Νέα

Πρόβλημα Επαναφοράς Κωδικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tribute
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 954
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tribute

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Γεια σε ολους. Δεν θυμαμαι τον κωδικο μου και θελω να τον αλλαξω.
Προσπαθω να κανω δηλαδη επαναφορα και δεν μου ερχεται mail. Το e-mail ειδα στο προφιλ μου και ειναι σωστο. Υπαρχει προβλημα;
Απο αυτο τον υπολογιστη συνδεδεμενος απο την τελευταια φορα που εκανα εισοδο. Διαφορετικα μπορω να αλλαξω κωδικο χωρις να ξερω τον παλιο;

OP
OP
tribute

tribute

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Επισης οταν ειμαι σε αλλες σελιδες του bourdela.com μου ζηταει να κανω login ενω οταν ειμαι στο https://www.bourdela.com/forum/ ειμαι συνδεδεμενος. Οταν ειμαι στο https://www.bourdela.com/login μου λεει οτι δεν ειμαι συνδεδεμενος

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
δες αν το email Που εχεις εδω ειναι σωστο, πατα καποια επιλογη τυπου ξεχασα τον κωδικο μου, τσεκαρε το mail σου (και κυριως τα spam μηνυματα), μπορει να αργησει λιγο αλλα λογικα θα ερθει. καλη τυχη

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Προσπαθω να κανω δηλαδη επαναφορα και δεν μου ερχεται mail. Το e-mail ειδα στο προφιλ μου και ειναι σωστο. Υπαρχει προβλημα;
Απο αυτο τον υπολογιστη συνδεδεμενος απο την τελευταια φορα που εκανα εισοδο. Διαφορετικα μπορω να αλλαξω κωδικο χωρις να ξερω τον παλιο;

Επικοινώνησε με τον @antisthenis θα σε βοηθήσει τύπε μου.
:hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.445
Πόντοι
27.261
πανε settings απο εκει που μπαινεις (browser), ψαξτο λιγουλακι και μετα πανε check passwords.
θα σου τα βγαλει ολα και απο ολες τις σελιδες που μπαινεις.
στα βγαζει με ***.
πατας πανω τους και σου εμφανιζονται κανονικα :wink:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Επισης οταν ειμαι σε αλλες σελιδες του bourdela.com μου ζηταει να κανω login ενω οταν ειμαι στο https://www.bourdela.com/forum/ ειμαι συνδεδεμενος. Οταν ειμαι στο https://www.bourdela.com/login μου λεει οτι δεν ειμαι συνδεδεμενος
Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Αποσυνδέσου, καθάρισε όλα τα cookies και ξαναμπές από την αρχική.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Κάποια mail μπλοκάρονται από τους server. Πχ είχα ένα παλιό από το in.gr και δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα επαναφοράς.
Οπότε θα πρέπει να έρθεις σε επαφή με τον administrator

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Υπάρχει αυτή τη στιγμή πρόβλημα με τα email της Microsoft (hotmail κτλ).
Περιμένουμε να διορθωθεί (απο τη πλευρά τους).

OP
OP
tribute

tribute

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Αποσυνδέσου, καθάρισε όλα τα cookies και ξαναμπές από την αρχική.

Δυστηχως αν κανω αποσυνδεση θα ληξη η συνδεση δεν θα μπορεσω να ξαναμπω.
Μπορεις να με βοηθησεις να αλλαξω τον κωδικο; Δεν θυμαμαι τον τωρινο κωδικο οπως εγραψα ουτε ειναι αποθηκευμενος στον browser. Δοκιμασα να στειλω και το support αλλα αν μου απαντησατε εχω hotmail.

Εχω hotmail και δεν μου ερχονται e-mail για επαναφορα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πανε settings απο εκει που μπαινεις (browser), ψαξτο λιγουλακι και μετα πανε check passwords.
θα σου τα βγαλει ολα και απο ολες τις σελιδες που μπαινεις.
στα βγαζει με ***.
πατας πανω τους και σου εμφανιζονται κανονικα :wink:
Δεν το εχω αποθηκευσει στον browser. Απλα το θυμαται η συνδεση απο την τελευταια φορα που μπηκα. Θα ληξει απο μερα σε μερα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.445
Πόντοι
27.261
Δεν το εχω αποθηκευσει στον browser. Απλα το θυμαται η συνδεση απο την τελευταια φορα που μπηκα. Θα ληξει απο μερα σε μερα
ενταξει μην αγχωνεσαι ρε φιλε, δεν εγινε και τιποτα σημαντικο.
κανε καινουριο προφιλ.
30 μηνυματα εχεις ολα και ολα μεσα σε μια 10ετια (μαζι με αυτο που θα απαντησεις) και 1 like.
no big deal δηλαδη :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom