψει το κεφάλι της να τα πάρει, ας πάει στο επικουρικό, ας πάει όπου γουστάρει. Στον πουτσο του του τύπου πραγματικά

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Eσυ αναφερεσαι σε συνδικο πτωχευσης, εγω αναφερθηκα σε εκκαθαριση ασφαλιστικων εταιρειων, ειναι διαφορετικο πραγμα.
ολόσωστος για ακόμα μια φορά !
άλλο εκκαθάριση και άλλο πτώχευση

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Προ 2 μηνων με ειχε τρακαρει απο πισω αυτοκινητο και ο ανθρωπος παραδεχτηκε το λαθος του και με φιλικο διακονονισμο φτιαχθηκε το αυτοκινητο μου σε συνεργειο που μου υπεδειξε η ασφαλιστικη μου ,αφου πρωτα φανταζομαι πηρε το οκ απο την ασφαλιστικη του αυτοκινητου που με τρακαρε.Μετα απο ενα μηνα και αφου ειχα παρει ηδη το αυτοκινητο μου με πηραν απο το συνεργειο και μου ειπαν οτι πρεπει να καταβαλω εγω το ποσον γιατι η ασφαλιστικη του αλλου (μια Ρουμανικη) εκλεισε και να τα βρω εγω με την ηδη κλειστει ασφαλιστικη του .Εννοειται οτι δεν το δεχομαι με τιποτα αφου την εντολη επισκευης την εδωσε στο συνεργειο η ασφαλιστικη μου βασει φιλικου διακανονισμου ,και τωρα επανερχεται η ασφαλιστικη μου και μου λεει οτι πρεπει να κανω εγω αιτηση στην ρουμανικο φορεα που εχει μπει σε εκκαθαριση η ασφαλιστικη να παρω τα χρηματα (αν τα παρω βεβαια)και να τους τα δωσω.Εσεις τι θα κανατε ? παρακαλω μονο οι γνωριζοντες να απαντησουν
εχει τύχει να με τρακάρει ανασφάλιστο οχημα...αποτι κατάλαβα η δικη μου περίπτωση δεν διαφέρει και πολυ απο τη δικη σου,οποτε ας ελπισουμε η ζημια να μην ειναι μεγαλη,ειχες μια ατυχια,πληρωσε τα και ξεχασε ολο το σκηνικο γιατι θα σε φαει και ισως να μην βγαλεις και ποτε ακρη.

Cat82

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2021
Like
283
Πόντοι
20
Το οτι σου εκανε δηλωση δεν λεει τπτ.επρεπε να ερθει ο εμπειρογνωμων της εταιρειας που φανταζομαι ηρθε κ η εταιρεια να ζητησει εγκριση απτη ρουμανικη για την επισκευη. Παιρνει περιπου 20 μερες.αν η ρουμανικη ειχε κλεισει πρεπει το συμβολαιο σου να εχει καλυψη απο ανασφαλιστο οχημα

OP
OP
M

mitsos1357

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Like
1.669
Πόντοι
201
εχει τύχει να με τρακάρει ανασφάλιστο οχημα...αποτι κατάλαβα η δικη μου περίπτωση δεν διαφέρει και πολυ απο τη δικη σου,οποτε ας ελπισουμε η ζημια να μην ειναι μεγαλη,ειχες μια ατυχια,πληρωσε τα και ξεχασε ολο το σκηνικο γιατι θα σε φαει και ισως να μην βγαλεις και ποτε ακρη.
To θεμα ειναι οτι η δικη μου ασφαλιστικη εδωσε εντολη στο συνεργειο να φτιαχτει το αμαξι το οποιο και φτιαχτηκε χωρις να πληρωσω τιποτα σε συνεργειο της επιλογης της αφαλιστικης μου ,και τωρα ερχετε η ασφαλιστικη και μου ζηταει να υποβαλω εγω αιτησεις κλπ στον Ρουμανικο φορεα για να παρουν τα χρηματα αν βεβαια τα παρουν...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.133
Πόντοι
2.266
To θεμα ειναι οτι η δικη μου ασφαλιστικη εδωσε εντολη στο συνεργειο να φτιαχτει το αμαξι το οποιο και φτιαχτηκε χωρις να πληρωσω τιποτα σε συνεργειο της επιλογης της αφαλιστικης μου ,και τωρα ερχετε η ασφαλιστικη και μου ζηταει να υποβαλω εγω αιτησεις κλπ στον Ρουμανικο φορεα για να παρουν τα χρηματα αν βεβαια τα παρουν...
Type εσυ δε πληρωνεις τιποτα αν ζητανε τις αιτησεις μονο καντες κι αστους να κοψουν το κεφαλι τους μονοι τους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Άλλο το ανασφαλιστο οχημα, και άλλο το οχημα που ηταν ασφαλισμενο σε εταιρεια που εκλεισε. Ειναι εντελως διαφορετικες περιπτωσεις. Στην πρωτη περιπτωση ειναι καλυτερα, γιατι στρεφεσαι κατα του επικουρικου κεφαλαιου. Στην δευτερη ειναι χειροτερα επειδη μπλεκεις με την εκκαθαριση.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Άλλο το ανασφαλιστο οχημα, και άλλο το οχημα που ηταν ασφαλισμενο σε εταιρεια που εκλεισε. Ειναι εντελως διαφορετικες περιπτωσεις. Στην πρωτη περιπτωση ειναι καλυτερα, γιατι στρεφεσαι κατα του επικουρικου κεφαλαιου. Στην δευτερη ειναι χειροτερα επειδη μπλεκεις με την εκκαθαριση.
τι εγινε βρήκες λύσει στο πρόβλημα με την τσουτσου σου? :undecided:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Όταν λέω ίδια περιπτωση εννοώ ότι καταλήγεις να πληρωσεις εσυ και στις 2 περίπτωσεις χωρίς να βγάλεις άκρη

Los Angeles

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2021
Κριτικές
1
Like
164
Πόντοι
1
Προ 2 μηνων με ειχε τρακαρει απο πισω αυτοκινητο και ο ανθρωπος παραδεχτηκε το λαθος του και με φιλικο διακονονισμο φτιαχθηκε το αυτοκινητο μου σε συνεργειο που μου υπεδειξε η ασφαλιστικη μου ,αφου πρωτα φανταζομαι πηρε το οκ απο την ασφαλιστικη του αυτοκινητου που με τρακαρε.Μετα απο ενα μηνα και αφου ειχα παρει ηδη το αυτοκινητο μου με πηραν απο το συνεργειο και μου ειπαν οτι πρεπει να καταβαλω εγω το ποσον γιατι η ασφαλιστικη του αλλου (μια Ρουμανικη) εκλεισε και να τα βρω εγω με την ηδη κλειστει ασφαλιστικη του .Εννοειται οτι δεν το δεχομαι με τιποτα αφου την εντολη επισκευης την εδωσε στο συνεργειο η ασφαλιστικη μου βασει φιλικου διακανονισμου ,και τωρα επανερχεται η ασφαλιστικη μου και μου λεει οτι πρεπει να κανω εγω αιτηση στην ρουμανικο φορεα που εχει μπει σε εκκαθαριση η ασφαλιστικη να παρω τα χρηματα (αν τα παρω βεβαια)και να τους τα δωσω.Εσεις τι θα κανατε ? παρακαλω μονο οι γνωριζοντες να απαντησουν
Ακριβώς θα πάθαινα και εγώ......Αλλά Όταν Έψαξα Γιατί Με Τράκαρε Όχημα Με Ασφάλεια Εν Ισχύ Στου Προηγούμενο Ιδιοκτήτη Και Να Μην Έχει Ασφάλεια Ο Νέος....Ευτυχώς Που Υπήρχε Τραυματισμός Μου και Η Υπόθεσή Έχει Πάει Στον Εισαγγελέα Και Περιμένω Την Δίκη ..... Και Εχω Καταθέσει Παντως Υπεύθυνου...

OP
OP
M

mitsos1357

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Like
1.669
Πόντοι
201
Τελικα για να επανερθω με πηραν τηλεφωνο απο την ασφαλιστικη μου και με ενημερωσαν οτι αφου δωθηκε εντολη απο αυτους στο συνεργειο να φτιαχτει το αμαξι ηταν λαθος τους που με ενοχλησαν και θα αναλαβουν αυτοι τις διαδικασιες με την ασφαλιστικη εταιρια που εκλεισε.Βεβαια να προσθεσω οτι ανταλαξαμε αρκετα email στα οποια ημουν ανενδοτος σε οποιαδηποτε ενεργεια απο εμενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom