Θα το ξαναπω, το οτι επειδη καποιοι δεν εχετε ζησει την ζωη σας χωρις να βαζετε το χερι στην τσεπη αναλογα με την ωρα δεν σημαινει πως ολλοι κανουν το ιδιο.
Συναγωνιστή εγώ σε πιστεύω. Αλλ΄ά κάνεις ένα μεγάλο λάθος, που οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε κάνει στο παρελθόν: πιστεύεις ότι το ότι να κάνεις σεξ με μη πουτάνες, σημαίνει δωρεάν σεξ.
Χέρι στην τσέπη βάζεις πάντα αδελφέ, είτε πρόκειται για πουτάνες, είτε όχι. Ειδικά το σεξ με συναίσθημα θα σου κοστίσει εκαντονταπλάσια, αργά ή γρήγορα. Επομένως δεν τα μετράμε όλα με χρήμα ή σε χρήμα.
Συναγωνιστή εγώ σε πιστεύω. Αλλ΄ά κάνεις ένα μεγάλο λάθος, που οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε κάνει στο παρελθόν: πιστεύεις ότι το ότι να κάνεις σεξ με μη πουτάνες, σημαίνει δωρεάν σεξ.
Χέρι στην τσέπη βάζεις πάντα αδελφέ, είτε πρόκειται για πουτάνες, είτε όχι. Ειδικά το σεξ με συναίσθημα θα σου κοστίσει εκαντονταπλάσια, αργά ή γρήγορα. Επομένως δεν τα μετράμε όλα με χρήμα ή σε χρήμα.
Με την ιδια λογικη να μην παντρευεται κανεις και ολοι να πηγαινουμε σε εκδιδομενες, μην τρελαθουμε, δεν ειναι το ιδιο.
Φυσικα θα χαλασεις χρηματα αλλα ξαναλεω, δεν ειναι το ιδιο. Ακομα και για απλα το κρεβατι να ψαχνεις θα χαλασεις 100 αλλα την αλλη θα την τσακισεις 2-3 μερες, οχι για 1 και μιση ωρα (οποτε παλι συμφερει - και θα σε θελει, δεν θα το κανει αγγαρια).
Απο εκει και περα το ειπαν και αλλοι, καποιοι βλεπουν νινι μονο επι πληρωμη και ολα τους φαινονται παραξενα, αυτο ειναι το προβλημα. Και να πω οτι ειχα πει οτι ειχα παει με 2-3.000 γκομενες και με την Paris Hilton κτλ κτλ να το καταλαβω, αλλα ελεος, αυτα που εχω κανει εγω τα εχουν κανει παρα πολλοι θεωρω.
Κατεμε το "τυχαιο" ειναι το καλυτερο....
Ειχα παει καποτε σε πρωην στον Κορυδαλλο, μπαινω σπιτι της, βγαζουμε τα ματια μας, μπαινει κανει μπανακι και μου λεει παω στο αγορι μου που ειναι 2 τετραγωνα μακρια, σε καμια ωρα θα γυρισω μην φυγεις (ναι ειχε σχεση το κοριτσι).
Ε ξαπλωνω οπως ειμουν στο κρεβατι, 10 λεπτα μετα χτυπαει κουδουνι. Ανοιγω την πορτα, ηταν η κολλητη της (εγω εντωμεταξυ με το μποξερακι). Μπαινει μεσα, παει στο ψυγειο, παιρνει μια μπυρα, ερχεται διπλα μου αρχιζει την παρλα και πριν το καταλαβω ειμαστε στο κρεβατι και βγαζουμε τα ματια μας.
Ελα ντε που γυριζει η δικια μου (και καλα δικια μου) μπαινει στο δωματιο και πριν το καταλαβω τα εχει πεταξει ολα και εχει αρχισει να με φιλαει (ενω επαιρνα την αλλη στα 4).
Καπως ετσι καντο και εσυ, εντελως τυχαιο, ουτε χρειαζεται καν να της πεις κατι απο πριν.
Δεν με άκουγες από απέναντι ρε τύπε , που σου φώναζα να έρθετε να κάνουμε όργιο ;
Εγώ έπαιρνα μία ξανθιά με μια μελαχροινή και είχα ξενερώσει τέρμα.
Είχα χύσει 7 φορές τη μελαχροινή και 13 την ξανθιά, αλλά στο 13ο χύσιμο με την ξανθιά
έβγαλα μόνο 0.5ml ψωλόχυμα και είχα χαλαστεί.
Αν ερχόσασταν θα περνάγαμε ζάχαρη .
Σου βάζω μία φωτογραφία που είχα βγάλει εκείνη τη μέρα για να με θυμηθείς.
Δεν με άκουγες από απέναντι ρε τύπε , που σου φώναζα να έρθετε να κάνουμε όργιο ;
Εγώ έπαιρνα μία ξανθιά με μια μελαχροινή και είχα ξενερώσει τέρμα.
Είχα χύσει 7 φορές τη μελαχροινή και 13 την ξανθιά, αλλά στο 13ο χύσιμο με την ξανθιά
έβγαλα μόνο 0.5ml ψωλόχυμα και είχα χαλαστεί.
Αν ερχόσασταν θα περνάγαμε ζάχαρη .
Σου βάζω μία φωτογραφία που είχα βγάλει εκείνη τη μέρα για να με θυμηθείς.
Θα το ξαναπω, το οτι επειδη καποιοι δεν εχετε ζησει την ζωη σας χωρις να βαζετε το χερι στην τσεπη αναλογα με την ωρα δεν σημαινει πως ολλοι κανουν το ιδιο.